Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 673 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Bardzo ciekawi mnie Wasza opinia. ;) Chodzi o to kogo uważacie za lepszego : Brada Pitta, czy Johnn'ego Deppa? Weźcie pod uwagę całokształt (gre aktorską, wygląd, zachowanie, itp.)

Ja osobiście wolę Johnne'go Deppa, ale czekam również na Wasze zdanie. ;)

Cecily

Wielka szkoda,że co niektórzy dają genialnym aktorom 1, "bo tak", "bo jest lalusiem", "bo jest gorszy od Deppa" itp. itd....
Inaczej Pitt dawno byłby co najmniej w pierwszej dziesiątce.

Cecily

Brad Pitt po stokroć lepszy !!!

Cecily

Bez większego zastanowienia Pitt, nigdy nie należałam do zagorzałych fanek żadnego z nich, ale odpowiedź stanowią same statystyki na filmwebie, z Bradem obejrzałam aż 11 filmów, z czegos średnia to 7 a aż 2 dostały 10 (12 Małp i Benjamin) i 9 - Siedem, Johny przy tej samej ilości filmów ma ocenę o 1 mniejszą. Pitt ma bardziej różnorodne role, które zapadły mi w pamięć, dlatego on.

nem871

Cóż , bez żadnych wywodów( są zbędne ). Oczywiście B.Pitt.

Cecily

Tak jak ktoś już napisał Pitt zagrałby każdą role Deppa a Depp raczej by nie sprostał wszystkim które wykreował Pitt.
Dla mnie zdecydowanie Brad ale Johnny też bardzo dobry aktor i napewno żaden z nich nie zasługuje na ocenę 1...

Cecily

Jeśli chodzi o wygląd i sympatyczność - wygrywa Johnny, ale Pitt jest lepszym aktorem.

Cecily

Pod każdym względem Brad Pitt jest lepszy. I to że Brad jest 69 miejscu rankingu filmwebu, a Depp na 4 miejscu, uważam za skandal! Przy tym uważam, że Depp jest również bardzo dobrym aktorem, może nie tak wszechstronnym jak Pitt, ale na pewno utalentowanym. I żaden nie zasługuje na ocenę 1, jak niektórzy tu wystawiają, bo każdy jest dobry na swój sposób. Wstawianie 1 jednemu albo drugiemu jest zwykłym trollingiem.