Chłopak zaczyna być na fali, ale bardzo źle, że zabiera się znowu za "opowieści z Narnii",
które są bajkami dla dzieci, a nie gra w poważnych filmach. Rola w Dorianie Greyu dobrze
mu służy jako odskocznia od bajeczek, ale widzę, że chłopak chce być zapuszkowany tak
samo jak chłopak, który gra Harrego Pottera (Daniel Radclif chyba).
A może się mylę i nagle posypią mu się propozycje ról w poważniejszych filmach ? ;] ;p
Miejmy nadzieję, że kiedy skończą w końcu filmować opowieści z Narnii uda się chłopakowi wyrwać ze swojego wizerunku króla Kaspiana. Myślę, że chłopak może być całkiem dobrym aktorem. Musi się trochę jeszcze wyrobić, popracować nad swoją grą, a może mile nas zaskoczyć.
Na fanowskiej stronie o nim, przeczytałam że zagra w filmie "Locked In", opowiada o Joshu (Ben w tej roli) który ma bardzo dobrą pracę. Pewnego dnia jego córka miała wypadek i zapadła w śpiączkę. Kiedy wszyscy tracili już nadzieję na polepszenie, nagle córeczka zaczyna się kontaktować ze swoim ojcem.
To jest raczej poważny film.:) Więc Ben nie tylko gra w baśniowych filmach jak Narnia. Z resztą, według mnie popełniliby duży błąd, gdyby nie wzięli Bena do "Wędrowca...". Lepiej jest jak jeden aktor gra do końca swoją postać.
Kolejnym filmem, w którym zagra Ben jest "Killing Bono" o historii zespołu U2.
Więc kariera Bena idzie do przodu :)
od czegoś musiał zacząć, a rola Kaspiana jest bardzo dobrą rolą, zresztą 'Opowieści z Narnii' to klasyk ;)
zgadzam się. ale przypuszczam, że po prostu podpisał od razu kontrakt na wszystkie filmy albo coś w tym stylu.
O ile się nie myle to on podpisał kontrakt na 3 część Opowieści z Narnii jeszcze przed rolą w Dorianie. Ale nie pamiętam tego na 100% także mogę się mylić ;)
Kto oglądał Doriana wie, że facet ma przed sobą przyszłość.
A przynajmniej zagrał jak dla mnie przekonująco. I to prawda, rola Kaspiana na pewno mu nie uwłacza;]
Jak dla mnie to on umie się po prostu w różne role wcielić z resztą widać to, Dorian, a Kaspian to całkiem inne bajki.
A zagrał moim zdaniem w obu filmach dobrze i nawet przyznam że widziałam Trailer jego wcześniejszego filmu "Bigga than Ben" i dość dobrze oddawał jak na mój gust rosyjski akcent, co raczej musiało być dla niego dość trudne...
Nie będzie przypisywany i kojarzony z jednej roli. Genialnie zagrał w Dorianie Grayu, nie wspominając już o kultowym filmie dramacie "Bigga than Ben". Wszystkim, którzy lubią dobre kino o życiowej tematyce - gorąco polecam. Ciekawi mnie tylko,dlaczego nie było premiery "Locked in" - a tak dobrze po zwiastunach się zapowiadało. Na pewno kolejny w ciekawej tematyce film. Ben jest naprawdę bardzo dobrym aktorem, widać, że traktuje to na poważnie. Podoba mi się jego mimika - naturalna i prawdziwa. A o uśmiechu i oczach nie wspomnę :) ( oczy ma po chyba mnie:D tak ciemne brązowe, że źrenic nie widać - magia)
Ben długo w 'Opowieściach' nie będzie. Jeszcze dwie części i o ile mnie pamięć nie myli, w 4/5 części Kaspian już jest staruszkiem i umiera. Chociaż śmiem twierdzić, że do roli starego Kaspiana wezmą innego (starszego) aktora.
Bardzo mnie cieszy, że Ben zagrał w 'Dorianie', ale i nie mogę się doczekać 'Killing Bono', gdyż sam scenariusz tego filmu jest wielce interesujący. Grupa U2 jest świetna.! : ))