Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Na profilu Skandara Keynesa piszą, że on odpowiada na listy i wysyła swoje zdjęcie z autografem.
Ciekawe jak jest z Benem.
Zainteresowanym podaję adres:

Ben Barnes
c/o Creative Artists Management
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

Emeraldine

wyslalam taki list 23 sierpnia 2010 i wciąż czekam :)

benomaniaczka88

Daj znać jak dostaniesz odpowiedź :) Jedna dziewczyna dostała odpowiedź od Skandara dokładnie po roku oczekiwania. A, mam jeszcze pytanie. Dołączyłaś do listu znaczek zwrotny? Jaki to konkretnie musi być znaczek?

Emeraldine

kiedyś na jednym z zagranicznych forum na jego temat czytałam (tylko nie pamiętam na którym :/) że odpisał i się tym dwie panny podniecały a i że coś tam dyskutowały o treści co napisały i o znaczkach..

archie19

Mi Ben odp po 2 miesiącach i nie dołączałam żadnego znaczka.

Saorise4

No to ja na pewno wysyłam. ;-D.
Jak mi odeśle czy coś to napiszę.

akasia10

Saorise4, dodawałaś do listu zdjęcie? I co tak mniej więcej napisałaś?

akasia10

nie dawałam zdjęcia, dał mi zdęcie Kaspiana i na nim się podpisał xd napisałam , skąd jestem, jak go poznałam (podlizałam się że był wspaniały hah xD ), wyraziłam nadzieje że na zawsze pozostanie taki jaki jest bo takim go uwielbiam XD Powiedziałam że marzę by mieć jego autograf; stwierdziłam że dla niego to chwila a ja będę cała happy heh :)
Kompletnym przekupstwem było napisanie że jestem adminem jego najlepszego polskiego forum ale co? xd Fan clubowi się nie odmawia hahha xD
Tylko nie wiem co się zaciął ostatnio... My, tzn Ben Barnes Forum PL, wysłaliśmy Benowi list, kartkę i prezent urodzinowy i nic do tej pory no :(
Jak będziesz pisać to ochrzań go od nas xD

Saorise4

heh osobiście ci odpisał???!!! oj bo wiesz na zagranicznych forach dziewczyny wyraźnie piszą że wiedza iż to jego AGENCI itp. odpisują więc prosze bez fantazji

archie19

Może chodzilo jej o sam autograf? Zresztą przecież można pomarzyć. Słyszałam o takim przypadku że aktor odpisał samodzielnie.

Co do listu: Wysłałam bez zwrotnego znaczka, bez koperty, bez zdjęcia itp. Po prostu list z moim adresem i życzeniami. Tyle :) Odpowiedź dostałam po miesiącu :D

archie19

nie powiedziałam że osobiście XD napisałam tylko że się podpisał :) z tymi agentami to wiem że tak jest. Ja mam po prostu nadzieje że Ben mial w tym swój udział. Bez fantazji? Sorry kiedy patrze na ludzi bez fantazji cieszę się że swoją mam :)

Saorise4

no ale nie trzeba przy tym doprawiać małymi kłamstewkami (nie toleruję tego ;/) zresztą założenie naszego forum miało na celu kontynuowanie wątku naszych rozmów i ktore się teraz rozwinęły w dość szybkim tempie a że bez podstaw odrazu zarzucacie nam to co w waszych wypowiedziach u was na forum przeczytałam..no to było chamskie jak nic a mogłyście zwyczajnie ODRAZU napisac na FW do nas z pytaniami a nie niepotrzebnie komentować;/

archie19

jakie kłamstewka....????!!!!! nie rozumiesz? Napisałam do niego list i odpisał. Co miałam napisać że Papież mi odpisał. Ogólnie się mówi że ktoś odpisał xD Jeśli potrzebujesz pikantnych szczegółów to ok... W brązowej kopercie było zdjęcie Bena a na nim 'To Agnes, Ben Barnes' .. 'to agnes' było chyba nie przez Bena... 'Ben Barnes' chyba przez niego.. nie wiem no. Patrzylam w necie na jego podpisy i to chyba jego a nawet jak nie.. jezu czy to ma aż takie znaczenie dla ciebie? wiele fanek dostało taką samą odp i weź im teraz powiedz że im agent odp.
nie sądze by nasze wypowiedzi były chamskie, nigdy na forum nie tolerowałam chamsta i nie mów tak prosze... znam te dziewczyny i nigdy nie były chamskie!

Saorise4

mnie nie interesuje już twój list..mam go gdzieś! a chamstwem jest to że jakiegoś szpiega na nas nasyłacie itp. itd. kurde chcoiaż mogłyscie prywatnie o nas pisać a form nasze jest prywatne ze względu na to iż na celu były zwykłe pare osob ktore chcialo sobie pogawedzic i dokonczyc tresc z FW a tu nagle coraz weiecej osob i wy za to jakiś żal odrazu do nas macie..

archie19

a i powinnas w sumie zauwazyc ze ja bronilam obrazane forum wiec jestem lojalna wobec czegos czemu sie zadeklarowalam ;]

archie19

jakie nasyłanie ? XDD dziewczyny chciały was poznać a jak miały to zrobić nie logując się? żartowałysmy z tym szpiegowaniem, nie bierz tak wszystkiego do siebie... naprawde nic do was nie mamy...
Nie mamy o nic żalu.. no może o Twoją postawe bo próbujemy sie dogadać a Ty jedna nie chcesz.

Saorise4

a postaw się w mojej sytuacji tak konkretnie- tez byś się wkurzyła zresztą ja spadam juz.. do czego dojdziecie z Marzeną do tego się dostosuje ale wiedz że nie ufam jak narazie wam

archie19

Pomimo waszej kłótni, muszę się wtrącić. Wysyłałyście list dokładnie na ten adres?
Co jest podany na forum?

akasia10

O boze dziewczyny :D Spokojnie :D

Akasia wydaje mi że to był ten adres :)

Lily214

ja jestem spokojna Fredka rozbroiła mnie frazą o złotych gaciach Bena XDDD

archie19

ja Tobie też bo poczułam się zaatakowana i źle zrozumiana..intencje miałam dobre Aga :)

Tak Kasia ten adres :))

i sorry za to zamieszanie, czuje sie o tyle winna że zapytałam się dziewczyn czy sie od nas przyłączą a nagle to wszystko, nie spodziewałam się tego i na pewno nie jest mi z tym ok :(

Saorise4

Jezu jakich znowu złotych gaciach ?! <hahaha>

Lily214

o mamo xDD serio leże i się śmieje XD
Lily Złote Gacie Bena to nagroda ktorą chyba wprowadzimy na forum.. ogłosi się jakiś konkurs i będzie taka nagroda XD

Saorise4

Dzięki. ;-).