Bill Nighy

William Francis Nighy

8,3
36 781 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bill Nighy

Rozpoaczliwie proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Odwdzięczę się komentarzami na blogu...

Kreseczka

widzę, że chcesz wziąść udział w konkursie na onecie:D:D:P
pozdrowienia i powodzenia

F_L

Dokładnie ;P Ale już wysłałam odpowiedź, chociaż nikt mi nie chciał pomóc ;P Nie liczę na wiele, bo przecież pewnie cała Polska fanów bierze w tym udział. Ale moim zdaniem pytania ni były łatwe...

użytkownik usunięty
Kreseczka

a moglabys mi powiedziec w ktorym to filmie bo tez chce wziasc udzial ale kurcze nie mam pojeca ktory to:( jesli odpowiedz to bede barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dzo ale to bardzoooooooo wdzieczna:)

Kreseczka

kolejny/na co idzie na latwizne, a pomecz sie i poszukaj w necie ... :) tam jest WSZYSTKO

krecik_4

To moze daj jakąś podpowiedź.Szczerze to zastanawiam sie nad 3 filmami, z czego dwóch nie widziałem i nie jestem pewien.Tego jednego jestem prawie pewien, ale zastanawia mnie co autor pytania miał na myśli pisząc zmutowany potwór??

jasiumaster_

no nie badzcie wredni
wiecie to jest 2 osobowe zaproszenie...
moze jak bedziecie mili :]

Dororta_

nie no dobra. dam rade sama. tyle ze ja nie ogladalam wszystkich tych filmow :(

Dororta_

To nie jest przypadkiem Victor z Underground? Bo nie wiem czy Wampir to zmutowany potwor ;ppp

Olcias

juz nie mozna odpowiadac w konkursie wiec proponuje zeby napisac jak odpowiedzieliscie na to pytanie. ok?

Kreseczka

Ja się zastanawiałem nad tym Victorem z Underground, ale w końcu nic nie odpowiedziałem bo było za późno jak się zdecydowałem. Teraz cholernie żałuję!! To pytanie było źle zadane. Wampir to nie jest żaden "zmutowany potwór"!
Chyba złożę reklamację! :)

Kreseczka

może w "Wysypie żywych trupów?", w końcu tam zamienił się w zombiaka :)