Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Czy możesz mi powiedzieć w którym wywiadzie Ben przyznał,że ma dziewczynę?Jeśli znasz adres strony lub cokolwiek innego dzięki czemu będę mogła do poczytać podaj mi go,a ja postaram się go przetłumaczyć:))Odpisz proszę

ethel7

Pozwól, że ja odpowiem. Gdzieś około października w angielskim Cosmopolitanie był taki wielki artykuł o Benie, z bardzo, że tak powiem niewybrednym wywiadem. I tam była taka tabelka, w której był min. status i tam było napisane coś w stylu "Sorry dziewczyny, zajęty". Jak znajdę to gdzieś to wkleję Ci adres.

ethel7

Hej,sorry ale nie mogę go teraz namierzyć ,jak tylko drugi raz na niego
trafię to zaraz wyślę.

alunia123

hmm jest tu taki temat o magazynie Joy i właśnie tam pisze, że Ben ma dziewczynę, co więcej jest to polskie wydanie więc nie trzeba niczego tłumaczyć.

Saorise4

A tak w ogóle to ktoś czytał ten artykuł? Widział na własne oczy?

marquesa

Ten w Joy'u? Ja go mam nawet. Jak niezapomne to zrobie wam skan. ;)

Lily214

Byłoby super!a co powiedzie na link ,który załączyłam w nowym temacie
Killing Bono?

alunia123

A to ten Joy z Julią Pietruchą na okładce?

marquesa

No przeczytałam już to. Rzeczywiście tak jest napisane. Wnioskuję, że ona jest chyba znana, bo napisał, że nie będzie ujawniał jej nazwiska. No i dobrze , że ma dziewczynę.

marquesa

http://img689.imageshack.us/img689/294/benbz.png

Prosze zrobiłam skan ale jeśli chcecie się doczytać to radze powiększyć, bo skan nie jest najlepszy. ;)

Lily214

nie ujawnił jej nazwiska w przypadku gdy jest znaną osobą dlatego, żeby nie zapeszyć jak sam powiedział a nie dlatego żeby jej nie zdemaskować [przynajmniej w mniejszym stopniu], przecież prędzej czy później jakiś paparazzi ich przyłapie :P ale swoją drogą zżera mnie ciekawość kto to jest, na stronie whosdatedwho.com jeszcze nic o tym nie ma ;)

more_than_a_woman

Dziewczyna Bena to niejaka Tamsin Egerton, aktorka, podobno grała w "Dziewczyny z St. Trinan", czy jakoś tak. http://www.youtube.com/watch?v=yU3DZhifob8&feature=related W 1:13 i 1:35 są ich wspólne zdjęcia..

JadeBarrett

Ona ma foty na tle napisu :"The Chronicles of Narnia:Prince Caspian". Czyli znają się co najmniej od 2008 r. Albo może nawet są razem od 2008 roku, a Ben mydlił ludziom oczy, mówiąc że jest sam. Jeśli mam rację to nawet go rozumiem.