Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn
Pawcik_2

Weź się nie ośmieszaj!!!!!!!!!!!!!! To jedna z największych aktorek światowego kina idioto!!

Pawcik_2

Mega lol nie wiedzieć kim jest Audrey ?
Co za ludzie ;(
Może Marilyn Monroe też nie znasz.
Za to Paris napewno.Żal

Little_Dean

A ty przestan krytykowac wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz ty. Moze niektorzy nie lubia audrey ? paris tez nie lubie.

Pawcik_2

Moim zdaniem takie pytanie to szczyt ignorancji...Na jakim świecie żyjesz? Znam wielu ludzi, którzy nie interesują sie filmem ani historią filmu,ale wiedzą, kim była Audrey Hepburn ...Bo to po prostu jedna z największych legend kina...

jowita3

gratulacje i powodzenia... nie można mówić, że jest się kinomanem w takiej sytuacji!

Pawcik_2

Może ja się lepiej inaczej spytam. A KTOŚ TY JEST?!
Żal, doprawdy żal.

Pawcik_2

Biedaku... Wstyd!..............Wstyd!...........

Pawcik_2

to ma być żart czy prowokacja???
ludzie, on uważa za gwiazdy światowego kina Lindsay Lohan i Katarzynę Cichopek, więc co ma znaczyć dla niego "jakaś tam Audrey" :)

użytkownik usunięty
Przemek

To pewnie prowokacja :) <Miejmy nadzieje...>

Pawcik_2

ale się uśmiałam hehehehehe :D tragedia normalnie hehehe

Pawcik_2

No Nieźle, nieźle.... Od razu widać że pisał to rozkojarzony przygłup....Nawet moja 5 letnia siostrzenica wie kto to Audrey Hepburn!
Oglądała ją niedawno w "Zabawnej buzi"

Pawcik_2

pfff pewnie w 1 lub 2 filmach zagrała główną role i uważacie ja za najlepszą aktorkę? bez przesady !

Pawcik_2

Popieram cie pafcik.

Pawcik_2

aktorka:P i się ciesze że zmierza do top 10 bo jakaś babka tam musi być

Pawcik_2

Pawcik wystarczy spojrzec na twoje ulubione. a w ilu filmach zagrał szymon majewski??? albo przybylska? to chyba jasne ze Audrey zasługuje na wysokie miejsce, bo byla naprawdę dobrą aktorką.

alien_2

aha

użytkownik usunięty
Pawcik_2

Nie no, żałosne jest powiedzieć po pierwsze, że się nie wie kim była Audrey, a po drugie, że uważamy ją za dobrą aktorkę, bo zagrała w KILKU filmach głowną rolę =/=/=/ i Ty gościsz na FW nie znając jej???!!!
No tak znasz Szymona Majewskiego i Anne Przybylską i zapewne oglądasz Złotopolskich, to rzeczywiście wystarczy by być kinomanem =/=/=/

Pozdr.

wybaczcie mi ale naprawdę nie wiem kto to jest na pewno oglądałem z nią filmy ale nie przypominam jej sobie może dlatego że zdjęcie jest jakieś nie podobne do niej :PP

Pawcik_2

Weź... Zdjęcie jest podobne do niej...
A pozatym nie oglądałaś z nią filmów zapewne, bo to klasyka, a nie jakieś filmy, które nie mają sensu... :/

Pawcik_2

Gdybys obejrzała jakiś film z nią to byś nie świrowała:P chyba że to jakaś prowokacja;)

alien_2

Ale z Was LoLki!!! Po co odpisujecie na prowokacje?? Wiadomo, że Pawcio pisze aby wkurzyć. Jego strata:P