Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Przez przypadek zobaczyłam te zdjęcia !
Uważam że Penelope jest strasznie podobna do Audrey :)

http://gfx.filmweb.pl/ph/92/13/399213/137436.1.jpg

http://gfx.filmweb.pl/ph/92/13/399213/137435.1.jpg

Everytime

Według mnie nie jest podobna, a już na pewno nie "strasznie". Może tak ciut, ciut. Ale... Nie, jednak nie.

Terpsy

Łaa faktycznie podobna nie powiem że nie xD ;d . Ale Audrey to jednak Audrey :) jedyna w swoim rodzaju ;D

Everytime

Oczywiście, że trochę podobna do Audrey na tych zdjęciach jest, bo była na nią wystylizowana.

risatta

Może i wystylizowana ale to nie zmienia faktu że jest podobna na tych zdj. ;D przynajmniej moim zdaniem i uważam że bardziej pasowała by do roli Audrey w filmie Historia Audrey Hepburn niż Jennifer Love Hewitt. XD

Everytime

Noo zgadzam się Penelope bardziej by się nadawała ;P

karolka_buzka

Musiałaby się w ogóle nie uśmiechać, uśmiech ma niestety zupełnie inny, jakiś taki...za szeroki...
I nie sądzę, żeby ktoś zaangażował ją do roli Audrey, bo akcent też ma nieodpowiedni.

Lady_From_Burton_World

w życiu nie jest podobna do Audrey. nie ta klasa , nie ten urok , nie ta subtelność . !

Everytime

Jakie podobieństwo???
Audrey była niepowtarzalna, piekna, subtelna, miała swój styl.
Penelope jest (bez urazy) paskudna, przypomina mi jaszczurkę i gdyby nie tony makijażu nikt by jej nie zauważył.

megan_5

Ale Everytime nie napisała że są jednakowo subtelne lub mają podobny styl
tylko podała zdjęcia na których Penelope jest podobna do Audrey .
(moim zdaniem na tych zdjęciach przypomina Audrey :) )
A i też nie przepadam za Penelope ( w sumie to nic do niej nie mam ) ale nie gadaj że jest paskuda no bez przesady bo popadne w kompleksy ;D
Pzd.

Everytime

Na tych zdjęciach była specjalnie wystylizowana na Audrey ,ale zapewniam że na ekranie nie ma żadnego podobieństwa;)

użytkownik usunięty
look_at_me_2

Ja także tak uważam
<za krótki><za krótki>

użytkownik usunięty

No tak, tyle ze Audrey miala niepowtarzalna klase i nie musial swiecic cyckami w filmach jak Penelope
(wiem,zlosliwa jestem) :)

Everytime

Może tylko troszeczkę na tym zdjęciu,ale tak ogólnie to wcale nie jest podobna. Audrey jest o wiele piękniejsza :)