Zapraszam wszystkie fanki, jak i osoby zainteresowane w imieniu moim, jak i współautorek do korzystania z forum poświęconemu Ben'owi Barnes'owi ;) http://www.benjaminbarnes.fora.pl/
Po prostu Archie zarzuca nam że próbujemy wam 'ukraść' użytkowników, nie wiem jak to dokładnie wyjaśnić ale chyba mniej więcej o to chodzi. A Saorise już tyle razy wyjaśniała że nie o to chodziło. Może koleżanka miała zły dzień ;)
Jak ja bym miał brać wszystko do siebie co się pisze na forach to chyba bym już dążyła wyświeć i wyłysieć jednocześnie :D
Lily masz rację. Gdyby nie te ironiczne pogadanki to chyba by było najpoważniejsze forum na świecie :D
cały sęk w tym że zostałyśmy źle zrozumiane ale plus jest taki że Wasz teamt ma już ponad 50 postów XD i nie ma za co haah XD
Jaki jest rekord? :D xfemonoex (nie wiem czy dobrze ;) ) cieszę się ze nas chociaż trochę rozumiesz. Miło poznawać takie osoby ;)
E tam trochę, całkiem ;) Takie same ludzie z was jak i z nas. Tylko trochę niefortunny był początek xD
Początek trudny ale mamy nadzieje na to że od jutra będzie lepiej... No dziewczyny, na jedny forum i drugim, Ben jest jeden, kochajmy i podziwijamy chłopaka a nie traćmy tego cennego benowego czasu na kłótnie :)
jaka kłótnia mnie ominęła! ;d w sumie dobrze że nie brałam w niej udziału.
chciałabym tylko zauważyć, że nie jesteśmy fałyszwe i umiemy podać rękę. a czy wy ją przyjmiecie to już Wasza decyzja.
dziewczyny nie psujcie wszystkiego :) czy między Polakami musi tak być ,że kłócą sie o wszystko nawet o to co "kochają" :) pokażmy,że jesteśmy inne ...co by Ben na to powiedział,omijał by Polskę z daleka...a tego nie chcemy ;)
racja ! ojej, nie było mnie 3 dni a tu już taka zadyma, nasze forum stworzyłyśmy po to by promować raczej pozytywne emocje, fora się nie połączą ale w zgodzie będziemy żyć, kulturalnie i po ludzku, Agę poniosło i puśćmy to w niepamięć, w ogóle jak można się kłócić o takie nic ? troszkę żenująca jest ta sytuacja i ta cała dyskusja, koniec tematu, proszę się rozejść i podać sobie rączki na zgodę, pozdrawiam, niech pokój będzie między nami ; ))