Zapraszam wszystkie fanki, jak i osoby zainteresowane w imieniu moim, jak i współautorek do korzystania z forum poświęconemu Ben'owi Barnes'owi ;) http://www.benjaminbarnes.fora.pl/
o to, że jakby ktoś chciał może do nas dołączyć i zarejestrować się na wyżej podanym forum dyskusyjnym na temat Ben'a Barnes'a, które dopiero się rozkręca ale ma przed sobą świetlaną przyszłość :P
Bardzo fajnie, że powstało kolejne forum o Benie :D Jeśli ktoś chce może również zalogować się na forum, na którym jestem ja
http://www.benbarnesforumpl.fora.pl/ Bardzo fajne forum i fantastyczni ludzie :D
Zastanawiam się dziewczyny czy nie lepiej by było jakby było jedno forum o Benie. Do Waszego nie mam nic,absolutnie :)) Ale fanek Bena takich udzielających się jest nie wiele, myślę, że powinnyśmy trzymać się razem. Ben Barnes Forum PL istnieje już prawie 3 lata, ma swoją tradycję, jest już w pełni ukształtowane.
Oczywiście zrobicie jak uważacie :) Zapraszam Was do rozejrzenia się po naszym forum, adres podała Fredka :)
Wszystkiego benowego! <3
a co sypie się wam że szukacie wspracia czy jak..jakoś wam nie idzie to forum- my w zaledwie 2tyg. mamy tyle użytkowników co wy przez 3 lata więc sorry ale ja nie ejstem za tym zresztą czemu ma byc tylko jedno? dziwi mnie taka koncepcja i tyle a co do osob że nie wiele fanek to wiesz ostatnio sie okazuje że jest ich coraz więcej więc za przeproszeniem nie chrzań ;] a i za mała reklama waszego forum skoro nic o nim nie wiedziałam a szukałam ;) no i informacja dla czytających każdy ma prawo wybrac to forum do którego jest bardziej przekonany..tyle na ten temat ;)
Nasze forum może i ma mało użytkowniczek, ale przynajmniej zebrałyśmy się i zaczęłyśmy się porządnie przyjaźnić. Każdy jest u nas mile widziany i nas nie interesuje ile mamy użytkowniczek, tylko to aby te użytkowniczki stały się częścią naszej forumowej 'rodzinki' i aby się udzielały.
A to że wasze dwutygodniowe forum ma tyle użytkowniczek co nasze to nas nie obchodzi. Bo nasze forum ma charakter!
Koleżanko hamuj się trochę w swoich osądach ok? Wyszłyśmy do was z kulturalną propozycją, a ty jakieś chore najazdy robisz. Nikt ci nie każe wchodzić do nas na forum ani się tam logować. To było czyste zaproszenie, a patrząc po kulturze języka twojej odmowy to ja podziękuje za wasze forum bo pewnie tam tak samo piszecie.
A tak poza tym wszystkim to się nie chwal ilością osób na forum bo pewnie połowa z nich nawet nie kojarzy Bena. Ważna jest jakość, a nie ilość.
O kochana. Tak właśnie myślałam że zareagujecie jakbyśmy chciały wam kogoś ukraść. Forum ma 3 lata ale aktualna strona na której się znajdujemy nie ma nawet roku ;) I zapewniam cie że na naszej poprzedniej odsłonie (benbarnesforumpl.yoyo.pl) Było dużo więcej użytkowników. Co to wgl za porównanie? O ilość użytkowników wam chodzi? To fajną koncepcje macie ;) Nie liczy sie ilość ale jakość kochane. A jeśli naprawdę by ci zależało żeby znaleźć forum Bena to byś go znalazła. :) Nie potrzebujemy robić reklamy. Poza tym, wpisz w google Ben Barnes forum pl i wyskoczy ci nasza poprzednia odsłona a potem odnośnik. Więc tak naprawdę to nie szukałaś :)
http://www.benbarnesforumpl.fora.pl/rozmowy-przy-kawie,31/kawiarenka,339-60.html polecam wszystkim wypowiedzi! takie jesteście fałszywe że aż...szkoda mi was..ja nie wiem zazdrość przez was przemawia czy jak? wbiłam dzisiaj żeby zobaczyć czy napewno takie wspaniałe jesteście...heh my bynajmniej o was nie dyskutujemy- mamy jeszcze jakiś honor ;] zresztą jak macie takie pytania jak na wyżej wymienionym linku to może zadacie je nam a nie obgadacie że aż szkoda czytać..bo oczy się psują ;] zresztą widziałyście nasze wypowiedzi ty Lily to nawet niekiedy pisałaś u nas i nikt nie wspomniał o waszym forum a naprawde was szukałam..ale dobrze że nie znalazłam jak widać
Ps. ładną reklame sobie robicie tak wogóle ;) a i nie chodzi nam też o ilość tylko stwierdzam fakt że najwidoczniej nie chcą do was się dołączać..szkoda że tak robicie bo byłyby dwa fora które zawsze mogłyby współgrać i wspólnie akcje robić..
popatrz jaki rycerz się znalazł. honorem się unosi. ty się zastanów co ty piszesz. po jakie cholerę nam reklama? fantastyczne podejście macie. w kółko reklama i reklama. podziwiam serio.
Nie kumam skąd ta agresja... serio. Powiedziałam że fajnie by było jakby było jedno forum ale to nie znaczy że coś narzucam.
Za przeproszeniem, ja nie chrzanię. Lily ma rację, nie wiem jak szukałaś, chyba że nie umiesz czytać bo jak wołem pisze że forum jest przeniesione i podany jest adres.
Potrakowalaś to jak atak z naszej strony albo nie wiem, próbę odebrania użytkowników. A my tylko złożyłyśmy propozyjcje. Nie? Ok. I wiesz... Patrząc na Twoje nastawienie to ja się cieszę nie trafiłaś do nas. Przynajmniej dziewczyny mają mniej nerwów a ja o jednego użytkownika do usunięcia mniej. Ja przyjaźnie ty z atakiem.
Jasne każdy zdecyduje jakie forum woli. Tylko ja na miejscu tych którzy przeczytają Twoją wypowiedź i odczują tak jak ja jakąś dziwną złość w niej, to bym unikała forum gdzie jesteś Ty.
Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim słowo daje.
Bawcie się dobrze ;)
archie19, a udowodnisz, że o nas nie piszecie? Bo czytając wasze wypowiedzi, mam do tego wielkie wątpliwości.
Zgadzam się z Saorise4. Po co ta agresja? Reklamujecie swoje forum, to my mamy prawo również podać link do swojego. A każdy ma prawo wyrazić zdanie w sprawie ilości for. My wyrażamy swoje.
Co do tego "szkoda mi was", to może nam powinno być was szkoda?
Nie ilość użytkowników się liczy, ale jakość. U nas też w sumie rejestrowało się więcej, niż jest w chwili obecnej, tylko uważamy, że nie ma co nabijać sobie użytkowników, więc Saorise usuwa tych, co nic nie piszą. Zawsze uważałam, że to jest logiczne, na wielu forach tak jest.
Zawsze uważałam, że fani powinni się jednoczyć. Z podobnymi wypowiedziami jak twoja spotkałam się nie raz, ale nie były to kłótnie o fora. Wszystkie fora o takiej samej tematyce, jakie znam ( a znam wiele, więc to nie są puste słowa ), utrzymują ze sobą przyjazne stosunki, albo chociaż neutralne.
Nie będę się wypowiadać o waszym forum. Nawet gdybym chciała to nie mogę. Bez rejestracji przecież nie da się tam nic zobaczyć, poza nazwami... To może WY jesteście fałszywe?
A jeżeli tak koniecznie czepiacie się reklamy NASZEGO forum, to ja mogę się o nią postarać, nie martwcie się, mam spore doświadczenie... -.-
I mała rada na przyszłość... Złość nie zawsze jest dobrą reklamą.
I to by było na tyle. Mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłam ( bez komentarza ) -.-
Aga, uspokój się troszkę. Ponoszą Cię emocje, naprawdę :)
Co do Was... Hm, nie wiem dlaczego od razu wyrobiłyście o nas taką niepochlebną opinię - prawdę powiedziawszy nie wiedziałam o istnieniu Waszego forum, być może dlatego, że częściej korzystam z zagranicznych. Poza tym decyzja o założeniu forum została podjęta na szybko i pod wpływem impulsu, za niedługo zostałybyśmy odsądzone od czci i wiary i oskarżone o 'zaśmiecanie' filmwebu. Chciałyśmy mieć miejsce, gdzie każda z nas może swobodnie wypowiedzieć się na temat Bena, nieznający go znaleźć podstawowe informacje, nikomu nie chciałyśmy zrobić na złość, co niektóre z Was insynuują.
Nazwanie nas Waszą konkurencją mnie bawi, bo nie wiem jak dwutygodniowe forum ma sobie poradzić z trzyletnim ;) Ale akurat zebrało się u nas niewielkie grono bardzo fajnych ludzi i myślę, że gdyby sprawa nie została od razu postawiona na ostrzu noża, spokojnie byśmy się dogadały. Nie chciałyśmy 'wchodzić w Wasz biznes' ani urazić Was czymkolwiek, naprawdę.
Poza tym zgodzę się, fanek Bena w Polsce nie ma zbyt wiele (ale ta liczba stale rośnie, mam nadzieję) więc nie powinnyśmy się bawić w dziecinne spory 'kto jest fajniejszy' tylko współdziałać, lub (jeśli jesteście zbyt do nas uprzedzone) chociaż wspólnie koegzystować. Nie ma sensu zaogniać sporu, który tak naprawdę jest niepotrzebny i stworzony przez kilka rzuconych w emocjach słów :)
Alive, Administrator Nieszczęsny
wiesz Alive próbuje spokojnie... po prostu próbuje wytłumaczyć że źle nas zrozumiano.Ktoś mnie atakuje, nie bede udawać że właśnie nic się nie stało.
Oj tak jesteście konkurencją xD to takie słowo wyrażające szacunek :)
Życzę powodzenia, naprawdę :)
jakby to nie można kulturalnie napisać " sorki ale napracowałam się nad założeniem tego forum. możemy działać wspólnie co?" naprawdę bardzo trudne zdanie do napisania.
"nie powinnyśmy się bawić w dziecinne spory 'kto jest fajniejszy' tylko współdziałać, lub (jeśli jesteście zbyt do nas uprzedzone) chociaż wspólnie koegzystować." I myślę, że to mniej więcej znaczy to samo, o co Ci chodzi :)
Wiesz czasem ciężko ująć to co się czuje :)) Widocznie Archie bardzo Bena lubi, ja też dla jasności żeby nie było że nic mnie z Archie nie łączy :)
nie chciałabym żeby mniwe cokolwiek z tobą łączyło a do Ben'a zwykła sympatia a nie psychofanatyczna miłość zero dystansu w dyskusji tyle. ;/
Z tego co wiem, ja tam nikogo niczym nie atakowałam. Nawet nie wiedziałam, że toczył się taki... "spór", nie miałam dostępu do Internetu. Jeśli nadal chcesz rozmawiać, myślę, że można by było wypracować jakiś kompromis. Co Ty na to?
Ty nie ale Archie ... Ale ok, mam nadzieje że się obrazi że będę chrzanić dalej, moje dziewczyny lubią jak chrzanię, z Szaloną i Bubą chrzanimy już od 3 lat <3 Bubie musimy dać nagrode 'Złote usta' ( "znam Bena na wylot" .. to było zdanie roku :D ).
Ja zawsze jestem bardziej chętna do rozmów, dla Benniego wszystko hah <3
Hm, a może nie publicznie? Mail? Jakikolwiek komunikator? :)
Poza tym, ja gwarantuję własną ręką, a nawet głową, że Aga to świetna dziewczyna. Tylko się ostatnio nie wysypia i ma morrderrrczy czarny humor, poza tym poczuła się (ja zresztą też, troszkę) zaatakowana.
troszeczkę?!jak przeczytałam forum na nasz temat to o mało szlag jasny mnie nie trafił! ja tu nic do was nie miałam ale wystarczyło to przeczytać i na moim miejscu byście też nie wytrzymały a jeżeli o mnie chodzi to saorise- nie ciągnij za słówka 'ŁOBUZIAKU;] ' ..a to ile ma forum według mnie jest bez znaczenia bo liczą się ludzie! a nie "statystyki" ;)
takaż to moja łobuzerska natura no XD wiesz jakbyś z nami pobyła to by Cię szlag nie trafiał a może jednak... ja tam je kocham <3
Ja nie chce się z Tobą w bitwę na cytaty bawić. Jesteś w porządku, kulturalnie napisałaś, że możemy razem koegzystować i jest ok. Po prostu niech koleżanka Twoja nas nie atakuje. Nie chcemy toczyć żadnych wojen z wami. Kompromis można zawsze wynegocjować, a nawet lepiej by było.
Tym cytatem chciałam Ci udowodnić, że chodzi mi o to samo. I nie odpowiadam za to, co pisze moja koleżanka, nie mam nad nią tej władzy ^^
Przestań bo się zawstydzę :D
Dla rodziny robi się wszytko. A tak poza nawiasem to po prostu nie lubię jak ktoś najeżdża bez powodu na innych. A że was bardzo lubię i Bena oczywiście też to postanowiłam co nieco powiedzieć na ten temat. To chyba jakiś instynkt :)
BEZ POWODU?! sorry ale tekstow z waszego forum to wam napewno nie zapomne nawet jak z Marzeną do porozumienia dojdziecie- będę mieć was na oku bo ja na manipulacje nie przystaje;] i nie zarzucajcie mi swoich czynow bo ja tak naprawde bronilam naszego forum!
Słuchaj Aga (tak?) widocznie nie potrafisz dostrzec żartu w tym co pisałyśmy. Lepiej byś zrobiła gdybyś po prostu zapytała spokojnie o co nam chodzi. Na pewno nie doszłoby do takiego nieporozumienia.
wiesz co skąd miałabym wiedzieć jakie sa wasze intencje i czy to napewno żart? do tej pory nie mam tej pewności czy można wam ufać..narazie się uspokoiłam i "atakować" nie zamierzam no chyba że sprowokujecie;]
Przy każdym poście jest uśmieszek. To chyba daje do myślenia. My nie chciałyśmy nikogo prowokować. Nasze intencje są jak najbardziej uczciwe. Może warto przestać już na siebie "warczeć" i wymienić się swoimi poglądami na temat Bena. Chyba taki jest cel na obu forach. :)
każdy może mieć ciężki dzień, mam nadzieje że na ogół jest inaczej xD
Bena to polubiaś na całego po wczorajszym co nie? :D Hyrise każdego uwiedzie ;)
Serio. Przestań już. To że będziesz tak reagować na nasze posty nic nie da. Nasza koleżanka Shadow wpisała za późno posta i nie zauważyła że zaczynamy się godzić :)
Boże święty jaka awantura. Archie nie jestem u was na forum zalogowana :) Stwierdziłam że przy takim twoim nastawieniu nie ma nawet po co. Nie rozumiem cie wgl. Naskakujesz na nas jakbyśmy Ci chciały coś ukraść. Grzecznie pytamy czy nie chciałybyście połączyć sił a ty tu z jakimiś pretensjami, tak sie nie robi. Archie uspokój się bo chcemy być w stosunku do was neutralne a ty dalej swoje.
Nasze wypowiedzi na forum przeważnie są z ironią i uśmieszkiem, no nie dziewczyny? <hahaha>
Ej wiecie co. Archie byłam taka sama jak ty, też wszystkich atakowałam. Ale musisz troche uważać bo przez to możesz duzo stracić. WIęcej pozytywizmu :D