Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

To najpiękniejszy aktor jakiego widziałam. Szkoda, że ma 26 lat ;(:(

olcia3009

Zgadzam się z Tobą :) Jestem świeżo po seansie OzN KK :) i musze przyznać, że myślałam, że to będzie sobie "jakiś tam se gostek", ale jak go zobaczyłam, to naprawdę przystojniaczek oj przystojniaczek i naprawdę super aktor, ale jeszcze dla mnie najwspanialszym aktorem na zawsze jest i pozostanie Shahrukh Khan :)

olcia3009

ee tam co to znaczy ze ma 26 lat??:D nie wazne ile w metryce wazne na ile sie czujesz/wygladasz:DDD no chyba ze masz z 13/14 to jest jzu mala przepasc:))) pozdrawiam

olcia3009

eee tam.. mój sąsiad jest piękniejszy :P
żartuje :)

owieczka

juz mnie sama to przeraza - pisze prawie w kazdym temacie:P ale juz nie moge!!! - jak mozna byc bezkarnie taaaak seksownym??!! wrrrr moglby byc jednak mlodszy, ale trudno sie mowi:D jest zbyt piekny zeby mu cos wypominac:)))

olcia3009

można mu to wybaczyć, ze względu na jego wygląd! :P

kara76

Wydaje mi sie ,że ten jego wygląd przesłania u niego wszystko inne,np.talent.A przecież to u aktora jest najważniejsze,nie wygląd.Jednak jest taki śliczny,że nie patrzymy na nic ,tylko na jego urodę:-)

kasiamaciek0109

podejrzewam ze gdyby byl marnym aktorem to pewnie nie byloby takiego zachwytu:D wydaje mi sie ze jest lubiany czy nawe uwielbiany wlasnie dlatego jaki jest ogolem czyli wyglad, talent, osobowosc i inne wiadomo ze nikt z nas nie zna go osobiscie ( prawda?!:D) ale wiele mozna wywnioskowac z jego zachowania podczas wywiadow i przede wszystkim z tego co mowi wydaje mi sie ze on jeszcze ( mam nadzieje ze nigdy nie nabedzie) nie nabyl manier " holywudzkich gwiazd :D dzieki jednej z uzytkowniczek Youtuba jestem w trakcie ogladania Bigga than Ben i powiem tylko tyle talent??? on ma cos wiecej niz tylko zwykly talent wbija sie w skore granytch przez siebie postaci i przemienia sie w nie na planie niczym kameleon jesli wiecie o co mi chodzi:D widzialam juz wiele wschodzacych gwiazd( ktore spadaly tak szybko ze zyczen nie starczalo:)) jego jest naj jasniejsza i wroze mu naprawde swietlna kariere z tymi wszystkimi bajerami typu Oscary (:D) gwiazda w aleii gwiazd i inne:D

Carolle

* swiatlana ofkors:D

Carolle

omg whats wrong with my keyboard:))) potrzebuje chyba nowej:D SWIETLANA last word:D

Carolle

jak dla mnie wiek ma w sam raz, tylko o 8 lat starszy.No ale yo ytlko miłość platoniczna...

kathi

To chyba dla każdej fanki Bena jest i pozostanie miłość platoniczna.Ale tak też jest ok,...Przynajmniej dla mnie.Możemy śledzić i podziwiać rozwój jego kariery aktorskiej i oczywiście samego Bena,bo zapowiada się w niedalekiej przyszłośći-z tego co wiem- kilka filmów z jego udziałem.Myślę ,że zagra w nich dobrze swoje role.Zobaczymy...

kasiamaciek0109

Szkoda, że nie jestem starsza i nie mieszkam w Londynie ;(

kiara_94

co wy mówicie. dobra niby ma w metryce 26 lat ale na tyle nie wygląda ;)ja tam bym mu dała 21. aj przystojny jest , tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olcia3009

No co wy???!!!! 26 lat to meryt czy co??? nie dołujcie mnie!! ja też mam 26 lat i wcale nie czuję się stara! do piachu się nie wybieram :P

owieczka

Ja bym mogła powiedzieć, że ma tylko 27 lat :-) A mi w tym roku stuknie 30-stka i wiecie - mąż, dziecko itd. Ale mi to wcale nie przeszkadza w podziwianiu Bena - nawet mój kochany małżonek sie trochę ze mnie śmieje i pyta się kiedy mi przejdzie faza zachwytem Narnią i księciem Kaspianem ;-)

owieczka

Heh, im pewnie chodzi o to że różnica wieku ( gdyby była możliwość spotkania na żywo aktora i rozmowy z nim)jest zbyt wielka by mówić o jakiejkolwiek bliższej relacji z nim...( tak to i tak musiałby być jakiś cud :P).
Zabawna rzecz,też myślałam, że mnie to nie złapie, a jednak nabieram do niego co raz więcej szacunku i on zaczyna mi się podobać- mimo iż dotychczas podobali mi się mężczyźni o urodzie podobnej bardziej do Willa niż do Bena
Ben faktycznie ma coś w sobie co przyciąga wzrok ( jak widać nie tylko nastolatek). Oby miał tyle oleju w głowie by nie dał się zwariować w tym filmowym świecie. I znalazł sobie odpowiednią drugą połówkę ( która nie pociągnie go na dół)

Venea

Wydaje mi się,że Ben niestety pozostaje tylko do podziwiania,ponieważ prawdę mówiąc jest dla nas nieosiągalny.Nie ma więc co się łudzić ,że kiedyś...Ja podziwiam jego urodę bo jest faktycznie przystojnym facetem i lubię na niego sobie popatrzeć.Po prostu sprawia mi to przyjemność.Nie łudzę się,ze kiedyś może...Jego wiek nie ma więc dla mnie większego znaczenia.Chociaż jest troczkę młodszy ode mnie,w ogóle mi to nie przeszkadza.

kasiamaciek0109

Powinien sobie znależć taką dziewczynę przy ,której nie uderzy mu "woda sodowa"Ale to już jego sprawa.

kasiamaciek0109

Ja też uważam,z e jest przystojny, ale mnie najbardziej chwyciło jego spojrzenie. Mnie hipnotyszuje- takie głębokie i przeszywajace. Aż ciary idą :P Jego nie chce, ale chce chłopaka z takimi oczami! I przydługawe czarne włosy to też pozytyw ^^ hehe :P

AnaMaria

Oj tak, jego głębokie spojrzenie przyciąga.

Venea

Te oczy, spojrzenie i uśmiech są cudowne :D

kiara_94

boskie wręcz :P Heh nie ma to ja sie porozpływac nad zdjęciami z głębokim spojrzeniem... Albo nad filmikami! Swoją drogą głos też ma hipnotyzujący.. (tu własnie mam ciary :P):

http://www.youtube.com/watch?v=u5_auDA85QY

AnaMaria

No to zgodzicie się ze mną,że on cały hipnotyzuje.......................

Pati_Peace

ON JEST BOSKI szczerze to jest jedyny facet który mi się tak naprawdę spodobał xD

kiara_94

U mnie od jakiegoś czasu główną atrakcja pokoju jest megaplakat na ścianie ^^ I co się przechadzam to zawsze oko zawieszę :)
Tak, Ben jest super :D a wbrew opiniom innych mam jakąś małą nadzieję, że może kiedyś go spotkam

no co, Vanessa Paradisew młodości była fanką Johnny'ego, a teraz co? Fajnie jej :D

Nikczemna

U mnie jest tak samo.Też mam powieszony megaplakat i mój wisi blisko monitora od kompa więc od czasu do czasu se spojrzę.

Nikczemna

Niczemna, ale Vannesa jest i była piosenkarką i obracała się w "wielkim świecie" gwiazd. Może zacznij spiewać? albo grać? może to jest metoda?

owieczka

No fakt. Hm...

ja śpiewać to może nie... ale w przyszłości chcę iść do szkoły teatralnej więc byłaś blisko :D

Nikczemna

No proszę.Ja tez chcę iść do szkoły teatralnej.

Pati_Peace

Ben was do tego zainspirował?
Ja jestem już za stara na zmianę zawodu :P
Powinnam raczej o założeniu rodziny myśleć hehehehe

owieczka

Ja już chciałam iść to szkoły teatralnej jakieś 2 lata temu.

Pati_Peace

nie, nie Ben.
Też od dawna już o tym myślę. Z tym, że ja to jestem kompletnie już zakręcona i raz stwierdzam: tak, to jest dla mnie. A następnym: jestem zbyt beznadziejna, nawet nie przejdę I etapu egzaminów.

Ale jak obejrzę jakiś dobry film, poczytam o aktorach/aktorkach to wracają mi siły i mobilizacja. Fajne to uczucie.
Gwoli ścisłości: nie chodzi mi o to żeby byc sławną czy coś - naprawdę nie. Chcę po prostu swoje życie związać z tym, co jest moją pasją. A jeśli tylko będę mogła z tego się utrzymać to jest to najbardziej fantastyczną inwestycją jaka może być.

Owieczka, a kim jesteś/gdzie pracujesz?

Nikczemna

Masz rację Nikczemna.Ze mną taż tak jest.

Pati_Peace

No on jest najcudowniejszym człowiekiem na Świecie... Od dłuższego czasu nie potrafię nim NIE myśleć... W każdej sekundzie mojego życia o nim myślę...
Tylko ze moją najgorszą wadą jest piekielna zazdrość, i w sumie chciała bym, żeby był szczęśliwy, i żeby spotkał miłość swojego życia i takie tam bla bla... Ale w głębi serca chce żeby był na zawsze sam i żeby żadna inna dziewczyna go nawet nie dotknęła jednym palcem...

Sayona

Sayona ale nie wiem czy to dobrze. Bo ja, jak miałam tak w przeszłości z innymi obiektami westchnień to zawsze po jakimś czasie uczucia wygasały. I to głupio tak wtedy bo jest poczucie winy, że się odwraca od "swojej" gwiazdy. Więc wiesz, uważaj :)

Nikczemna

Zbytnia zazdrość może się obrócić przeciwko nam.
Niczemna ma rację :)
Nikczemna wolę publicznie nie zdradzać szczegółów ze swojego życia. Ale może napisze do mnie na e-mail: owca102@wp.pl, a ja postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Pozdrawiam

owieczka

ja też chciałam iść do szkoły teatralnej ale teraz tak sobie myśle że się nie nadaje mam treme i w ogóle ale naprawdę chciałabym grać w filmach i też nie dlatego żeby być sławna ale spełnić swoją pasje i marzenia

olcia3009

wracając do Bena wiek w niczym nie przeszkadza ważne jaką ma osobowość...ja osobiście nie narzekam dla mnie facet ma klasę....

dorus97_97

To prawda...

olcia3009

ii też się zgadzam z kiarą_94 to najprzystojniejszy facet na świecie...

olcia3009

Zgadzam się z wami,szkoda,że jest ode mnie o 12,5 roku starszy...
Ale nic i tak go będe kochać nad życie!:::::))))

olcia3009

a co ja mam powiedzieć???ode mnie jest prawie o 16 lat starszy,bo ja jestem z 1 sierpnia a on z 20...

dorus97_97

A dla mnie nie jest aż tak stary.Podobali mi się już starsi aktrorzy,np.Went Miller...A Ben jest ode mnie starszy tylko o 11 lat,więc napewno nie mógłby być moim ojcem;)

Anua

Ode mnie jest jakieś 15 lat starszy

olcia3009

u mnie ewentualnie wujkiem.....albo kuzynem heh......zart

dorus97_97

Powiem wam, że miłośc nie zna granic. Mój pradziadek był od mojej prababci 32 lata starszy, bardzo się kochali i byli świetnym małżeństwem :) Chociaż jak dla mnie ta różnica jest trochę...duża ;]

Marie

23 lata to bardzo dużo. ALe mamy super przykład ,że różnica wieku nie jest aż taka ważna o ile ludzie się kochają.

olcia3009

no właśnie......tak jak np. kolor skóry czy pochodzenie.......

dorus97_97

Miłość nie ma granic;)Więc wiek nie przeszkodzi mi w uwielbianiu Bena;)

Anua

Uuu coraz więcej fanek! Fajnie, pozdrawiam wszystkie:) Daaawno mnie nie było, no ale teraz mogę z Wami go podziwiać;)

Mi już przeszła I faza zauroczenia i myślenia o nim w kółko:PPP Ale to nie zmienia faktu, że jest zabójczo przystojny i chole**ie mi się podoba;)) Tak z ciekawości, macie jeszcze inne "obiekty westchnień" wsród aktorów? Pozdrawiam;)