Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Moje kochane panie!Mamy nowego przystojniaka na horyzoncie!Ben Barnes to cud miód i orzeszki!Już bardzo dawno nie widziałam takiego ciasteczka wprost do schrupania!Jak do kin wejdzie druga cześć "Opowieści z Narnii" to gwarantuję że wszystkie kobiety i dziewczyny oszaleją na jego widok.Ja już oszalałam!A dlaczego?Same zobaczcie!
http://benbarnesfan.com/gallery/displayimage.php?album=8&pos=5
Czyż nie boski?!

Matilda_Ferrero

dokładnie...ale wątpię czy to by coś dało???

Matilda_Ferrero

Dla mnie Ben jest najpiękniejszym,najwspanialszym,najcudowniejszym,najsłodszym,najśliczniejszym i wogóle naj,naj,naj na świecie!!!!!!!Kocham Go nad życie!!!!!!!!
Moje zainteresowanie Benem wzrosło po obejrzeniu filmu Gwiezdny Pył.I chociaż Ben grał tam małą,epizodyczną rolę to i tak zwrócił moją uwagę.
Ale tak naprawdę zakochałam się w Benie po wejściu do kin Opowieści z Narnii:Ksiąze Kaspian.Nie obejrzałam tego filmu od razu po premierze,ale widziałam zwiastuny,zdjęcia,recenzje,itp. i moja miłość do Bena wchodziła na coraz wyższe stadia.Ale gdy w końcu obejrzałam Bena jako Kaspiana,moja miłość do Niego dotarła do granic Arktyki,bo dalej chyba się nie da.I od tej pory poszukuję o nim dosłownie wszystkiego-zdjęć,filmików,blogów no wszystkiego,wszystkiego,wszystkiego!Po prostu zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia!Moim największym marzeniem jest oczywiście spotkanie Bena.Narazie wysłałam do Niego list,zobaczymy co z tego wyjdzie...Wiem jedno-będe zawsze kochać Bena i nigdy to się nie zmieni,bo wiem ,że to jest prawdziwa miłosć.Życzę wszystkim dziewczynom,żeby doświadczyły kiedyś takiej miłości jak ja do Bena.Może to nie jest szczęsliwa miłość,bo nigdy Bena chyba nie spotkam,ale to jest wspaiałe patrzeć na czyjeś zdjęcie-w moim przypadku Bena i od razu chce ci się żyć,nawet jak życie daje porządnie w kość.Naprawdę to jest wpaniałe.I życzę tego wszystkim dziewczynom.