są prawdziwymi nastepcami All Pacino i R.De Niro. Wielka indywidualność kina, która cechuje swoj oryginalny styl.
Del Toro jest niesamowity w każdej swojej roli, chociaż dla mnie zbyt rzadko pojawia się na polskich ekranach.
Dosyc odwazne stwierdzenie. Co do Del Toro moge sie zgodzic,jest niesamowity,ale porownanie Depp'a do De Niro - bez sensu,De Niro to mistrz,Depp nigdy nie osiagnie takiego kunsztu :)
Hm, ciekawe porownanie. Ja moze nie zaryzykowalbym tego w kontekscie umiejetnosci aktoroskich, ale z pewnoscia zgodze sie, ze Depp i del Toro sa od kilkunastu lat tym czym byli za czasow aktorskiej swietnosci de Niro i Pacion, czyli symbolami wielkiego kina i genialnego aktorstwa, ale obecnych czasow. Warto zauwazyc, ze wymienieni w temacie panowie dali razem genialny show w "Las Vegas parano":D
pfffff buhahahaha no bez przesadyyyyyyyyyyyyyyyyy !!! normalnie mnie rozwaliłaś!!!!! ahahhahahahahahhahhahahhaahh zastanówcie się co piszecie- można życzyć dobrze aktorowi ale nie przesadzajcie!!!!
Jesli juz to zamiast Johnego Deppa postawilabym na Edwarda Nortona, ale co do Del Toro to sie zgadzam- wybitny aktor!
to jest aktor do furwy nendzy.....na miare dżona pejcza....na prawde zajebysty...i dodatku dobry...:))))
a tak na serio to jestem na tak !!!!
deep - jeszcze bardziej !!!!
Oczywiście Del Toro i Depp to świetni aktorzy ale do super ALA i boskiego DE NIRO to im wiele brakuje.
Al Pacino jest spoko, ale De Niro nie lubię. Filmy, które wybiera... Szkoda gadać. Pacino wybitny. Depp i Del Toro - również ekstraklasa. Czekamy na Rum Diary...
Hehehe... Nie przesadasz z deczka? Depp to dobry aktor , ale nic ponadto. Del Toro nawet bardzo dobry. Ale obu im brakuje do wielkości Pacino czy de Niro. Faktycznie jeżeli już, to najblizej do tego jest Ed Norton.
Deep grał w wielu "dziwacznych" i ciekawych rolach, a Del Torro też miał kilka mrocznych ról.
Ale winner is: De Niro oczywiście :-)
Ja mam odwrotne wrażenie Depp to dla mnie aktor prawie dorównujący Pacino i De Niro, Natomiast Benicio Del Toro nie zachwyca mnie, dobry aktor ale nie umiem się nim zachwycić.
i jeszcze. Dobry aktor zagra wszystko, De Niro nie zapomniany w Misji w Ojcu Chrzestnym jak także w rolach komediowych. Al Pacino również, zagrał chyba w każdym gatunku filmowym Depp także. A czy wyobrażacie sobie Benicio w roli komediowej?
benicio gral w komediach i byl super! wystarczy obejrzec "snatch" albo "porywaczke"! Ma ciekawy warsztat aktorski i jest naprawde dobry, ale wydaje mi sie ze zapomnieliscie o jeszcze jednym wybitnym aktorze, ktory jest jakos niedoceniany,choc swietny jak Pacino i DeNiro, a mianowicie : John Malkovich! obejrzyjcie filmy w ktorych gral i to jak gral.
ja nie jestem za tym by (obojetnie jakich)aktorów poruwnywac bo cenimy ich za to ze sa wyjatkowi ze sa indywidualistami.Ale mlodszym panom wymienionym w temacie po prosu brakuje wielu lat w kinie i w tym zawodzie zeby (przynajmniej teraz)stawiac ich gre obok gry Pacino czy De Niro.(to do osób ktore muwily ze panowie mlodsi im nie doruwnują pozdro dla was)A co do del toro wręcz uwielbiam go za role w "Nadbagażu" pozdro dla fanów tego zdolniachy:*
zgadzam sie mi sie Benicio Del Toro bardzo podobał w "Nadbagaż" poprostu z tą rolą go kojarze niestety duzo filmow z nim nie widzialem ... a co do deep'a to moim zdaniem dobry aktor ale mnie nie zachwycil są lepsi i to o wiele ... również moim zdaniem porównanie głupie ...
aaa i jeszcze jedno chyba mało aktorów którzy teraz grają w filmach i mają około 40 lat dorówna wyżej wymienionym aktorom chodzi mi o Al'a Pacino i Robert'a De Niro ... są poprostu genialni w swoich rolach pozdro ... :)
zgadzam się w zupełności - Benicio Del Toro to wielki aktor z ogromnymi możliwościami. Mam nadzieję, że produkcja GUERRILLA ( nie wiem czy dobrze napisałam :) dojdzie do skutku ( podobno Soderbergh przełożył zdjęcia bo kreci Ocean's 13 ) juz nie mogę się doczekac ...
co masz na mysli nastepcy_bez sensu to jest, co tzdyien ktos wznajduje nastepcow de niro i pacino, nie ma takich i nie bedzie, kazdy aktor jest niepowtarzalny
Oczywiście zgadzam sie z tym stwierdzeniem, ale pozwolę sobie zamieścić pewne sprostowanie.
Zarówno Del Toro jak i Depp są młodsi od Pacino i De Niro i maja jeszcze czas żeby im dorównać:D Nie wątpię, ze tak właśnie będzie:D:D:D
Al Pacino ma już 67 lat, a Robert De Niro 64, więc mają duży bagaż doświadczenia, no i oczywiście jeszcze większy talentu. Benicio Del Toro jak najbardziej może im dorównać (ma tylko 40 na karku i sporo do zaoferowania, jeśli tylko weźmie się do roboty, bo już kupe czasu filmu z nim nie było), Depp jest cztery lata starszy i ma na koncie chyba więcej ról, ale jakoś mnie nie przekonuje.
Pacino i De Niro to gwarancje dobrej jakości filmu.
Depp to gwarancja rozrywki.
Jak wiadomo, to co jest źródłem rozrywki wcale nie musi być wysokich lotów. Nie twierdzę, że Depp to zły aktor. Jest dobry i oryginalny [chociaż roli w beznadziejnych Piratach mu nie wybaczę], ale do tej dwójki jeszcze wiele mu brakuje.
tyle że Depp to aktor raczej komercyjny, a Del Toro ma z kolei problemy z rozpoznawalnością na świecie, wątpie żeby przeciętny polak go kojarzyl tak że mimo że są świetnymi aktorami to nie widzę w nich nastepców De Niro którego uwielbiam i Pacino którego nie znoszę
Depp to aktor komercyjny?????? Nie no, Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz!
Zgadzam się w 100, Del Toro i Depp są aktualnie najlepsi i myślę, że tak szybko nikt ich nie pobije.
Nie rozumiem jak można porównać Deepa do De Niro ;/ tragedia ;/ Deep nie jest świetnym aktorem... pozostawia wiele do życzenia. na pewno nie powinien byc porównany do De Niro lub Al Pacino oO'