Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 297 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

W niedzielę w Dzień dobry tvn o godz. 8:30 będzie wywiad z Benedictem na temat jego roli w
najnowszym Hobbicie itd. Wywiad poprowadzi Anna Wendzikowska..

ACCb

Możesz sobie zobaczyć na YT, Martin był bardziej przygotowany od niej. Na fb tvn-u napisali, że wyemitują wywiad najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu..ja poczekam aż ktoś go wklei na YT, nie zamierzam im nabijać oglądalności ;)

mandyS

Znalazłam ten wywiad. Okazało się, że Martin ma bardzo dobry polski akcent! Dziwne, ze nie zapytała, gdzie się tak nauczył mówić. I zdziwienie Martina, że ludzie w Polsce kojarzą go głównie z drugoplanową rolą sprzed dziesięciu lat... Ups. Naprawdę nikt w otoczeniu pani Wendzikowskiej nie oglądał 'Sherlocka" ani "Biura", ani "Autostopem przez galaktyke"?! Tak jakby research ograniczyła tylko i wyłącznie do podstawowych informacji o "Hobbicie".

ACCb

Nie widziałam tego "cudeńka", mogłabyś mi podesłać link?

judith0707

Bardzo proszę:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/martin-freeman-angielski-hobbit,71876.html

mandyS

Właśnie widziałam wywiad z Martinem. Odniosłam wrażenie że na początku patrzył na panią Wendzikowską z jakiś takim politowaniem... i ten jej śmiech, zachowanie dobre dla nastolatki... I też zauważyłam to zdziwienie gdy wyskoczyła z Love Actually.... to np. Sherlocka już nikt nie oglądał? Aż się boję wywiadu z Benem, mam nadzieję że kawa chociaż była smaczna;P A jak ktoś będzie znał termin kiedy go puszczą, to mógłby dać znać, proszę?;)

czarna_mamba_9

Nie wiem, czy widziałaś ten wywiad:
http://www.youtube.com/watch?v=bGqHAZTIEUQ
Mam wrażenie, ze dziewczyny nie są sobą, kiedy rozmawiają z Benem :-)
Ale tą jest przynajmniej zainteresowany (nie pije kawy, tylko się drapie...)

ACCb

Hahaha maślane oczy tej Pani i rozmarzony uśmiech w pewnym momencie doskonale odzwierciedlają moją twarz w potencjalnej chwili zobaczenia Bena na żywo:P:P Wgl jakiś taki wesoły ten wywiad, a Ben chociaż nie wyglądał na znudzonego:)

czarna_mamba_9

Dla mnie to jeden z hitów "Hobbitowego" press junket. Ustalanie czy smok ma jaja i jakiej są one wielkości...
W dodatku Ben jest jak zwykle dociekliwy i rzeczywiście chciałby jej pomóc :-)
Pełen odlot ( z jajami chowającymi się jak podwozie samolotu)

ACCb

Właśnie oglądam wczoraj ten wywiad i w pewnym momencie - "zaraz zaraz, czy oni gadają o jajach smoka? i to nie tych eggs, tylko balls?" xDDD OMG Myślałam, że padnę :D a Ben jest extra!!!!!!!!!!

czarna_mamba_9

hahah padłam xD jak ona zaczęła sobie je porównywać czy są wielkości jej głowy

mandyS

Ten wywiad jest boski :D Przynajmniej Ben miał wesoło:)

czarna_mamba_9

On chyba tak działa na kobiety^^ albo robią maślane oczka, albo schodzą na takie tematy ;)

mandyS

To na pewno xD Dodałabym jeszcze słodkie uśmiechy;) A o swoich maślanych oczach podczas oglądania Sherlocka nie wspomnę:P

czarna_mamba_9

Oj nie Ty jedna ;) zwłaszcza kiedy pojawia się w swojej słynnej koszuli ..http :// 24.media. tumblr. com / tumblr_m8v60cdOBB1r935ndo4_500. gif
Przydałby się odwyk ;)

mandyS

Nieee! ta koszula to moje uzależnienie ;):) Jak bym zobaczyła Bena w tych loczkach i koszuli to chyba nawet miałabym takie miękkie nogi, że nie byłabym w stanie podejść do niego z prośbą o zdj czy autograf :D

czarna_mamba_9

Zawsze można się przyczołgać, a i lepiej w taki sposób pokonać tłum przed Tobą tylko na głowę uważaj! xDD coś fajnego wczoraj znalazłam, może jeszcze ktoś nie widział : http :// www.youtube. com /watch?v=FI6FIPrUaVU

mandyS

Już widzę minę Bena jak się do niego czołgam xD A filmik super, coś jak polskie Sherlockowe wariacje, które też można znaleźć na YT :) Bieber - dzwonek Moriarty'ego wymiata ;D

mandyS

Czy tylko mi zeżarło część wczorajszych i dzisiejsze wpisy? Ciekawe - moderacja regulaminowa czy ukryty fan AW :-)

mandyS

Jupiiii :) Właśnie widziałam na DDTVN wywiad z Benem :) Widać, te wszystkie komentarze na ich stronie i maile pomogły :) Ale jestem szczęśliwa. A co najciekawsze - wywiad leciał zaraz na początku programu, przed godziną 9.00 rano. Muszę chyba coś odpalić kurierowi, bo gdyby nie jego telefon o 7.00 rano, to nie załapałabym się na Bena.

xena_4

TVN jak zwykle inteligentnie.... zamiast dac w nd... I oczywiście ani słowa nie powiedzieli że wywiad puszczą dziś. Ja czekam aż wywiad będzie w internecie, mam nadzieję, że szybko xDDD

czarna_mamba_9

Ja też na to liczę, bo nie widziałam tego wywiadu od początku. Biedny pod koniec miał problem z wypiciem kawy, tak ta laska go tam zagadywała :D

czarna_mamba_9

https ://www .facebook. com /photo.php?v=628243803905587

xena_4

Hahaha ja wg nic nie słyszałam ze bedzie z nim wywiad i dziś zupełnie przypadkiem przegladam sobie rano programy (nigdy wczęsniej nie właczałam na ddtvn) i cos mnie tchneło zeby przełączyć, A tam prowadząca właśnie konczy móiwc "... gdzie zagrał smoka...". Pomyslałam sobie "o to tak jak Benedict w Hobbicie". Wyobraźcie sobie moją mine gdy zaraz potem na ekranie pojawia sie ON. Dotąd mam dobry humor.

mandyS

https :// www. facebook. com /photo. php?v=628243803905587 (usuńcie spacje)

mandyS

Dzięki za linka. Wywiad zaczął sie lepiej niż się spodziewałam - fajny wstęp, potem niezłe pytanie i łups: "Czy był pan na planie w Nowej Zelandii?". Nic dziwnego, że zainteresowanie Bena wywiadem wyraźnie spadło... Niestety, im dalej, tym gorzej. Ona obgryza paznokcie i szeroko otwiera oczy, on rzuca się na kawę, atmosfera robi się dziwna :-) Pożegnanie wypadło bardzo niezręcznie.

ACCb

Jak dla mnie to ona po prostu jest słaba dziennikarka, bo chyba sie jeszcze nie natchnełam na wywiad w którym by mnie nie denerwowała. Druga cześć wywiadu była denna.

ACCb

Proszę bardzo :) wiesz co ten wywiad nie był jeszcze taki najgorszy, jak na panią AW..ale zauważyłam coś dziwnego, dlaczego ona na zakończenie zamiast na spokojnie podziękować za rozmowę i podać rękę to rzuca od niechcenia dziękuje i wychodzi w pośpiechu to wygląda co najmniej niegrzecznie, w wywiadzie z Martinem dokładnie tak samo było. Powinni kogoś innego zaangażwać w wywiady, żeby nie były takie nijakie, nudne..
Wam też nie wyświetlało poprzednich wpisów? U mnie nie było widać, dopiero teraz.

mandyS

Mi też... Pewnie coś z filmwebem. To zakończenie było właśnie jakieś takie... nie wiem, jakby nie mogła już wytrzymać widoku Bena i chciała polecieć do łazienki skropić się zimną wodą :P a swoją drogą Wendzikowska to ma szczęście, tyle wywiadów z gwiazdami... jak się załapać na taka robotę xD??

czarna_mamba_9

Ma szczęście którego nie wykorzystuje ;) jestem na dziennikarstwie, jeszcze kilka lat, załapię się do telewizji bądź gazety i będę przeprowadzała wywiady ;) napewno nie spocznę aż nie dorwę się do Bena ;) haha

mandyS

Życzę powodzenia ;) Ja akcję "nie spocznę aż nie dorwę się do Bena" zaczynam jak tylko pojadę kiedyś do Londynu:)

mandyS

Proponuję, żebyś już teraz ćwiczyła profesjonalne zachowanie (głębokie oddechy, skupienie na konkretach), bo pójdziesz w ślady Anny W., śliniąc się i tracąc powietrze podczas rozmowy :-)
Ostatnio Ben opowiadał, jak dziewczyna na jego widok autentycznie zzieleniała... A on się tak bardzo przejmuje, żeby żadnej fance nic się nie stało :-)

ACCb

"A on się tak bardzo przejmuje, żeby żadnej fance nic się nie stało :-)" - chyba niestety nie ma na to wpływu - to, że fanki bledną, zielenieją czy mdleją to wina tego, jak działa na nie, ale wbrew swojej woli :D Nic nie zrobi z tym, że tak działa na kobiety ;) A gdybym to ja była dziennikarką to już widzę nasz wywiad - przed : "skup się na konkretach, oddychaj" - patrzę na Bena: "yyyy...." xD

ACCb

Rozumiem, mogłaś tak zrozumieć po moich wpisach tu, że brakło by mi profesjonalizmu czy że zachowuję się jak jedna z tych obłąkanych fanek ale to tylko żarty są ;) to, że go lubię jako aktora nie znaczy, że od razu ślinię się na jego widok czy mdleję. Gdybym miała tylko możliwość spotkania, porozmawiania z nim na pewno nie zachowałabym się jak niedojrzały dzieciuch, czy chichotała z tego co mówi. Ale serducho napewno by mocniej zabiło ;)
Chyba ktoś na filmwebie mnie nie lubi, po dosłownie kilku wypowiedziach wyskakuje mi, że dobowy limit wypowiedzi został wykoczerpany :(

mandyS

Nie wiedziałam, ze jest tu jakiś limit. Dziwne.

Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłabyś zachować się jak psychofanka. Widzę tylko, że dziewczyny tracą głowę w towarzystwie Bena, niekoniecznie będąc członkiniami cumbercollectiive... Pani Wendzikowska też nie wyglądała na jakoś specjalnie zaangażowaną - przez pierwsze dwie minuty. Potem popłynęła.... Lepiej z góry się przygotować - o tym mówię :-)

ACCb

Wyczytałam w regulaminie, że nowi użytkownicy na dobę mogą zostawić ze 4 komentarze ..po miesiącu dopiero normalnie będzie ;p

A w takim razie wybacz, źle zinterpretowałam Twoje słowa :) No pewnie gdybym miała z nim wywiad przeprowadzić to nie spałabym nocami aż wymyśliłabym sensowne pytania, nie przygotowana nawet bym się nie pojawiła. A co do tych dziewczyn .. to pewnie należą do Cumberbitches, kto taką nazwę wymyślił ;)

mandyS

Dzięki za linka;) Zgadzam się, że wywiad był denny...Ona tylko uśmiechała się słodko, mrugała oczkami i starała się być zalotna. Wiem, że to Ben, no ale jednak ona jest dziennikarką... A on miał chyba już potem polewkę i popijał kawkę... A to pożegnanie jakieś takie dziwne...

mandyS

W komentarzach pod zapowiedzią tego wywiadu jakaś fanka napisała "Polski fandom wysłał prezent Benedictowi na święta, a wy nie jesteście w stanie wypuścić zrobionego już wywiadu?" Czy ktoś coś wie o jaki prezent chodzi? Zaciekawiło mnie to.

_Arien_

Ja już jestem przyzwyczajona, TVN robi tak zawsze, najpierw daje zapowiedź, że będzie Wywiad-wow-szoł a potem dają 6 sekund materiału i dopiero po kilku dniach - zazwyczaj w weekend puszczają dłuższy materiał. Tak samo było jak Wendzikowska robiła wywiad z Tomem Hiddlestonem, ale nasza Armia akurat nie wysyłała pogróżek TVN'owi z tego powodu xD

Też jestem ciekawa co to za prezent ;)