Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

tyle wzrostu to ten kurdupel moze miec jak zaklada rajstopy z wysokim podbiciem - chlopak jest wzrostu siedzacego psa. w notce biograficznej warto byloby dodac, ze jego babka-zydowka hajtnela sie z niemieckim pilotem - ciekawostka ktorej w wywiadach sie nie uswiadczy

El_Borbah

???? kolega ma jakieś kompleksy na punkcie wzrostu? Nawet jeśli nie ma tych 178 cm, to przecież nie umniejsza to jego talentowi. Prawda? Chyba jeszcze nie jest taki najniższy skoro kamera nie musi przy nim operować tak jak np. przy Tomie Cruisie :)?
A co do jego babki... pewnie się mylę, ale napisałeś to z takim wyrzutem jakby to była zbrodnia przeciwko ludzkości... Lepiej sprawdź swoje własne korzenie i to dogłębnie. Obyś się czasem nie zdziwił..

herbstnebel

herbstnebel - tu sie z tobą zgadzam... kolega wyżej musi mieć serio jakieś kompleksy i naprawde nie rozumie co obchodzą go sprawy rodzinne Borysa Szyca.w wywaiadach nie usłyszymy takich rzeczy bo nie o nie chodzi. przed kamerami mówi sie o swoich rola, karierze itp, a nie o związkach rodzinnych

91martynka

Tak, tak i do tego dziadka w Wehrmachcie

El_Borbah

to naprawde straszne niedść że mały to jeszcze żyd, chyba nalezałoby go spalic na stosie. proponuje by kolega El Borbah walnął sie w swoja antysemicką główkę i udał może do jakiegoś psychiatry. może da się to jeszcze wyleczyć.

El_Borbah

jaka piekna historia milosna! musiala go kochac jak diabli:)

El_Borbah

echh!!!czy kolega el borbah widział wogóle Borysa osobiście?!!?wątpię,gdyż ja owszem!I co do jego wzrostu, to nie wiem, skąd te bzdury wziął!!!On ma naj mniej 178cm wzrostu!!!Gadałam z nim na żywo,i jest naprawdę ok.