Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Dziewczyny dzięki za wsparcie!! utworzyłam tutaj nowy temat, żeby nikt nie musiał już szukać info o forum hehehe bo rozmowa toczy się w temacie Hyrise :P
Niczemna- pomysł z reklamą super!
Proszę jeszcze o pomnysły na logo, rangi
i zgłaszajcie się na moderatorów, bo sama nie dam rady wszystkiego ogarnąć

Jeszcze raz dzięki stokrotne za wsparcie!!!

owieczka

Nie mam żadnego doświadczenia w sprawach forum, ale z chęcią ci pomogę.

Pati_Peace

Ja tez ci chętnie pomoge i pomyslę nad logo itp :)

owieczka

na forum też się nie znam ale w miare możliwości pomogę

owieczka

Generalnie to bym mogła zająć się utrzymaniem porządku na forum (no, żeby jako taka kulturka panowała;)), ale za nieco ponad miesiąc zaczyna się rok akademicki i wtedy może być krucho z wolnym czasem. Wpadanie co 2-3 dni, żeby zrobić generalne porządki to chyba nie bardzo... Ale z drugiej strony... to forum dotyczy Bena, więc... chyba się nie będę mogła oprzeć się zaglądaniu na nie przynajmniej raz dziennie. Dodam jeszcze tyle, że do tej pory odwiedzałam fora jako użytkownik, a nie modem czy admin. No, ale się zobaczy:)

owieczka

tyle ludzi na filmwebie a tak mało na naszym forum???? hello wszystkim! jeśli szukacie miejsce gdzie możecie do woli rozmawiać gadać pleść i paplać o Benie zapraszamy na nasze forum!!!!!

owieczka

Po pierwsze - witam wszystkie fanki Bena:)

Po drugie - Owieczko próbowałam zarejestrować się na forum, ale wyskakuje komunikat o niepoprawności kodu aktywującego (a na stronie nigdzie nie ma tego kodu):(.

Jessie_6

o kurczę! to mnie zdziwłaś, nie było wcześniej takiego problemu. Postaram sie szybko to naprawić.

owieczka

windujemy temacik do gory :D no dalej dziewczyny zagladajcie do nas jest bardzo mila atmosfera dolaczcie do nas:D

owieczka

Cześć Dziewczyny!
Ja już jestem na naszym forum i mówię do wszystkich co się nie zajerestrowały,że jest super!Taka miła atmosfera,wszyscy są przyjażnie nastawieni,naprawdę jest super!Aha i wszystkie mamy jedno i to samo zainteresowanie-Ben!!!!
Naprawdę dziewczyny rejestrujcie się,bo jeżeli kochacie Bena nad życie tak jak my to po co czekać-wszystkie fanki Bena-łączmy się!!!!!!!!
Aha i byłabym niesprawiedliwa jakbym nie podziękowała Owieczce,bo bez niej nie byłoby naszego wspaniałego forum!Owieczka jesteś super!!!!!
Więc te co się nie zarejestrowały niech nie zwlekają,bo kto wie co może się zdarzyć?A naprawdę na naszym forum jest przemiła atmosfera,nie wiem czy na jakimś innym forum tak jest.Dlatego rejestrujcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla Owieczki,anex,Nikczemnej,Jessie,Nusi i innych wpaniałych dziewczyn z naszego wspaniałego forum!!!

Ania17

Jest dokładnie tak jak napisała Ania.
Dlatego zapraszamy wszystkie fanki Bena do rejestrowania się na forum.

użytkownik usunięty
Ania17

Owieczka na prawde sie stara,a jej blog jest suuuuper.
Pozdr ;***

Zgadzam się ze wszystkimi,to naprawdę świetne forum.Szkoda,że teraz jest pojawił się jakiś błąd,bo nie mam gdzie pisać:(

Anua

Już jest wszystko ok ;)
No a forum jest wspaniałe.

Pati_Peace

No całe szczęście,że nam forum się odblokowało,bo ie wiem co bym bez niego zrobiła;)

Anua

Wiesz, w najgorszym układzie byłoby trzeba założyć nowe.

Pati_Peace

czy mi się wydaje czy dziś też jakieś problemy występują? forum nie chce mi wchodzić ;/

Nikczemna

Mi też nie chodzi:( Już myślałam,że to tylko mój komputer,ale Ania też mi pisała,że nie może wejść na forum....

Anua

Tak mi też nie wchodzi. Tak jak ty myślałam,że to mi komp szwankuje,ale wychodzi na to, że nie.

PS Pisałam do owcy na maila ale jeszcze nie odpisała .

użytkownik usunięty
Pati_Peace

O nie! Też chciałam wejść, bo mnie nie było AŻ dzień!^^

W takim razie musimy poczekać,aż Owca się tym zajmie...Bo dzisiaj też nie mogę wejść:(

Anua

dziewczyny nie mam bladego pojęcia co się stało!! nie działa mi łacze ftp ani strona. Na yoyo jak wchodzę jest niby ok
Nic z tego nie rozumiem, normalnie działo, nic nie zmieniałam, nie ruszłam NIC NIE ROBIŁAM,bo mnie nawet nie bylo.
To coś na yoyo musieli zrobić,że nie działa.

owieczka

No ale najważniejsze, że wszystko już jest OK

użytkownik usunięty
Pati_Peace

Oho, znowu jakieś problemy!

[blebleble]

Owca,teraz ja mam problem,bo zmieniłam adres e-mail i nazwę na forum i musisz reaktywować moje konto,czy coś takiego,żebym mogła się zalogować...

Anua

cos mi nie działa ;(

<blebleble>
<za krotki>

Nikczemna

Nie chce nic mówić,ale znowu jest jakiś Critical error na forum...Nie można wejść...

Anua

heej. Owieczka [ jakaś tam ] mam prośbe. Powiedziałabyś mi jak napisać ten list do bena z prośbą o autograf ?

11092763 <-- to mój nr gg .

majusiaaaa_13

poczekajcie na premierę 'Portertu Doriana Graya', to będzie, sądzę, rola jego życia. Na razie nie ma co się nim jarać. Cudna twarzyczka, mniam, mniam i w ogóle, no ale... co z jego grą aktorską? Nie miał jeszcze pola do popisu, jak sądzę.

mary_sue

dziewczyny co się dzieje z forum? czy to tylko u mnie problemy występują?

Nikczemna

i to już od kilku dni

<za krotki haha>

majusiaaaa_13

majusia, ja rzadko bywam na gg i na filmweb. Napisz do mnie na adres email owca102@wp.pl

owieczka

Właśnie forum działa kiedy chce. Mniej-więcej co drugi dzień.
Zastanawiam się czy ty owieczko coś robisz czy to serwer nawala

owieczka

Dziewczyny, nie mam pojęcia co się dzieje z forum. OD kilku dni piszę do supportu yoyo , ale nie raczą mi odpisać.
Ja niczego nie zmieniałam, jedyne co mi przychodzi do głowy, to to,że forum jest na starym skrypcie phpbb2, ale nie da się zmienić skryptu bez utracenia danych, dlatego też tego nie zrobilam. Nie jestem webmasterem - zrozumcie mnie, nigdy wzcześniej niczego nie adminowałam, a skrypt pod forum jest naprawdę skomplikowany. Wyobraźcie sobie takie CSS jak bloga tylko w 10 plikach na 20 stron każdy i teraz trzeba odnaleźć odpowiednią linijkę,eby go zmodyfikować. Masakra.
Myślę nad tym, czyby komuś nie zapłacić, żeby unowocześnił forum i posprawdzał czy wszystko jest prawidłowo zrobione.
Proszę was o wyrozumiałość i cierpliwość. Postaram sie sprawę wyjaśnić.
A tymczasem zapraszam 24 stycznia na wirtualne świętowanie pół roku istnienia forum :D:D:D

owieczka

No cóż,nic nie możemy na to porazdzić,tak już jest.
A co do naszego jubileuszu,to extra,że forum ma już pół roku!
Pamiętam jak ja się zapisałam 30 sierpnia,6 dni po powstaniu forum...
a tu już pół roku...super;)
I oczywiście wpadne,na imprezkę;)

użytkownik usunięty
Ania17

ja moze nie na temat ale czy ktoras z was nie zna linka na youtube do filmiku jak ben spiewa w filmie jesli tak to plees podajcie

pozdr,thnx ;)