Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Wyszedł Star Trek i nity Benedicta od razu wzrosły. :) Nic dziwnego, zagrał genialnie!

ewej

Wg mnie ta nowa fotka jest świetna :) Dużo lepsza od poprzedniej. PS Na moim profilu jest kilka ładnych zdjęć Benedicta

ewej

Cała lista potencjalnych aktorów do roli Khana to aktorzy latynoscy, bo, ekhm, Khan Nooniegh Sigh jest/był z pochodzenia Hindusem. Ja tam nie wnikam jak będzie w przyszłości, już teraz dzieci mają imiona typu Shiloh czy Zuma a rasy są wybitnie kaukaskiej, nie wspominając o takim Shaquillu O'Neilu, który ma nazwisko Irlandzkie, a twarz... bardzo opaloną jak na wyspiarza ;)

diana6echo

według tego rozumowania to nazwęynka Khan Loki xD haha...

sweetgirl_fw

Ja syna swego nie nazwę, chyba, że zacznę rozmnażać się przez pączkowanie czy inne, mniej inwazyjne i czasochłonne metody, które wykluczają udział osób trzecich (poznanie, zaloty itp. - to nie dla mnie).

diana6echo

a tam, na wszystko przyjdzie czas :D ja też się nie spieszę

skaltka

Tak, tylko na filmwebie spadł aż na 249, niestety...

Roksolana_13

Wydaje mi się, że po prostu pojawiło się dużo hejterów, którzy dali mu po jednym punkcie, dlatego tak drastycznie mocno spadł :(

skaltka

Nieskromnie się pochwalę: http://diana6echo.deviantart.com/art/harrisonWIP1-381867126 - rola w Star Treku bardzo inspirująca ;) Choć chciałam go narysować z innej roli, miniserialu To the Ends of Earth, ale nie znalazłam odpowiedniego zdjęcia, bo Kanów i Sherloków na deviantarcie jak mrówków...

Mam nadzieję, że tego Brytyjczyka skończę - w zawieszeniu mam Hiddlestona i Armitage...

diana6echo

wow, świetne ;)

skaltka

Sękju :)
Świetnie będzie jak go skończę...

skaltka

w Star Trek 2 był genialny

Anda00

Ośmielę się stwierdzić, że był zbyt dobry.

skaltka

W zasadzie pierwszy film, który z nim obejrzałem to był właśnie nowy Star Trek. Fajna rola, nie powiem, chociaż jeśli mam być szczery, wolę oryginalnego Khana. Ale potem zacząłem oglądać Sherlocka... i znacznie bardziej pasuje mi w tej roli.

skaltka

Nie wiem właściwie czy jest przystojny, według mnie nie za bardzo ale gra świetnie w filmach w których go widziałem i muszę obejtzeć ich więcej. W Star Treku bardzo mi się spodobała jego rola wypadł genialnie jest zaje*istym aktorem.