Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

link do wywiadu (usunąć spacje): http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/ benedict-cumberbatch-aktor-
producent-i- geniusz,122509.html

eowinia

O, jaki sympatyczny tytuł linka :-)

ACCb

nawet nie zauważyłam, że się zrymowało ;-p

eowinia

Dziwne fotele, wyglądają na bardzo niewygodne:)

Lisa_S

Kurcze , na to samo zwróciłam uwagę :) Benedict wyglądał jakby był wciśnięty w ten fotel :)

Misiura_

Bo fotel był chyba za mały dla niego, co za głąby mu dały taki;)

WhiteDemon

Fotel i cały wystrój są do niczego, ale ciekawi mnie, że nikt nie zauważył jak beznadziejny jest ten "dziennikarz" i jego pytania. Obejrzałam to raz i byłam zażenowana poziomem jaki nadał tej rozmowie :/ wstyd, jak zawsze jakaś siara z tym tvn-em na OPC :<

Amadis

Fotel fotelem, ale poziom dziennikarza był faktycznie kiepski, pytanie o wygląd zewnętrzny i 'dużą głowę' było absolutnie żenujące, było mi po prostu wstyd. To, że sam Benedict rzekomo tak o sobie mówi, nie znaczy, że można go o to pytać. Porażka.
Czy nie mogli wytrzasnąć kogoś choć trochę sensownego, ech

Amadis

No dokładnie...jakoś się nie wysilił ten dziennikarz.

WhiteDemon

Hhahaha no raczej :) Dziecięcy fotelik, masakra :) Strasznie to raziło w oczy.Teraz na szczęście widzę ,że nie tylko mi się rzuciło to w oczy :D

WhiteDemon

To był niski, klubowy fotel skórzany, zapewne na wyposażeniu hotelu. Szeroki i - jak znam ten typ foteli - bardzo wygodny, ale do wywiadu całkowicie nieodpowiedni, na pewno nie w tak kameralnym wnętrzu, gdzie kamera pokazywała na pierwszym planie kolana obu panów :-)

ACCb

Benedict pięknie "skorygował" dziwno-śmieszny wizerunek prostując prawą nogę, komponował się już bardziej. Grałoby, gdyby przyszedł w codziennych ciuchach i "klapnął" na wygodne siedzisko fotelowe, ale był ubrany doskonale, jak na herbatkę u królowej. Fotelowa wpadka, nie inaczej.

ACCb

też zwróciłam uwagę na te kolana^^
Domyślam się że standardowe wyposażenie hotelu, ale jednak mając świadomość gabarytów swojego gościa specjalnego, mogliby się łaskawie pokusić o mebel jednak dla niego wygodniejszy...a nie tak na odpierdziel;)
Jak tu się skupić na wywiadzie kiedy siedzenie problemowe? No doobra, to Sherlock ma podzielną uwagę^^
Ja gdy jestem u znajomych którzy mają w kuchni barowe krzesła takie wysokie to nie mogę się skupić na rozmowie bo ciągle się wiercę i "boję" żeby nie zlecieć z tyłkiem na dół z wysoka^^ale to pewnie tylko ja taka sierota^^

WhiteDemon

Kwestia siedziska dla gości to zawsze drażliwa sprawa. Pamiętam relację z ostatniego ComicConu w San Diego, gdzie gości sadzali w bardzo głebokich fotelach. Matt Smith jakoś się w tym fotelu znalazł, ale niska Jenna-Louise Coleman nie wytrzymała, bo jak się oparła, to nogi lądowały jej w powietrzu, a jak nogi miała na ziemi, to nie mogła sie oprzeć, i w końcu usiadła na oparciu :-)
Hotel "Copernicus", w ktorym przeprowadzano wywiad, to taki elegancki hotel, że pewnie nikomu nie przyszlo do głowy sprawdzić, jak wygląda się siedząc w ich fotelach. Zresztą do tego trzeba trochę wyobraźni... i wiedzy, jak wysoki jest zaproszony gość.

ACCb

http://media.tumblr.com/31af67cceaf7fb9fb2b7229fede8e13d/tumblr_inline_mmhquxvnO s1qz4rgp.gif

eowinia

... myślę, że wywaid był zrobiony zaraz przed rozdaniem nagród, więc chyba dlatego B był ubrany elegancko
co do wywiadu, on sam mówił rewelacyjnie
dziennikarze DDTVN
Wydawało mi się, że Wędzikowskiej nikt nie jest w stanie pokonać amatorszczyzną a jednak...
mieć takiego gościa a zadawać tak żenujące pytania
szkoda słów