Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

W niedzielę w Dzień dobry tvn o godz. 8:30 będzie wywiad z Benedictem na temat jego roli w
najnowszym Hobbicie itd. Wywiad poprowadzi Anna Wendzikowska..

mandyS

Oto nastała ta wiekopomna chwila w której zaczynam żałować, że jednak nie mam telewizora :(

judith0707

Napewno ktoś wrzuci filmik do sieci po wyemitowaniu w telewizji, więc nic nie stracisz :)

mandyS

O 8.30 to się zaczyna cały program DDTVN, a kiedy będzie sam wywiad to dokładnie nie wiadomo. Właśnie oglądam DDTVN i na razie nie ma Bena. Chyba, że było już wcześniej i przegapiłam :( (zaczęłam od godziny 10.00)

xena_4

Ja zaczęłam jakoś po 9, 9:15 i go nie było póki co;/ Chyba że zaraz na początku...

czarna_mamba_9

Nie sądzę, by taki wywiad walnęli zaraz na początku programu. Na razie ciągle męczą nas reklamą słynnego już kalendarza i mam dość :/ Ale poczekam do samego końca. Jeśli nie będzie wywiadu, to ja się wkurzę.

czarna_mamba_9

I koniec programu? Czyli jednak dali na początku, z samego rana! Skandal :/ To świadczy o tym, że dla nich Ben jest... nikim :(

xena_4

Nie dali, oglądałam od początku. Wywiadu nie było

malgorka

W ogóle nie było?

xena_4

W ogóle. Oglądałam od samego początku. Już na samym początku programu DDTVN byłam sceptyczna, bo w zapowiedziach wywiadu z Bendictem nie było. A może nie chodzi o tą niedzielę? W necie co prawda było napisane "w najbliższą niedzielę", ale kto ich wie?

malgorka

Ludzie już po nich jadą na oficjalnej stronie http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/niedziela-benedict-cumberbatch-w-ddtvn,108 435.html Ja też im zaraz dowalę, bo jestem wkurzona. Tak się kurna nie robi - jak się coś obiecuje, to trzeba dotrzymywać słowa. Nie odpuszczę im tego.

malgorka

Tak, tylko że na stronie pisze że "W niedzielnym programie także... " i tematy które były dziś. TVN sobie jaja robi i tyle.

czarna_mamba_9

No właśnie. O bzdetach pamiętali, a czekających fanów Bena olali. Co za chamy!

xena_4

Dla nich ważniejszy kalendarz... Bo reklama musi być...

czarna_mamba_9

Kalendarz i te pseudo gwiazdy nie przyciągnęłyby tylu widzów przed ekran, bez szans. Więc puścili do neta, że będzie wywiad z Benedictem a takie naiwniaki jak my zwiększyły im oglądalność.

malgorka

No tak, racja, ale i tak musieli zrobić ten wywiad. To kasa i czas. Więc mogliby go puścić, zwłaszcza że Ben ma dużo fanów. Nie ogarniam...

czarna_mamba_9

Puszczą go w innym terminie.

malgorka

Oby... Tylko kiedy...

malgorka

To po co reklamowali???? It makes no sense...

czarna_mamba_9

Właśnie mnie też to zastanawia.

xena_4

Widziałam na stronie DD TVN jakiś wywiad z nim, ale był króciutki, koło 50 sekund. Też mi wywiad...

czarna_mamba_9

Też widziałam, ale w TV miała być dłuższa wersja. W necie dano fragment na zachętę. Co za dupki :/

xena_4

Dokładnie. Byłam pewna, że wywiad z taką gwiazdą będzie pod sam koniec, ale nie, oni woleli Bachledę-Curuś i jakiś kalendarz...

czarna_mamba_9

Malgorka pisze powyżej, że w ogóle nie było wywiadu. Aż mam ochotę teraz napisać do TVN i zjechać ich ostro. Wkurzyli mnie tym.

xena_4

Widzę właśnie. DZIĘKI TVN...

xena_4

Złóżmy zbiorowy protest:-). Po raz pierwszy obejrzałam ten durny program od A do Z.

malgorka

Jestem za! Teraz mam parę rzeczy do zrobienia w domu, ale jak się wyrobię, to zaraz piszę do TVN długi list i tak po nich pojadę, że buty spadną im z nóg. Jak oni jadą po nas po chamsku, to ja też ich tak potraktuję. Niech się uczą kultury!

xena_4

Jak się okazało, że się im w programie nie zmieści mogli to zakomunikować, coś typu: Przepraszamy Państwa, ale wywiad z B. Cumberbatchem, który miał być dzisiaj, będzie jutro, za tydzień itd. Ale nie,kto by się widzami przejmował. I to i tak dziwne taki wywiad przekładać zamiast w takim wypadku wywalić coś innego...

czarna_mamba_9

Stwierdziłam, że napiszę do nich teraz. Biorę się za to.

xena_4

Pisz, pisz. I im wygarnij! W imieniu nas wszystkich xD

czarna_mamba_9

List już do nich wysłałam!

Wygląda to tak:

Szanowna Redakcjo!

Piszę do Państwa, by wyrazić swoje ogromne rozczarowanie programem "Dzień Dobry TVN", nadanym w dniu 15 grudnia 2013 roku. Kilka dni wcześniej, na swojej oficjalnej stronie http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/niedziela-benedict-cumberbatch-w-ddtvn,108 435.html#forum obiecali Państwo nadanie w/w wywiadu. Ja, tak jak wielu innych fanów pana Cumberbatcha, poświęciłam swój cenny czas, oglądając cały program, by w rezultacie zobaczyć tam wszystko, oprócz OBIECANEGO WYWIADU! To jest po prostu skandal! I chamstwo! Szanowni Państwo, wydaje się, że jeśli coś się obiecuje tak oficjalnie, to powinno się dotrzymywać słowa! A nie olewać widzów, jak to było dzisiejszego ranka.

Po programie zajrzałam ponownie na Waszą oficjalną stronę i nie zobaczyłam nawet wytłumaczenia, dlaczego zabrakło obiecanego wywiadu, ani jakiejkolwiek innej informacji, czy emisja będzie przesunięta na inny termin. Zupełnie nic! Czy Wy naprawdę macie kompletnie gdzieś swoich widzów, że tak lekceważąco nas traktujecie? Nie po to płacimy regularnie abonament, by w zamian dostać coś tak bezczelnego. Skandal!

Pod artykułem zobaczycie Państwo również opinie innych widzów, równie mocno rozczarowanych, jak ja. Tak samo na stronie filmweb.pl, gdzie właśnie trwa gorąca dyskusja na w/w temat. Jeśli Macie jeszcze choć odrobinę szacunku dla widzów, to bardzo proszę o zamieszczenie w Waszej stronie sprostowania dotyczącego wywiadu i wyemitowanie go w późniejszym terminie.

Z poważaniem

xena_4

BRAWO!!!! bardzo dobrze!!!! Ciekawe czy coś na to odpowiedzą i zamieszczą jakiekolwiek sprostowanie... I dziękujemy za Twój list;)

czarna_mamba_9

Nie ma sprawy. Sama jestem tym wkurzona, dlatego musiałam to zrobić.

xena_4

Też nie wytrzymałam i im coś-niecoś napisałam xD

xena_4

Nie lubię tvnu, ale tym razem to już mnie wk*rwili. Specjalnie wstałam dzisiaj szybciej, żeby nie przegapić, bo przecież nie wiadomo o której godzinie pokazali by cały wywiad.Przed 11 myślę może na sam koniec wyemitują..i co ? I nic! ;/ żeby jeszcze napisali w dole ekranu, że nie będzie a oni calkiem sprawe zawalili. DZIEKUJEMY!

czarna_mamba_9

Ale to nie kwestia tego, że wywiad nie zmieścił się w programie. Nie było go w ogóle w dzisiejszych zapowiedziach DDTVN, a to przecież program na żywo i na początku jeszcze by nie wiedzieli, że się nie zmieści.

malgorka

Tak, ale mi chodziło o to, że wcześniej chyba ustalają tematy itd, mogło się okazać przed programem że im nagle jakiś temat wskoczył, nie wiem, to tylko takie gdybanie;) W każdym razie, niezależnie od powodu, olali widzów i nie dali nawet słowa wyjaśnienia

czarna_mamba_9

No właśnie w tym, problem, że oni w ogóle nie poczuwają się do odpowiedzialności. Nawet na facebooku dałam komentarz na ten temat. Jeśli macie tam swoje konta, to zapraszam https://www.facebook.com/xenadu1

xena_4

Jak to nie poczuwają się do odpowiedzialności? To stacja telewizyjna czy gimnazjum??? Muszą dać sprostowanie albo chociaż dać znać kiedy wyemitują ten wywiad!

czarna_mamba_9

Dokładnie. Mam nadzieję, że ten mój mail coś pomoże i doczekamy się chociaż przeprosin.

xena_4

Ja wysłałam swój komentarz na ich stronie
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/niedziela-benedict-cumberbatch-w-ddtvn,108 435.html#forum
ale nie został do tej pory opublikowany. Co prawda wspomniałam w nim coś o głupiej Rusin i innych naszych gwiazdach..... Ach ta cenzura.

malgorka

Ja zostawiłam tam trzy komentarze i w ogóle żaden nie był opublikowany.

malgorka

Ja 2 razy wysyłałam, i nic;/ O Rusin wprawdzie nie wspominałam, ale i tak mnie olali...

mandyS

Zawiodłam się. :<

Merkura

Nie tylko Ty. Nie ma to jak coś obiecać, a potem olać :(

Merkura

To jest Polska właśnie ;)

mandyS

Sądząc po tym fragmencie, który pokazano, ktoś poszedł po rozum do głowy i stwierdził, że tak żenującego materiału puszczać nie będzie. Nie ma to jak z okazji premiery "Hobbita" rozmawiać o chińskich fanach "Sherlocka"...

ACCb

No nie wiem. O popularności "Sherlocka" Ben jest pytany w niemal każdym wywiadzie, przy każdym promowanym filmie, więc to normalka, że i tutaj mówił o serialu. Ten wywiad nie był wcale żenujący. Ben miewał już gorsze, o czym doskonale wiesz.

xena_4

Jasne, pamiętam taką dziewoję odpytującą go przy okazji "Szpiega" ze znajomości dań hinduskich... Ale była z jakiejś niszowej telewizji, a nie ze stacji walczącej o pierwsze miejsce w kraju. Dla mnie i dla Ciebie ten wywiad to jeszcze jedna ciekawostka. A czego dowiedział się z niego tzw. zwykły widz, który wybiera się na "Hobbita"? I ten błysk: "Teraz powinieneś pojechać do Chin". Zabiła mnie na śmierć :-)

ACCb

Jaki ten wywiad by nie był powinni byli go pokazać skoro obiecali, fani się nastawili i tym samym narobili sobie wrogów. Poza tym masz rację, po tych kilku kilku dziesięciu sekundach jakie pokazali nie zapowiadał się zbytnio interesujący ..pani prowadząca nie jest zbyt kompetentna w tym co robi, już to udowodniła kilkakrotnie. Pamiętacie jej wywiad z Martinem? Byłam zażenowana oglądając ten cyrk..nie dość nie przygotowana to jeszcze infantylnie chichotała.

mandyS

Oczywiście, ze TVN zachowało się nieprofesjonalnie. Z jakiegokolwiek powodu nie wyemitowali tego wywiadu, powinni chociaż przeprosić, od razu, w trakcie programu.
Nie widziałam wywiadu z Martinem, ale ten kawałek z Benedictem był bardzo wymowny. Ona siliła się na oryginalność, on był bardziej zainteresowany kawą...