Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

to jakiś żart. Minimum światowe TOP 10. Wiele ZER jest przed nim w tym rankingu.

criginold

Jeszcze kilka dni temu był około 150 miejsca. Myślę, że taki szybki skok jest związany z nominacją do oscara. Tak to jest jak ludzie sugerują się nagrodami a nie filmami w jakich grał. Nie wiem z czym związane jest takie postrzeganie Brada. Niektórzy chyba dają mu niskie oceny przez to, że przylgnęła do niego łatka celebryty. A przecież to świetny aktor i to właśnie umiejętności aktorskie powinny być adekwatne do oceny a nie jego życie prywatne. Niestety na filmwebie często bywa na odwrót. To tylko kolejny dowód na to, że nie warto sugerować się w wielu przypadkach rankingami.

Vegger

powinno być top 10 bez dwóch zdań pamiętam że jeszcze pół roku temu był 440 któryś o.O

użytkownik usunięty
criginold

"już" 103. jest

juz 97 to bardzo dziwne pamietam jak kiedys byl z tylu a wiem ze to bardzo dobry aktor i przynajmniej na top 30 zasluguje..

criginold

Powinien być przynajmniej w Top 7. Tylko 90 miejsc do przodu. Trzeba czekać. Postęp jest.

kinga_j

Nareszcie wskoczył do pierwszej setki. Może teraz ludzie, którzy odwiedzają to zestawienie odpowiednio go ocenią i wreszcie będzie na przyzwoitym miejscu.

kinga_j

Zgadzam się w zupełności.