czy to może być prawda? wygląda na to,ze to prawda
http://bebo.gazeta.pl/Profile.jsp?MemberId=7452541668
hmmm owieczko ty to zawsze cos wycziasz:) normalnie bym nie wierzyla ale wiem np ze James Wan ma myspace i jest 100% oryginalne a takze ze Robert Hoffman ma swoj kanal na tubue moze to jest real... pozdrawiam i powoli znikam :d
staram się jak mogę hehehe :)
Mnie się wydaje, że to jest jego autentyczna strona. Filmiki, muzyka.. tak jakoś pasują to jego charakteru
mi też sie wydaje że to nie on, miałby chociaż jakieś prywatne zdjęcie a nie zrobione super git lustrzanką. I to akurat podczas konferencji/premiery czy czego tam jeszcze. Ale jeśli to on... to śmiesznie :D
Też na początku pomyślałam,że to ściema. Ale potem pomyślałam sobie, że właściwie to po co miałby umieszczać prywatne zdjęcia? ulubione filmy czy muzyka pasują do niego. Wprawdzie na rzekonym blogu nie ma nic o sztukach teatralnych, ale w opisie napisał o swoim bracie- tak jak by chciał go wypromować. Niby miał napisać o sobie a pisze o bracie, więc może profil jest autentyczny i ma zwracać uwgę,że Jack też chce zostać aktorem?
Albo to ściema.
Zresztą nie ma to za wielkiego znaczenia.
Wiem,że miał profil na myspace, ale go chyba zlikwidował.
No ja nie wiem czy do niego pasuje Basshunter :P
Mi się wydaje, że on nie ma czasu na wchodzenia na neta skoro ciagle kreci film, a jak juz jest wolny to odpisuje na listy ( mam nadzieje bo jak nie to zabije ... :P )
ALe napisałam do niego wiadomośc z pytaniem czy on jest prawdziwym Benjaminem Barnesem ( i czekam na odpowiedz) a jak powie ze tak to jakos go porosze by to udowodnil
Oj Bena będziesz maltretować? ;) Jemu się wierzy na słowo :D Tylko że no w dzisiejszych czasach... Tyle podszywaczy... Ale nie dziwie się. Chyba każdy chłopak chciał by być Benem :D
Jeszcze mi nie odpisał, ale i tak nie wierze ze to on , ale przeciez warto jednak sprobowac i doniego napisac :)
Czy każdy chłopak chciałby byc Ben'em... hmmm... tego to nie wiem, ale za to chyba każda dziewczyna chciałaby być Jego dziewczyną:D
Kiedyś na n-k szukałam profilu koleżanki, która się nazywa jak znana piosenkarka (no, przynajmniej z nazwy to ona jest piosenkarką, bo z praktyki to bym tego nie powiedziała...) Marta Wiśniewska i co... było ich tam od groma, a że nie wiedziałam skąd ona jest to musiałam "przelecieć" prawie wszystki Marty (bez podtekstów;)) Mandaryn było tam z chyba 12 albo i więcej. Jaki z tego wniosek? A no taki, że Ben z bebo to może być Ben-fan, a nie Ben-prawdziwy, więc nie nakręcajcie się tak dziewczyny. Co nie zmienia faktu, że warto się upewnić czy Ben to Ben:)
hej alee czy tu nie jest blad?:
"I have a younger brother, Jack, and is an alumnus of King's College School, where he was a contemporary of film actor Khalid Abdalla and comedian Tom Basden."
i jeszcze jedno w inf o nim jest napisane:
"Sports:
Any sport" ,a On (Ben <3) podawal kilka.
wiec jak??
Na pewno jest błąd, bo Jack w 2007 roku był "an alumnus" ale nie King's College School tylko University of Leeds.(wiadome z pewnego źródła, więcej na www.benbarnesforumpl.yoyo.pl)
A Ben nie może biegać, bo ma słabe kolana -ostatni wywiad z nim na BBonline.
Na jakiej stronie jest ten wywiad,prosze podaj adres.
pozdrawiam wszystkich fanow Bena <3 ;***