Ben Barnes zabiega o rolę w sequelu thrillera "Zmierzch".
27-letni gwiazdor filmu "Opowieści z Narnii: Książę Kaspian" marzy o roli czytającego w myślach wampira Aro w nowym filmie "New Moon", którego produkcja rozpocznie się już za 3 miesiące.
Dokładny skład obsady filmu nie jest jeszcze znany, chociaż pojawiła się plotka, że wytwórnia Summit Entertainment pozbyła się znanego ze „Zmierzchu” Taylora Lautnera w obawie, że aktor nie poradzi sobie z fizycznymi wymogami roli.
Art.z Wp.pl/film.
Tak,super,że Ben będzie grał wampira;)Już dawno czekałam,aż trafi mu się taka rola...Ale o tym,że chcą się kogoś pozbyć z obsady to nie wiedziałam...
Niech zagra w tym filmie, krzyżyk na drogę. Czytałam na jego offical site, że starał się o rolę Edwarda.
Biedny Ben był za stary.
nie mozliwe! Staral sie o role Edwarda? haha. Mam nadzieje ze zagra w 'new Moon' =)
Ale...Ben jest starszy od Roba tylko o 5 lat xD
Starszy, ale różnice widać, nie powiesz. Zresztą Benjamin to urodzony Kaspian, a nie jakiś tam Eduardo ^^
Po przeczytaniu książki,stwierdziłam,że Ben pasowałby do roli Laurenta,za miast tego ciemnoskórego aktora.W opisie było zupełnie inaczej:blady,ciemnowłosy...
Jeszcze nie czytałam książek, ale w moim wyobrażeniu wampira Ben na pewno nadawałby się na przerośniętego nietoperza. Ciemne, długie włosy, ciemne (piękne xD) oczy, wzrost, rysy twarzy. Zresztą Ben nadawałby się do każdej roli ;D