Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

niewidziałem z nią żadnego filmu , 1

sly1111

Skoro nie widziałeś z nią żadnego filmu to dlaczego oceniasz ją na 1? To jedna z najlepszych aktorek jakie stąpały po ziemi. Mam nadzieję, że to tylko kolejna marna prowokacja. A jeśli o niej nie słyszałeś to tylko świadczy o twojej wiedzy na temat kina, a raczej o jej braku, skoro nie znasz jednej z najlepszych aktorek w kinematografii.

użytkownik usunięty
Amorette

No cóż, Sly 111 ma rację. Skoro nie grała w "Rambo", "Rockym" czy też "Gangu dzikich wieprzy" to zasługuje na 1.

wcale nie zasluguje na 1!! Ja uwazam ze racje ma Amorrette, to jest bardzo dobra aktorka, to ze umarla nie znaczy ze jest do bani

IzUs

"to ze umarła nie znaczy ze jest do bani"

rozwaliło mnie to zdanie xD

A co Ty masz do Rambo i Rockiego? To są już kultowe filmy..

sly1111

cóż za bezmyślność

Boskigrom

Chcesz wiedzieć kto to? To jest sprite, a ty jesteś pragnienie.

sly1111

moim zdaniem powinni częściej puszczać z nią filmy w telewizji, więcej osób by o niej usłyszało...

Joanna_7

Jasne.. oni puszczają też takie filmy w tv, tylko zawsze po północy.. ciekawe dlaczego, co...?(!)

sly1111

kiedyś chciałam obejrzeć stary film to zaczął się o 1.15 i o drugiej poszłam spać po musiałam rano wstać...

Joanna_7

To proste. Takich "ludziów" co sly1111 jest coraz więcej na tym świecie i wtedy telewizja się poddaje, puszczając zamiast czegoś ambitnego, głupią komerchę. Nie mówię, że każda komercja jest zła, ale większość niestety jest w 100%

Joanna_7

Niedawno na tvp 1 czy tvp 2 leciała 'Zabawna buzia', ale było słabo rozgłaszane i
zdąrzyłam tylko na końcówkę :/
A tak w ogóle to nie rozumiem co Audrey ma do Rambo itp.

Rabiosus_Girl

bo to ona wymyśliła Rambo

użytkownik usunięty
Boskigrom

Heheheh, nie. Po prostu Sly(1) ma specyficzne "ulubione". Audrey Hepburn z pewnością by się do nich nie zakwalifikowała.