w filmie "Bigga Than Ben", grał tam Rosjanina i miał świetny akcent, bardzo dobry film, polecam. Najlepsza jest scena z torbami..:)
o tak zgadzam sie w tym filmie jest super!!!! co do sceny masz na mysli... Bags Your Bags.......?
pozdrawiam
Rozwaliła mnie scena z tą kobitką, której chciał pomóc z torbami :P o tej mówicie? oglądałam to z niemieckim dubbingiem niestety :(
hej Owieczko przeciez podalam linka na youtuba tam jedna uzytkowniczka wrzucila caly film (po angielsku) fakt pokrojony na 18 kawalkow ale lepsze to ( jak narazie) niz nic poza tym chodzi mi cos po glowie pisalas ze znasz niemiecki (o ile dobrze pamietam )tak? moze wobec tego zgadalybysmy sie jakos i razem zakupily ten film na niemieckim ebay'u znaczy sie kazda swoja kopie z tego co sie zapoznalam wersja oryginalna jest wiec .... w innym watku piszesz ze poznan jest Tobie bliski wiec mieszkamy w tym samym rejonie przesylka bylaby jedna moze inne uzytkowniczki sie tez podlacza ( facet sprzedaje chyba z 20 kopii) sam film kosztuje niecal chyba 30 zl plus przesylka co myslisz?? co inni mysla ???? jezeli zebraloby sie nas wiecej to przesylka wyszlaby tanio jak barszcz nie wiem tylko ja z platnosciami nie mam jeszcze konta w paypalu ale przelewem tez mozna puscic tylko ze bedzie prowizja moze zastanwimy sie nad tym hmmm???
P.s przepraszam ze nie w temacie ale narazie nie ma co zakaldac nowego:D