Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Moje kochane panie!Mamy nowego przystojniaka na horyzoncie!Ben Barnes to cud miód i orzeszki!Już bardzo dawno nie widziałam takiego ciasteczka wprost do schrupania!Jak do kin wejdzie druga cześć "Opowieści z Narnii" to gwarantuję że wszystkie kobiety i dziewczyny oszaleją na jego widok.Ja już oszalałam!A dlaczego?Same zobaczcie!
http://benbarnesfan.com/gallery/displayimage.php?album=8&pos=5
Czyż nie boski?!

Matilda_Ferrero

Hm... Ciekawe ile jeszcze osób obudziło się dopiero teraz, po trailerze :D

Amadis

Przyznaję,nie widziałam go wcześniej,ale chyba lepiej późno niż wcale,nie?Zauważyłm że Tobie spodobał się wcześniej.Po jakim filmie?

Amadis

on ciacho jest boski boski boski zakochalammm sie

Matilda_Ferrero

Ben niezwykle pasuje na Księcia (ogólnie) i już go kocham xD

Matilda_Ferrero

Ale ona jest podobny do mojego znajomego;). Jak 2 krople wody. Szczególnie na tym zdjęciu.http://farm1.static.flickr.com/87/279336536_661fd22c99_m.jpg. Jestem pod wrażeiem (ostatnio często mi się to zdarza)

Madziula15

Pierwszy raz go widziałam w "Gwiezdnym Pyle" i mi się spodobał, ale to jak wygląda w Księciu Kaspianie...... OMG!!!!!!!!!!!!! takie ciacho, że szkoda gadać!!!!!!!!! Uwielbiam facetów z dłuższymi włosami!!!!

Karola

mhmm... ja też kocham ;**
a Ben jest taaakii słodki.... i tylko 12 lat starszy xD

Matilda_Ferrero

Zaczyna się...

Arbonne

co sie zaczyna??? on jest boooski!!! I do tego wolny!!!!! Co z tego ze ma 26 lat...

legalna_blondyna

Tak, i do tego conajmniej w Londynie, jak nie w Ameryce, a teraz to już w ogóle wsjo po całym świecie ...
Poza tym wszystko gra :)

Matilda_Ferrero

Nooo właśnie wróciłam z kina.. iii się zakochałam . ;PP

;*******

Słodziak. Zazdroszczę Zuzce. :PP

avaleal

Nie ma, co Zuzce zazdrościć, bo i tak się z nim już nie spotka :( :( :( :(
I od obejrzenia filmu nad tym ubolewam :(

olkus_

Oho. Nastąpił pierwszy gwałtowny upadek na Ziemię.

Kotylion

Nie cierpie gdy ktoś nazywa przystojnego chłopaka "mega ciachem, które można schrupać" :/ Ben jest niezwykle przystojny i bardzo mi się podoba, ale błagam nie nazywajcie go "ciachem" ... to takie ... dziecinne...

Inis_2

Nie, nie, to takie ... zagraniczne, wiesz? Hamerykańskie. Taki ... cuuute (moje ulubione słowo, nic tylko je "zjeść", grrr)

Kotylion

Heheh :)
Na dużym ekranie w kinie, to on robi jeszcze większe wrażenie...
Już powiedziałam, że gdybym się do niego dorwała... To... No w każdym razie... Jest taki słodki... A za razem taki męski...:*

Sayona

grr.gdyby nie rola Kaspiana nikt by go 'ciachem' nie nazywał.
i zgadzam się z kimś tam ... 'Zaczyna się...'

paczek93

i wlasnie dlatego cieszymy sie ze zagral kaspiana:D jest przecudowny, meski, aaaaaaah:P ekhm, ekhm - jednym slowem baaaardzo mi sie podoba;)

Loolly

Hehehe on jest taki słodki...
Ale nie wiem czemu ale ja jak cała sala klaskała to ja sie mało nie rozpłakałam po pocałunku zuzanny i kaspianka :*
Mmmmmmmmmmm on est cudny !!!
^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^
nie przepadam za zuzanna i jeszcze go pocałowała i zostawiła ;/
Bleeeeeeeee !!!!

puciu_gluciu7

spojrz na to z innej strony - ta aktorka nie nalezy do najpiekniejszych, wiec nie ma u niego szans ]:-> wybaczcie mi podlosc - to te hormony!:P

Loolly

W któymś wywiadzie (było ich tele ,że się już gubię) powiedział o niej, że była dla niego jak "druga mama", więc nie sądze,żeby miał jakieś szczególne uczucia do niej.

Matilda_Ferrero

Kurcze, a miałam się nie poddać jego urokowi, ale...nie mogę, on jest słodkiiiiiiiiii xD mmmmm...

Matilda_Ferrero

Zgadzam sie, jakbym go dorwala...... z wlasnej woli nie wypuscilabym go z lozka :P Bossssssssssski :) cuuuuuudooowny :)

Matilda_Ferrero

Zgadzam się,jest po prostu piękny,przystojny.....Pod każdym względem naj!!!

kasiamaciek0109

Na z forum zastanawiałyśmy się czy ma jakieś wady?? pewnie jakieś ma ,ale dobrze,że nam ich nie pokazuje :P
Jedyne co powiedział to to,ze jego brat jest bardziej "easy going" i" party animal" i że on chce też być taki bardziej cool jak jego brat. Z wypowiedzi zaś jego nauczyciela wywnioskowałam,że wiele czasu poświęcał pracy i nauce, choć nie uciekał od towarzystwa.
Może Ben poprostu nie ma wad?? napewno nie rażących... jest poprostu normalny. W świecie gdzie każdy chce się czymś wyróżniać i być wyjątkowym, indywidualnym i innym - normalność jest właśnie czymś wyjątkowym :)

owieczka

Jeżeli nie ma wad, to znaczy, że ma największą wadę, jaką można mieć.
"A do ideału brakuje mu tylko kilku wad".

Kotylion

Na pewno ma jakieś wady, ale co można wiedzieć o facecie którego się nigdy nie spotkało osobiście? wiadomo, że w wywiadach i publicznie pokazuje się z jaknajlepszej strony. A poza tym to jest Lew zodiakalny, więc to dość trudny chrakter jeśli wierzyć w horoskopy :)http://www.horoskop.parapsycholog.com.pl/lew.html

Matilda_Ferrero

On jest boski ! szkoda że on ma 26 lat a ja 14, to jest straszne ;(

kiara_94

Gorzej by było,gdyby było odwrotnie!To też byłoby straszne!

kasiamaciek0109

No racja to już byłaby katastrofa ... :D

kiara_94

Ode mnie jest starszy tylko o 3 lata :P ale i tak jest katastrofa bo mieszka w anglii i pewnie ma kolo siebie ze 100 zakochanych dziewczyn, nie liczac juz wszystkich zakochanych fanek. Jakby juz nie bylo to z takim idolem i tak jest katastrofa :P :D

Gabrysia_2

na pewnym paskudnym portalu przeczytalam ( znaczy sie to nie ja:D) ze Dicaprio ma kochanke w polsce wiec anything is possible:) dlaczego Ben nie moglby miec dziewczyny w polsce he he ! pozdrawiam milego weekendu zycze!

Gabrysia_2

W jednym z wywiadów Ben powiedział, że dalej szuka tej jedynej więc może ... :D

kiara_94

moze przyjada na premiere "OZN:PWDŚ" do polski, podobno jakies sceny byly u nas krecone w dwoch poprzednich czesciach moze i tym razem tak bedzie...:P:P no dobra pewnie nie, ale nie uwazacie ze to niesprawiedliwe, ze wysluguja sie nasza ziemia, a uroczyste premiery odbywaja sie w takich miejscach jak np paryz ktory z filmem ma niewiele wspolnego?! pff :/:P

Loolly

no fajnie by było ! wywiady, relacje na żywo itp tylko gdzie mieliby to zrobić ?

kiara_94

Obawiam się, że Warszawa wchodziłaby w rachubę.. A szkoda... np. taka premiera w Krakowie byłaby ciekawym wydarzeniem.( na dodatek nie miałabym daleko). Premiera, zwiedzanie miasta itp. Warszawa nie jest ciekawa.. Hmm może jeszcze Wrocław byłby ciekawym rozwiązaniem.. Ale to tylko marzenia.. nie opłaca się im takich premier tu w Polsce robić... a szkoda.

Venea

Gdyby kiedyś (ale wątpię w to) mieli zrobić premierę w Polsce, to lepiej mogłaby być bardziej na północy kraju, np. Gdańsk, Gdynia, Sopot:) Wtedy ja nie miałabym daleko:)

Julia_20

On jest mega hiper astro maxi przystojny. No poprostu nie da się wysłowić jego cudowności!!! MEGA PRZYSTOJNIAK

Julia_20

ciekawym pomysłem mogłoby być zorganizowanie dużego konwentu Narnijskiego połączonego z premierą.. kto wie może na takie coś twórcy filmowej Narni by się skusili przyjechać... ale to bardzo bardzo bardzo odległe myślenie... jak na razie trzeba pomysleć czy nastepnym razem nie będzie premiery w Pradze.. i tam się wybrać, ewentualnie połnocna część Polski niech patrzy za jakąś niemiecką premierą ( tam macie bliżej)

Matilda_Ferrero

mi się również nie podoba określenie "mega ciacho!".wątpię,czy Ben chciałby być tak nazywany.....
jeśli chodzi o jego dziewczynę,to ja napewno nie mam u niego szans....wolę nie mówć dlaczego....

dorus97_97

Nie przejmuj się, ja też nie mam o czym marzyć =( Mam 13 lat! To stanowczo za mało. Chociaż może...? =)

Lucy_Pevensie

A co do premiery tu Kraków, Kraków!!!!!! Mieszkam tuż-tuż, a do szkoły muzycznej to nawet tam, na Basztową chodzę. :)

Matilda_Ferrero

ja mam jeszcze mniej szans,bo mam 11!!!!!!!!!!!!!!no ale nic pocieszam się myślą że jesteśmy z tego samego znaku zodiaku i mamy podobne zainteresowania.......

Matilda_Ferrero

oo jola_bujas witaj w klubie ja też chodzę do szkoły muzycznej!:D:)

dorus97_97

Gdzie????????????? W której klasie??????? Na czym grasz?????????
Ja już skończyłam I stopień w Myślenicach, tera idę do II st. w Krakowie. No i gram na skrzypeczkach kochanych =)

Matilda_Ferrero

Ja jeszcze tkwię w tym pierwszym stopniu i teraz idę do 4 klasy i gram na moim ukochanym pianinku......a do muzycznej to w Pucku chodzę ...jak chcesz się więcej dowiedzieć to pisz na moje GG:6656477 chętnie popiszę pozdro.....

dorus97_97

Nie mam gg =( Ale możemy się skontaktować np. na naszej-klasie. Napisz
maila pod adres: Lucy_Pevensie@interia.eu , to podam ci, pod jakim imieniem i nazwiskiem masz mnie szukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=) Buziaczki

Lucy_Pevensie

Ja skończyłam szkołę muzyczną pierwszego stopnia na pianinku. A dalej nie szłam bo musiałabym dojeżdżać ponad 40 kilometrów, a w wieku 13 lat to by btło bardzo męczące. Teraz mam 17 i w sumie to nie żałuję, bo nie sądzę bym bytła aż tak uzdolniona, zeby wiązać z tym swoją przysżłość. A co do Bena... Mogliby chociaż zreobić jakieś krótkie spotkanie z fanami w Polsce! W końcu kręcili tu ten film! :P

Matilda_Ferrero

no własnie czemu nie było spotkania z fanami...???
aa Lucy_Pevensie ja nie mam naszej klasy a na e-mail postaram się napisać...dla ciebie też buziaczki...

dorus97_97

Trzeba napisać jakieś zażalenie albo coś.. Może wtedy cos zorganizuja :P