Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch
mk34

dlaczego tak uważasz?

mk34

a Twój post może dostać max 0... szkoda

mk34

Ale słaba prowokacja. Postaraj się bardziej.

mk34

To nie jest prowokacja, po prostu ten przeciętny aktor jest za wysoko w rankingu.

mk34

Gdyby był taki przeciętny, to reżyserzy by się teraz o niego nie bili, a Ben nie biegałby teraz w pocie czoła z planu na plan. Fakty mówią same za siebie... że mam rację.

mk34

A jednak prowokacja. Przeciętnym (a tak go określasz) nie daje się najniższej możliwej oceny. A właściwie na podstawie których jego ról tak przeciętnie nisko go oceniasz?

mk34

Dobrze by było gdybyś jednak wysilił się na nieco więcej i napisał nam na jakiej zasadzie pozwoliłeś go sobie tak nisko ocenić, bo jak dla mnie stwierdzenie, iż jest za wysoko w rankingu i danie mu jedynki bez żadnego uargumentowania nie za dobrze o tobie świadczy.

mk34

Twoja inteligencja jest duużo poniżej przeciętnej...

mk34

Wydaje mi się ze jednak nie jest taki beznadziejny. Sam Steven Spielberg powiedział, ze Benedict "is the best Sherlock Holmes on screen" a ludzie zachwycają się jego wersją Khana w STID. Gdyby był taki przeciętny nie miałby tylu ról do wyboru i tylu dobrych recenzji. Moim zdaniem i tak jest za nisko w rankingu jak na jego możliwości.
Może nie jestem teraz obiektywna jako jedna z Cumbercollective ale skoro tak nisko go oceniasz to powiedz gdzie tak "przeciętnie" zagrał.

mk34

10/10 to minimum co musi dostać...

ziomal0906

Zgadzam sie!