Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

absolutnie nie rozumiem tego zachwytu nad jej urodą. gdzie ta uroda? BROŃ BOŻE nie odbijam tu sobie moich życiowych niepowodzeń czy złego dnia, po prostu chciałam zapytać, co wy w niej takiego widzicie :P bo ja patrzę i jakoś nie mogę zobaczyć tego, co wy widzicie, a bardzo bym chciała. pozdrawiam!

missparkietu

POPieram, nie ma nic w urodzie...
Ohyda
Badziew
AAa i tak jest wysoko na liście, to za co niby??

gosciu12

Za to że dzięki Bogu takich ignorantów jak ty na świecie jest mało...

użytkownik usunięty
Audrey93

Dziewczyna KULTURALNIE wyraziła swoje zdanie, a ty od razu nazywasz ja ignorantką, coś tu chyba jest nie tak :/
Nie wszystkim musi sie podobac uroda "boskiej" audrey. Ale niestety takie fanatyczki jak ty tego nie rozumieją :(

Co do kultury wypowiedzi mam zastrzeżenia.
Fanatyczki? No raczej nie, fanka może tak ;]

Audrey93

ja się w 100% zgadzam z Audrey93. Jak dla mnie jej uroda jest niepodważalna. Do tego wdzięk i niesamowity talent.

Sissi_

Rozumiem, że wszystkie osoby, które piszą, że jest ona brzydka, to są albo kobietami, albo zakompleksionymi mułami?

Rozumiem, że to rzecz gustu. Jednym się podoba MM innym AH, ale pisanie, że Hepburn jest brzydka to graniczy trochę z ignorancją i ... głupotą? Bo można napisać "Nie lubię jej, nie podoba mi się, choć nie przeczę, nie jest wcale brzydka ani ohydna, każdy ma inny gust" ale jak ktoś pisze, że ohydna jest, to ... cóż :)

Dla mnie jest jedynym, niepowtarzalnym ideałem piękna. Z tego, co o niej czytałem, a trochę się naczytałem, to pomimo tego, że charakter miała czasem ciężki, a urodę nie z tej ziemii, to była nieszczęśliwą kobietą, patrząc na fakt czysto moralny jako zwykły człowiek...

Ale pozostawiła po sobie charyzme i urodę nigdzie już nie spotykaną. Dajcie mi nazwisko jakiejś kobiety, to znajdę przynajmniej dwie podobne, jeżeli chodzi o urodę. A kto znajdzie kobietę choć w 30% podobną do Audrey? Nie znajdzie, bo takiej kobiety nigdy już nie będzie...

Snay

Snay zakochałam się w twojej wypowiedzi ;]

użytkownik usunięty
missparkietu

Uważam, że Audrey ma niepowtarzalną urodę, jest przepiękna.

missparkietu

Wystarczy ją porównać ze współczesnymi ,,pieknosciami". Inne aktorki potrzebują 100 mln, aby świetnie wyglądać a Audrey była z biedy, była wrażliwym człowiekiem i była naturalnie piękna. Bez mln na koncie.