Benicio del Toro

Benicio Monserrate Rafael del Toro Sanchez

8,3
42 662 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benicio del Toro
sandrasakaszfil

Bez urazy ale polecam jakiś słownik ;) Jesli chodzi o najlepszą rolę Del Toro to mowim zdaniem to Dr. Gonzo w Las Vegas Parano, chociaż może nie jest obiektywna ;) Był fantastyczny ;))

cornellaS

ROLĘ ...

sandrasakaszfil

To jakaś prowokacja ?

Tomelo

no chyba nie... mój faworyt to jednak zdanie "to on był zabójcom" ktore na filmwebie mozna czesto zlapac.. :D kiedys myslalem ze to takie internetowe jaja albo prowokacja... ale od tego czasu widzialem to juz na żywo :D az strach sie bac

cornellaS

Zgadzam się w Las Vegas parano był genialny...nie poznałam go...dopiero gdy spojrzałam na napisy końcowe dotarło do mnie, ze Dr. Gonzo to Benicio Del Toro;)

jorunn_666

Najlepsza scena :> http://www.youtube.com/watch?v=1RBwoUbvxx0

sandrasakaszfil

Las vegas parano .

sandrasakaszfil

Trudno powiedzieć, ale póki co chyba jednak za "Traffic", ewentualnie za "Podejrzanych".

sandrasakaszfil

Dr Gonzo! ;)

Little_Green_Bag

Javier Rodriguez Rodriguez albo Fenster

Kalosz_fw

fenster swietny ale troche malo go bylo... ja za to milo wspominam nozownika :D

Kalosz_fw

W rolo Fenstera też go nie poznałem..

sandrasakaszfil

21 gramów- coś fantastycznego !

sandrasakaszfil

Ja Go chyba lubię wszędzie. Bardzo unikatowy aktor, jeden z moich ulubionych.

goslawa25

+1
chce żeby grał w każdym filmie, na prawdę.. gość jest do bólu przekonujący i wygląda tragicznie, a zarazem niesamowicie jak na aktora..

sandrasakaszfil

zarąbiście zagrał w "wilkołaku"

sandrasakaszfil

Sin City ;)

sandrasakaszfil

Ja nie wiem dlaczego, ale nie lubię tego aktora choć podobają mi się z nim filmy.

biedroneczka_90_8

No we... Jego nie mozna nie lubiec! Benicio choc gra zwykle podejrzanych typkow to jest slodki i bardzo meski :) <3

sandrasakaszfil

Las Vegas Parano

sandrasakaszfil

21 gramów, pomimo że film mnie nie zachwycił tak jak niektórych, jego rola była świetna.

sandrasakaszfil

Dr Gonzo w las vegas parano. Nikt lepiej by tego nie zagrał.Był w swoim żywiole

klepak84

mało filmów z nim oglądałem, ale w każdym dał świetny popis swoich umiejętności, lecz póki co to Dr. Gonzo z Las Vegas Parano rządzi :D

CraigMax

Mam tak samo:)
Rewelacyjnie też zagrał w 21 gramach.Grał także w przekręcie i sin city,ale tam to raczej epizody były i cieżko cokolwiek o nim napisać.

klepak84

za Che rewolucję, Che Boliwię, za Wilkołaka i za Nożownika. W snatch też dostał dobrą rolę. Poydro. :P

Ms_Paulla

Nie widziałem jeszcze tych filmów,ale na pewno sprawdze ponieważ to jeden z moich ulubionych aktorów.
Pozdrawiam

Ms_Paulla

Ja za te same filmy, go uwielbiam i jeszcze za wiele innych :)

sandrasakaszfil

21 gramów , Traffic 11/10

Michael_van_Grand

las vegas parano, 21 gram i nożownik :) jeszcze bardzo mi sie podobał w "Che..." i w Wilkołaku ;P

KoRnBoY666

Dla mnie na zawsze pozostanie Doktorem Gonzo. Nikt lepiej nie pasuje do tej roli.

sandrasakaszfil

W zasadzie to Benicio gra swietnie, z tego co do tej pory ogladnelam i nie moge stwierdzic gdzie zagral najlepiej, bo ciezko poprostu, ale ja zaluje, ze w Snatch jego rola ograniczyla sie do kilkunastu minut, po czym BANG BANG i nima :(