I believe in Ben Affleck.
bez kitu. Gość jest prawie o 10cm wyżysz od Bale a po przypakowaniu i w tym kostiumie wygląda jak taran.
*wyższy
Wygląda prawie tak samo, jak Batman z komiksu, na którym wzoruje się Snyder przy reżyserii "Batman v Superman". Mi tam odpowiada jego wygląda. :)
Affleck może okazać się najlepszym Batmanem w historii. Cenię Bale, jest wybitnym aktorem, ale troszeczkę mu rola Batmana nie wyszła (mam na myśli tę zmianę głosu, która przyprawiała mnie po prostu o śmiech). Kreacja Afflecka zapowiada się za to bardzo dobrze. Ale poczekajmy to premiery filmu...
Bale był spoko, aczkolwiek osobiście zawsze miałem sentyment do Vala Kilmera, chociaż sam film jaki był to zobaczyłem Bena i nie poznałem go. Gośc ma wygląd jak w komiksach jako Bruce w porónwnianiu do Bale'a i jego głos w pierwszym trailerze mnie rozwalił. Harczenie Bale'a było sensowne, ale wychowałem się na serii TAS animowanej i generalnie dwóch pierwszych batmanach i pomimo mistrzowskiego The Dark Knight bolało mnie takie urealistycznienie wszystkiego. Brakowało mroku miasta, ogólnie mroku. Generalnie teraz gry pokazały jak powinien Batman wyglądać i jak dla mnie to była miazga. Muzyka była połączeniem Elfmana i Zimmera, i wydaje mi się, że filmowcy planują iść tym tropem. Oby tak było. Batman i Robin z tego nie wyjdzie, ale żeby tez nie wyszedł z tego Man of steel, bo pomimo, że jest dobrą produkcją wygląda jak streszczenie jakiejś trylogii, gdzie po drodze wszystko się gubi:)
Tak, co do Man of Steel masz rację. Wszystko jest takie upchnięte, jakby skurczone. Mam nadzieje, że "Batman v Superman" będzie przynajmniej widowiskiem na trzy godziny. Martwi mnie nagromadzenie bohaterów, bo ma być Superman, Batman, Wonder Woman, Lex Luthor (Cyborg?, Aquaman?, Zielona Latarnia? - co do nich nie jestem w 100% pewien, ale spodziewam się przynajmniej nawiązania do nich). Tak, gry z serii Arkham są świetne. Właśnie tak mniej więcej wyobrażałem sobie "swojego Batmana" i "swoje Gotham" - chociaż najbardziej odpowiada mi Gotham Burtona. I ta muzyka Elfmana... Cudo. :)
Przebić Burtona będzie trudno:)
A wersja na dvd/blu-ray będzie miała 30 minut więcej - 3 godziny i do tego kategorię R z
mocniejszymi scenami.
Wydaje mi się, że to będzie najlepszy Batman ever jeśli chodzi o wygląd. Bardzo, jak żaden dotąd aktor pasuje do roli Bruce'a Wayne'a. Ma wygląd, dobrze się prezentuje w garniturach. Jako batman, kiedy zobaczyłem zdjęcia jak przybrał na masie do roli to naprawde w kostiumie wygląda bardzo dobrze. Od początku takiego zdania byłem i nie rozumiem sceptycyzmu, wręcz niechęci fanów. Mi się już rzygać chciało Balem. Zresztą co tutaj dużo mówić to samo było z Michaelem Keatonem, a potem go przepraszali to samo będzie z Benem.
Nie martw sie , wczoraj widzialem film i Batman jest jego najlepszym punktem , Afleck jest dla mnie jak narazie najlepszym Batmanem , z wygladu to juz wogole perfect , tak wiec spokojna Twoja rozczochrana a film choc nie jest wybitny to jednak milo sie ogladalo :) pozdrawiam
...to stary post. Btw. Wczoraj widziałem film. I chociaż uwielbiam Trylogię Nolana to zgadzam się w 100% Affleck to jest najlepszy Batman.
Odkupił swoje winy :) fenomenalny batman, ukradł cały film. Mroczny w kostiumie jak i bez niego, taki jak z komiksów.
Dał radę :D Jego batman jest bardzo bliski komiksowi.
Dla mnie najlepszy filmowy Batman. Oby Affleck nie rezygnował z roli. Mam nadzieję na przynajmniej kilka filmów skupiających się na tej postaci. Cieszę się, że Snyder tak bardzo skupił się na Batmanie w swoim najnowszym dziele. Mroczny Rycerz był tam gwiazdą. :) Zaraz obok Luthora (który zalatywał lekko Jokerem) i wspaniałej Wonder Woman. <3 A Superman jak Superman - nie porywa, ale pasuje idealnie.
Affleck kręci właśnie Justice League, gdzie ponownie wciela się w rolę Batmana. A w przygotowaniach jest solowy film o Batmanie z udziałem Bena, będzie też reżyserem, scenarzystą i bodajże producentem.
Już zdążyłem się zapoznać, ale i tak dzięki za informacje. :) Ciekawe jak mu wyjdzie jego własny film o Batmanie. Nie obiecuję sobie wiele, niech mnie zaskoczy. I interesuje mnie rola jego postaci w pozostałych produkcjach o Justice League: będzie grał tam główne skrzypce, czy raczej usunie się w cień i nie będzie się przesadnie angażował? W którą stronę pójdą scenarzyści? Czekam z niecierpliwieniem na kolejne epizody losów Rycerza Gotham.
Myślę, że solowy film będzie naprawdę udany - Affleck to porządny reżyser (polecam obejrzeć jego 3 filmy, naprawdę dobre kino).
O, widzisz, zwiastuna nie oglądałem i chyba nie obejrzę, bo nie chcę się nakręcać. :P To dobrze, że prawdopodobnie będzie stał na czele JL, Batman to moja ulubiona postać z tego uniwersum. Ciekawe, czy Superman powróci już w tym filmie, czy będziemy musieli poczekać. Ale sądzę, że twórcy nie będą chcieli na długo wykluczać go z akcji. Zobaczymy. :)
Z tego co wiem to już w pierwszej części pojawi się Superman tylko zupełnie odmieniony