Bill Nighy

William Francis Nighy

8,3
36 781 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bill Nighy

Film Billa Nighy'ego. Proszę wymieniać.

Mateo_SF

Najlepszy: To właśnie miłość (on jako podstarzały Rock'n'Roll-owiec genialny głównie dzięki jego "mądrościom" życiowym, jak np: "Nie bierzcie narkotyków dzieciaki, zostańcie piosenkarzami-dadzą wan je za darmo" :D

Najgorszy: Underworld (wszystkie części są okropnie nudne, na każdej zasypiałam)

madilyn86

A mnie sie podobała jego rola w Underworldzie. Wyszedł z niego lepszy czarny charakter niż w Piratach z Karaibów. Jedyne czego bym sie przyczepił, to tego, że 2 razy dał sie tak łatwo załatwić (to już nie jego wina, ale to i tak psuje efekt). Gębe to on naprawde ma bardzo dobrą do takich ról.

A w "To właśnie miłość" też był świetny, chociaż nie lubie romansideł

moooras

najlepsze: notatki o skandalu, to właśnie miłość, hot fuzz

najgorszy: underworld

Mateo_SF

ja powiem tyle on jest swietny do komedii a co do powaznych filmów z nim to klapa ;p

olamanolax

O, ja się nie zgodzę.
"Notatek o Skandalu" nie można zaliczyć do komedii, a zagrał dobrze ^^ Ale to może wyjątek potwierdza regułę? (;

Mateo_SF

Bez wątpienia "To właśnie miłość"!!!! Jego wykonanie "Christmas is all around me"...Mówi samo za siebie. xD Bosski wtedy był!

Mateo_SF

Świetnie tez zagrał w State of Play, zresztą nie widziałam jeszcze filmu w którym by źle zagrał.

Mateo_SF

Nie widziałam wszystkich filmów, ale wymiata jako podstarzały rockem wracający na szczyt w "Still crazy" i "To właśnie miłość". Rewelwcja.

użytkownik usunięty
EwaMonika

Rewlacyjnie wypadł w "To właśnie miłość"
Nienajlepiej wyszła mu rola w "Piratach z Karaibów: Skrzynia umarlaka".