Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Myślicie,że Kaspian i Zuzanna pasują do siebie?
Moim zdaniem nie za bardzo...
Nie wiem dlaczego...może to zazdrość o Bena?Nie wiem.
Ale dla mnie ta Anna jest jakaś sztywna,ma taką dziwną twarz,jakieś nie proporcjonalne usta,no nie wiem...
A wy co o tym myślicie?

Oczywiście bez urazy dla tych,którym ona się podoba...

Ania17

moim zdaniem też nie za bardzo...myślę że dla Bena znalazłyby się lepsze kandydatki (nie mówię oczywiście o sobie..)z resztą nawet gdyby Kaspian i Zuza pasowali do siebie w filmie to co to robi???w rzeczywistości może by się sobie nie podobali...

dorus97_97

No właśnie to tylko film.Jak dla mnie to faktycznie nie za bardzo do siebie pasują.
A co do ust to podobają mi się takie pełne,czyli coś w stylu Angeliny Jolie.

użytkownik usunięty
Pati_Peace

Angelina Jolie ma usta jak ponton.Zuzanna zresztą też. Mi się to nie za bardzo podoba. Ale czy pasowaliby do siebie z Kaspianem...raczej nie xd

Ania17

Zuzanna może i by pasowała do Kaspiana ale... ten związek miałby również niemiłe strony! Musiałaby zostać w Narnii i opuścić rodzinę. Ale z drugiej strony to raczej do siebie nie pasują! Zuzanna jest przecież starsza od Kaspiana o 1300 lat! A wiadomo ,że z takich związków rzadko kiedy coś dobrego wychodzi!

zuzannapevensie77

lubię zuzannę może też dlatego że i ja mam imie zuzanna ale krytykowanie jej jest nie na miejscu ponieważ mogę powiedzieć tak samo o kristin stewart,tailor switt,avril laving,itd.i o innych nie należy mówić takich żeczy .spójżcie sami w lustro zanim powiecie coś o innich ludziach

Ania17

W zupełności się z Tobą zgadzam !! Ma twarz podobna do sedesu (bez urazy) i dziurę pomiędzy zębami jak stąd do Meksyku !! Przypomina Frankensteina po przejściach !! Kto się ze mną zgadza ??

mooniiikaa

Nie ja też nie znoszę Zuzanny i w zupełności zgadzam się z wszystkimi, którzy ją krytykują ;p nie zasłużyła sobie na Księcia Kaspiana !!!

Nibenet

n ie zgadzam się

Ania17

Cóż.... Nie raczej do siebie nie pasują! Zuzanna jest przecież starsza od Kaspiana o 1300 lat! To chyba duża różnica wieku...

lady21_499

Mówia, ze wiek nie przeszkadza w milosci ; ) Ale moim zdaniem nie pasuja do siebie mimo wszystko ; )

_Em

Dobra, to tylko wersja filmowa, poza tym Anna i Ben nie są ze sobą.
Więc debata bez sensu.

Poza tym - na moje mogli by pasować do siebie. Wiek nie zna granic, to racja + oboje wyglądają jak nastolatkowie, zwykli nastolatkowie.

mary_sue

No nie wiem czy 28 letniego mężczyznę można nazwać nastolatkiem...
A tak po za tym w tym temacie chodzi o miłość między Zuzanną i Kaspianem, czyli postaciami które zagrali w filmie a nie w życiu prywatnym.
Ale moim zdaniem nie pasują do siebie ani w ,,Narnii" ani w normalnym, realnym świecie.

Nibenet

Pierwszy raz jak oglądałam Narnię i nie wiedziałam jaki aktor gra Caspiana i w ogóle nic o nim to myślałam, że w rzeczywistości Ben ma jakieś 19 lat...
Na serio...
W Narnii super go scharakteryzowali..
ogólnie bym go schrupała..;]
Szkoda tylko, że jest taki chudy..;P

Ania17

Nie za bardzo,ona jakaś taka oziębła,sama nie wie czego chce...

Saorise4

Do Cat...Ja też tak myślałam.! Maximum 20 xD Jak przeczytałam że ma 28 to sie tak ździwiłam że szok...<lol2>

Ania17

jakoś nie bardzo mi pasują, u jego boku to bym widziała jakąś prawdziwą księżniczkę:D

ilonqa90

A poza tym w książce wcale nie było tego wątku... Zato w trzeciej części jak podróżowali po tych wyspach na którejś z nich Kaspian spotkał córkę gwiazdy, bardzo piękną i z nią się potem ożenił. A co do Kaspiana i Zuzanny to kompletny nie wypał, bo on jest taki przystojny, a ona to jeden wielki nie wypał. Kidyś oglądałam Making off na MTV i ta aktorka, co gra Zuzanne sie wypowaiadała i strasznie sie tym wątkiem miłosnym, co było żenujące...

Ania17

może mi ktoś odpowiedzieć na jedno pytanie?:)od razu zaznaczam że jeszcze nie cztałam całej serii "Opowieści..." ale z tego co tutaj przecztalam pewne wątki dodali(Kaspian i Zuzanna). W filnie gdy rodzeństwo schodzi do wnętrza Grobowca widać rysunki na skalach...zastanowil mnie rysunek przedstawiający Zuzanne, wygląda na nim jakby była w ciąży.Stoi bokiem, ma brzuszek zaokrąglony i tak jakby podtrzymuje go. Kamera najdłużej skupiała się na niej niż na pozostałym rodzeństwu. Ktoś to też zauważył czy to wytwór mojej wyobraźni??:)pozdrawiam:)

Ania17

Anna jest śliczna ale nie pasują do siebie...

Ania17

hmmm... ona ma taką pulpecikową buzię, nie podoba mi się, on jest za ładny dla niej.

karooo16

Moim zdaniem pasują do siebie, ale rzecz jasna Zuzanna i Kaspian, a nie Ben i Anna. Rok temu, kiedy byłam w kinie, nie czytałam jeszcze żadnej książki z serii "Opowieści z Narnii", a siedziałam w fotelu i byłam pewna, że on będą razem, ale niestety zakończenie było inne niż przewidywałam, no to się poryczałam, że nie mogą być razem. Wiem, że to głupie, ale jak oni na siebie patrzyli to aż coś takiego czułam, że ich postacie są dla siebie stworzone. Teraz po przeczytaniu każdej części Narnii, nie mogę wybaczyć producentom, że dodali ten wątek, skoro Zuza nie wraca, a Kaspian się zakochuję w Gwieździe. Kompletnie bez sensu dodane, aczkolwiek, nie miałam bym nic przeciwko temu, żeby byli razem xd

Ania17

no w zasadzie może być - przyszły król z królową, oboje młodzi, dzielni i takie tam... kolejny chwyt producentów z Hollywood na uatrakcyjnienie filmu (no bo jak - film o prawie dorosłych już ludziach bez wątku miłosnego? :-P) Z wyglądu Zuzanna tez ujdzie (choć w 1 częsci, jak była młodsza, to jakoś ładniej wyglądała...).
A że watku nie było w książce? Na szczęście był on tak lekko zarysopwany, ze nie przeszkadzał ;) No i założę się, że zakończenie niejedna nastolatka przeżywała :)

Ania17

Cześć,
oglądnełam wiele zdjęć Anny i Bena i zawsze odnosiłam wrażenie, że do siebie pasują i że Ben jest cały szczęśliwy będą obok Anny. Ale prawdopodobnie to moja wyobrażnia. W każdym razie nie byłabym zdziwiona gdyby to była kiedyś para, w końcu łączy ich wspólne doświadczenie pracy w filmie a ich znaki zodiaku mówią, że do siebie pasują.

OlierArmand

Ale wy jesteście (prawie) wszyscy dziwni! Pytaniem tego tematu było czy do
siebie pasują a nie co sądzicie o wyglądzie Anny, wiec powinniście sobie darować takie głupie teksty, bo to wskazuje na wasz brak inteligencji (w
końcu pytanie czy do siebie pasują nie jest pytaniem jakimś strasznie
trudnym) lub o waszej zazdrości. Szczerze to jestem fanką Bena i
cieszyłabym się jego szczęściem gdyby tylko naprawdę ją kochał. I to nie od
was zależy z kim będzie a z kim nie.

Więc zastanówcie się 5 razy zanim coś napiszecie bo to się zaczyna robić
ostro szczeniackie.

PS Jeśli chcecie pogadać o wyglądzie Anny to załóżcie nowy temat.

nevadatan7

zgadzam się i też napisałam coś podobnego ale ja napisałam żeby sami spojrzeli w lustro a potem krytykowali innych ludzi

użytkownik usunięty
Ania17

Mnie tam podoba się ten wątek, bo w książkach Lewsia brakowało zdecydowanie takich miłosnych zawirowań, ale teraz przez to, że tak zrobili to nie będzie mi się podobało jak Kaspian sobie znajdzie żonę w trzeciej części:(

Ania17

Nie ,nie pasują ,Zuza jest za brzydka do niego....

Ania17

Mnie tez ona totalnie do Kaspiana nie pasuje. Widziałabym raczej przy nim ładną, szczupłą blondynkę, nie żaden plastik tylko taką zwykłą dziewczynę. (oczywiście piszę to jako o Kaspianie):)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem