Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

JAKO Dorian Gray jest świetny i sexi,ale ciekawa jestem jak by sobie poradził w roli wampira!!!!!!

kati3320

Jesteś ciekawa? To chyba oczywiste, że jak zawsze perfekcyjnie ;) Moim zdaniem w swojej karierze powinien się wypróbować w mrocznej roli. Takie zło w czystej postaci.

marquesa

Dorian może nie był dokładnie złem w czystej postaci ale widać, że rola nieśmiertelnej istoty pasuje do Ben'a jak ulał ;))

kati3320

Ben to piękny i utalentowany mężczyzna. W Dorianie był zabójczy! Ach,ten Jego wzrok i umięśnione ciało... przechodziły mnie dreszcze. ;)
W roli wampira tez byłby świetny.

kati3320

Boże on jest taki przystojny co ja bym dała za jedną noc z nim ;>

kasiulec12

Ja też:P

kamila3105

Ps. Nie rozumiem fenomenu Roberta Pattinsona, Rob przy Benie wymięka. To Ben powinien zagrać Edwarda!!!!!!!

kamila3105

Nie! tylko nie to! Ben jest zbyt utalentowany by grać w zmierzchu.

politemonkey

zgadzam się z Tobą! co jak co ale Ben pasuje do bardziej ambitnych filmów ;)

archie19

Mi by się marzył kolejny film w klimatach 'Bigga than Ben' :) Zrobili tam kawał dobrej roboty.

xfemonoex

moje pierwsze wrażenie było: Boże! To Ben?! ;D ale i tak połowy kwestii nie rozumiałam mimo iż starałam się sobie tłumaczyć..potrzebne napisy mi;)

archie19

Mam napisy, może pomijają dwie-trzy kwestie, ale to zawsze coś. Jeśli chcesz, podaj tylko maila :)

xfemonoex

magnes_15@o2.pl byłabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna! :):):)

xfemonoex

a on linie gdzie mogłabym obejrzeć ten film ? poluje na niego od dłuższego już czasu :)

more_than_a_woman

słyszałam że na youtube jest ale nawet nie sprawdzałam czy rzeczywiście

archie19

nie znalazłam ;//

more_than_a_woman

wiem że możesz też ściągnąć jak ja z 'chomika'

archie19

faktycznie, o tym nie pomyślałam a mam na 'chomiczku' konto i już ściągałam z tej strony film ;p dzięki za dobrą radę !

more_than_a_woman

moze na zalukaj - tam sprawdz

kasiulec12

Ja też kasiulec12 .:D.co bym zrobiła za jedną noc ehhhhhhhhhh ^.^

Kocham_BenaB

wszystko co nie? :DD

kati3320

Tylko nie wampiry -,-'
To już jest nudne ;/
To jest genialny aktor, który powinien grać w bardziej ambitnych filmach niż zmierzchopodobne badziewia.
Jeśli już mam go obsadzać w wampirzych rolach, to jago Vlada Dracule, w remake'u "Draculi" z Garym Oldmanem.
Jak dla mnie to następca Garego, najlepszego aktora we wszechświecie :)

LoveKiller

Przemilczę jego grę w Dorianie choć to trudne... bardzo trudne... Taka interesująca postać, a tak słabo wykreowana przez aktora...
Urocza buźka i błysk w oku - ok, ale nazywać jego ciało umięśnionym... to już dość zabawne. XD

kati3320

hmm skoro jesteś ciekawa to oglądnij sobie 8 odcinek 2 sezonu "The Vampire Diaries":D

seline

on zagrał w "The Vampire Diaries"?

iamfrommars

na pewno nie x100 ;p

more_than_a_woman

Chyba wiem, którą postać masz na myśli, Ianfrommars. i zapewniam cię, że to nie był Ben Barnes.

xena_4

To jego wtedy widziałaś http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/mo/uno/20060228/00/82593065.jpg Nazywa się Trent Ford, a w PW grał Trevora.

kati3320

uważam, że byłby lepszy od Pattinasona. Ben jest świetny.

anneboleyn

Ja bym go prędzej widziała w roli dampira, jako Dimitra w Akademii Wampirów. Moim zdaniem pasowałby idealnie. Mam nadzieję, że kiedyś nakręcą AW, a ja będę podziwiała Bena jako zabójczego mentora Rose:D

Pecia15

Takk jako Dymitr był by świetny...
Uwielbiam go...

Pecia15

jest idealnym kandydatem zaraz obok Taylor'a Kitsch'a :)

more_than_a_woman

Nie wyobrażam sobie już nikogo innego w roli Dymitra! To po prostu musi być ON!! ;)

m_a_c_88

Właśnie, własnie.Popieram.On jest JEDYNY, no prawie.Ale znając życie reży serowie znowu coś sknocąi będzie tak jak z Darami Anioła

xD_Roszpunka_xD

taaa kurcze:/ narobimy sobie nadziei, a oni i tak wezmą kogoś innego:/ ale okay już nie kraczę;)

xD_Roszpunka_xD

skoro wg Was jest idealny to gdzie on ma mięśnie ?? ja się pytam hm ;)

more_than_a_woman

Nie mówimy, że jest idealny.Wyrażamy tylko swoje poglądy,Jak dla mnie on jest wystarczająco dobry do roli Dymitra

xD_Roszpunka_xD

powypycha prochowiec gąbkami i będzie ;p a tak poważnie... komputerowo można zrobić wszystko i zawsze jest nadzieja, że udałoby mu się samodzielnie troszkę rozbudować masę mięśniową ;) chociaż mi odpowiada taki jaki jest- oglądając ostatnią część Narnii (strasznie nudny film, jedynie wizualnie może się podobać) w myślach powtarzałam sobie- tak Dimka, zdecydowanie to musi być on, te włosy, twarz, spojrzenie... tak ;)

m_a_c_88

Hah.On jest straszliwie podobny do mojego wyimaginowanego Dymitra.Fajnie by było gdyby to on zagrał rolę Dimki, nie?

xD_Roszpunka_xD

a ja uważam, że najlepiej będzie jak w ogóle nie powstanie ekranizacja tej książki, bardzo polubiłam tę serię i nawet nie biorę pod uwagę możliwość, że reżyser czy scenarzysta może to spaprać a takowa opcja istnieje zawsze ;]

more_than_a_woman

możliwości*

more_than_a_woman

rozumiem Twoje obawy- też je miałam, ale uznałam, że nawet najgorsza ekranizacja nie zrazi mnie do książki. jak spaprzą- trudno się mówi, ale przynajmniej nie będzie gdybania jaka by była gdyby powstała...tak jak w tym powiedzonku, że lepiej coś zrobić i żałować niż żałować, że się tego nie zrobiło, czy jakoś tak ;) ale nie sadzę, żeby było tak źle- teraz wampy są na topie, więc jeśli chcą zarobić muszą się postarać, na pewno czują presję, by z tego był kolejny hicior, co będzie działało na korzyść ;)

more_than_a_woman

Tak, masz racje.Oni WSZYSTKO paprzą.Tak jest zawsze...Przywiązałam sie do tej książki i mam nadzieję, że pani Mead nie zgodzi sie na ekranizację

xD_Roszpunka_xD

raczej się zgodzi (a właściwie już się zgodziła, skoro film ma powstać) każdy chce zarobić. ale nie martwmy sie na zapas- jakby co zawsze mozna nie obejrzec;)

xD_Roszpunka_xD

bardzo fajnie! ;))

m_a_c_88

mój dimka również ma twarz bena ;)

kati3320

Hahaha co to się porobiło nawet z ‘doriana graya’ chcą zrobić wampira… Mi tam się podobał w tym filmie. świetny klimat stworzył. Jedna z lepszych jego ról. Polecam filmik jest nawet w tv w ten weekend na hbo wieczorkiem ;)