Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

czy to prawda że Ben ma zagrać w drugiej części?

Wydr_

Nie 'Zmierzch 2' tylko "Księżyc w nowiu" ;) Potwierdzono, że starał się o rolę Ara (wampira czytającego w myślach, jednego z Volturi), ale nie wiadomo, czy cokolwiek z tego wyszło. Podobno nawet Kristen Stewart i Robert Pattinson nie podpisali jeszcze swoich kontraktów (choć oni napewno się pojawią), a co tu mówić o innych postaciach.

Cierpliwości, dowiemy się jak tylko zostanie to potwierdzone ;)

Finding_Neverland

No dokładnie...Dopiero rozpoczynają się castingi do "New moon",więc na razie nowe role są jedną wielką niewiadomą;)

Anua

W wikipedii już mozna znaleść że Ben gra Aro Volturi. Jest to podane w jego filmografii. Ale tylko tam widziałam taka wzmiankę, także nie wiem....

selenegabriela425

no ja też widziałam na wikipedi, że jest napisane w filmografii ,że Ben ma zagrać w filmie Księżyc w Nowiu. :)

kml250995

gówno prawda :P nie będzie grał Ara ;))))

nie zawsze można wierzyć Wikipedii ;) Ben sam dementował te plotki ;)

masquerade__

A ja mam nadzieję, że jednak zagra;) A kiedy zdementował te plotki? Jest jakiś wywiad czy coś innego, jestem ciekawa. Swoją drogą jeśli zagrałby Aro, to byłby kolejny powód żeby iść do kina;p

Loolly

Hehe dokladnie. No ale szczerze mowiąc Ben na wampira mi nie pasuje, a w szczegolnosci na Ara ...

Finding_Neverland

kristen stewart i robert pattinson podpisali juz kontrakty na księżyc w nowiu i na zaćmienie, a kristen nawt na przed świtem a rob sie zastanawia czy nie zrezygnować :(

Wydr_

Oglądałam wywiad z benem i on powiedział z tego co zrozumiałam że to tylko plotki co prawda mazy o tej roli ale nie udało mu sie na kastingu!

wampirzyca204

Aro gra Michael Sheen. To już potwierdzone info. A na wikipedię wkleił Benowi "Księżyc w nowiu" jakiś nadpobudliwy fan ;/

Wydr_

http://www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0902/pic19089202261309659337306 .jpeg

puma

szkoda =( wg mnie by bardzo pasowal.. i dawno go nie ogladalam w zadnym filmie...naprawde szkoda.