No gość jest OK :) Przystojny, nieźle gra, talent ma... Mnie tam się widzi :):) By mógł grać więcej głównych ról w filmach dużego ekranu... No może przesadzam [:)] ale miło by go zobaczyć w jakiejś wyższej roli :) PozdrO :):)
przecież rola Kaspiana to wysoka rola a do tego dojdzie jeszcze rola w Portrecie ... coś czuje, że może za pare lat dostanie oscara :D fajnie by było :)
Został zauważony a to najważniejsze. Teraz pewnie wszystko zależy od "Portretu..." i "Easy Virtue".
najchętniej już bym obejrzała oba te filmy, a tu trzeba czekać. Jesus...
Btw, Hello wszystkim :)
Chciałabym go zobaczyć w jednym filmie ze Scarlett Johansson albo Natalie Portmann. W wywiadze z niemiecką gazetą powiedział,że Natalie mu się podoba, więc on pewnie też by chciał z nią zagrać :)
Mógłby też wystąpić w jakimś filmie komediowym z Brandonem Freaserem :)
Co wy na to?
on w ogóle ma coś w tych oczach......nigdy nie mogę się na niego napatrzeć (pewnie nie tylko ja).........czkem na "Portret" i "Easy Virtue",a jeszcze bardziej na "OzN - PWdś" pozdro dla wszystkich.....
Ben najpięknieszy na świecie.
Te jego oczy...marzenie...mogłabym tylko się na nie patrzeć i patrzeć...
Ma zabójcze spojrzenie i przez to jeszcze bardziej mi się podoba (chociaż nie wiem czy jeszcze bardziej można).
No Ben po prostu dla mnie jest ideałem faceta-czarne oczy,półdługie włosy,świetny głos(wokalny też),klata jak...,nie jest tak napakowany jak Pudzianowski,ale jednak trochę tam ma tych mięśni,no ideał po prostu ideał.
Dla mnie najpiękniesze są jego oczy,bo po oczach możemy zobaczyć jaki ktoś jest,a Ben jest,widzę to-jest inteligentny,ma poczucie humoru,jest śmiały przed kamerą,myślę,że jest również czuły,wrażliwy,wierny,kochający(jak już się zakocha) no można by wymieniać i wymieniać.Jest idealny.I za to kocham Go nad życie.