Mega lol nie wiedzieć kim jest Audrey ?
Co za ludzie ;(
Może Marilyn Monroe też nie znasz.
Za to Paris napewno.Żal
A ty przestan krytykowac wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz ty. Moze niektorzy nie lubia audrey ? paris tez nie lubie.
Moim zdaniem takie pytanie to szczyt ignorancji...Na jakim świecie żyjesz? Znam wielu ludzi, którzy nie interesują sie filmem ani historią filmu,ale wiedzą, kim była Audrey Hepburn ...Bo to po prostu jedna z największych legend kina...
to ma być żart czy prowokacja???
ludzie, on uważa za gwiazdy światowego kina Lindsay Lohan i Katarzynę Cichopek, więc co ma znaczyć dla niego "jakaś tam Audrey" :)
No Nieźle, nieźle.... Od razu widać że pisał to rozkojarzony przygłup....Nawet moja 5 letnia siostrzenica wie kto to Audrey Hepburn!
Oglądała ją niedawno w "Zabawnej buzi"
pfff pewnie w 1 lub 2 filmach zagrała główną role i uważacie ja za najlepszą aktorkę? bez przesady !
Pawcik wystarczy spojrzec na twoje ulubione. a w ilu filmach zagrał szymon majewski??? albo przybylska? to chyba jasne ze Audrey zasługuje na wysokie miejsce, bo byla naprawdę dobrą aktorką.
Nie no, żałosne jest powiedzieć po pierwsze, że się nie wie kim była Audrey, a po drugie, że uważamy ją za dobrą aktorkę, bo zagrała w KILKU filmach głowną rolę =/=/=/ i Ty gościsz na FW nie znając jej???!!!
No tak znasz Szymona Majewskiego i Anne Przybylską i zapewne oglądasz Złotopolskich, to rzeczywiście wystarczy by być kinomanem =/=/=/
Pozdr.
wybaczcie mi ale naprawdę nie wiem kto to jest na pewno oglądałem z nią filmy ale nie przypominam jej sobie może dlatego że zdjęcie jest jakieś nie podobne do niej :PP
Weź... Zdjęcie jest podobne do niej...
A pozatym nie oglądałaś z nią filmów zapewne, bo to klasyka, a nie jakieś filmy, które nie mają sensu... :/