Pitt to jedyny komercyjny aktor ktory ma szanśe podobnie jak teraz Clooney stać sie ikona kina niezaleznego Fight Club jest tego dobrym przykladem choć tamten obraz był nakr w Hollywood niestety...
"ikona kina niezaleznego Fight Club jest tego dobrym przykladem choć tamten obraz był nakr w Hollywood niestety..."
Nono, zaraz will smith też będzie ikoną kina niezależnego lol
po co piszesz ze jestes ladniejszy?? nie ma się czym chwalić bo jak koeregos dnia jakaś oszalała fanka rozbije namiot pod twoim domem?
Boshe!!!! widze ze tutaja jest forum oszalałych nastolatek!! A wydawalo mi sie ze fenomen (ekhm...) Brada skończył sie ! JAk mozna sie zachwycac nim, czywiscie nie biore pod uwage gry. Przeciez on wcal nie jest jakas sexbomba. patzre na niego to mi go tylko żal ze nie mam normalnego zycia tylko ciagle uczieczki pzred jakimis malolatami. A co do ciebie(ten który napisal jestem od niego ladnejszy) na wstepie nie mia bys u mnie szans jakbym cos taiego uslyszala. Przykro mi ale tylko sie wyglupiles sa jeszcze dziewczyny które nie zwariowaaly na punkcie Brada i za takie cos juz jestes spalony :/
Mam większą klatę , lepsze muly umiem boks i karate a on?Hollywodzki chloptaś od noszenia gazet...buhehehehe
Bo połowa użytkowników to fanatyczne fanki przystkojnych aktorów...a pozatym piękno to pojęcie względne :P
widze że rozdmuchalem poważna dyskusję na tym forum hahahahaha Brad Pitt jest ładny ładny ładny a ja brzydki brzydki ej czy wy naprawde tak powaznie wszystko odbieracie ludzie?Ale i tak jestem ladniejszy od Brada Pitta...
:D Hehe koleś możesz być największym brzydalem ale i tak cie lubię za twoje poczucie humoru. Nawiasem mówiąc, czy ktoś traktował ten topic poważnie?? Coś mi się nie chce wierzyć...
ŁADNY?! NIE ROZŚMIESZAJ MNIE! JEST ZBYT KANCIASTY! JUŻ TOM CRUISE WYGLĄDA DUŻO LEPIEJ! ALE PRZYZNAM SZCZERZE, ŻE BRAT PITT JEST BARDZO DOBRYM AKTOREM .
gdyby Tom Cruise nie byl takim kurduplem to bylby na szczytach rankingow na najprzysztojniejszych aktorow. wzrost niestety ma tez wplyw na wyglad... oczywiscie najlepszy Cruise byl wowczas kiedy mial dluzsze wlosy, z czym oczywiscie kazdy sie ze mna zgadza
ja wieże michalowi,co to tylko jeden brad pitt na swiecie? jest duzo facetow podobnych do brada a nawet i ladniejszych np taki zakoscielny jest bardzo podobny do brada choc troche brzydszy...a tak wogole to brad pitt teraz bardzo zbrzydl jest sztuczny,wiec do jakiego brada jestes podobny? do tego podstarzalego aktualnego czy do mlodszego brada?bo to roznica:D
Ja tam uwazam nadal że z niego zaden meno przystojniak ej a Tom Cruise naprawde jest taki niski jak mówicie?Bo w Top Gun myślałem że ta babka z ktorą no on ten no wiecie jest tak strasznie wysoka...A Brad Pitt jest i tak brzydszy ode mnie...
Nie pisz że jesteś ładny tylko przystojny. Ładna to jest dziewczyna. I nie chwal się tyle bo rozszalałe fanki twojej osoby rozbija sobie namiocik pod twoim domem i będa czekały żeby tylko cię zobaczyć;P
no ja czekam na zdjecie. powiesze sobie nad lozkiem i bede wzdychac :P ah, nie moge sie doczekac he he :)
Tom Cruise jest calkiem brzydki :P (moim skromnym zdaniem :P)
Według mnie to ty nie jesteś jakiś ładny tylko zakompleksiony :/. Jakbys byl ladny to byś co innego tu pisał :/. "Jestem wiekszym pakerem niż on"- ?? Jak chcesz to udawaj Pudzianowskiego ale Brad Pitt jest po prostu przystojny. On jest uważany za najprzystojniejszego faceta a nie za super extra pakera :/ Wyluzuj człowieku !!
Michał a ja ci wierze że jesteś ładniejszy xD
89% jeszcze się mieści w przystojniejszych od Pitt'a :D
Nie wiem dlaczego, ale zaraz do wyrażeń Brad i Pitt kojarzy mi się laluś xD podobnie jak z Beckham'em ;/ :D
lol, powracam, bo ktoś podbił ten topic i zgadzam się z treścią wypowiedzi, nie tytułem ;) Tylko niech Pitt odejdzie od grania w takich filmach jak Mr&Ms Smith.
Co za powierzchowna ludność (większość)- ocenia książki po tytułach.
Ej przystojniaku! :) to zarzucaj fotką! hehe masz u mnie BIG + za humorek. A tak przy okazji... ja jestem ładniejsza od Angeliny Jolie :P haha :D Pozdro!
no patrzcie tylko zglaszac sie do konkursu pieknosci :P Ubaw na maxa :D to ja tez :p jestem piekniejsza od Jessicy Alby :P
A ktto będzie od Leppera ładniejszy???HAHAHAHAHA Pitt to meski silikon hollywoodzki nam polskim chlopakom nikt nie dorówna;) POLSKAAAAAAAA BIALO CZERWONI Pitt spadaj ja JESTEM ŁADNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja jestem ladniejszy, przystojniejszy, wyzszy, inteligentniejszy, madzrzejszy i w ogole...i aktorem tez jestem lepszym :-D
A tak powaznie, B. Pitt to jeden z mojej bardzo scislej czolowki aktorow...a o byciu dobrym przedstawicielem tego zawodu, moim skromnym zdaniem, swiadczy tez umiejetnosc doboru rol...byle tylko nie gral juz w takich chlamach jak Pan i Pani Smith i Troja...bo co z tego, ze dobrze zagra swoja postac? Mam nadzieje, ze uniknie losu paru dosc dobrych aktorow, ktorzy psuli swoje kariery graniem w gniotach i co najwyzej przecietnych filmikach.
Nie moglbym Ci tego zrobic. Nie moglabys jesc, spac, oszalalabys na moim punkcie i rozbila namiot pod blokiem ;-). Powiesz, ze tego chcesz, ale uwierz mi ze lepiej Ci bedzie zdala ode mnie - jestem niedobrym, niegrzecznym chlopcem :-D ;-)
Wiecie co ? Bradciszek i tak jest brzydszy ode mnie ale mnie to i tak wali bo teraz mam nowego przeciwnika w wygladzie a jest nim koleś z Prison Break
Ranking hollywoodzkich geikow ;D
1.Brad Pitt
2.Wentworth Miller
3.Dominic Purcell
4.Amaury Nolasco ( wszyscy trzej ostatni Prison Break )
5. Tom Cruise
6.Orlando Bloom
7. Josh Hartnett
8.Ben Affleck
9.Hayden Christensen
10. The Rock vel. Dwayne Johnson
11. Matt Damon
12.Ryan Phillippe
Ta...no nie ma to jak sobie anonimowo poleczyc kompleksy ;-D
Wyjasnij mi tylko, co ma wspolnego Brad Pitt z ktorymkolwiek z reszty tych gosci z listy :-D
Chyba nie mowimy o talencie i umiejetnosciach aktorskich, czy dorobku rol...bo dostane ostrego ataku smiechu :-D
Co najwyzej, Matt Damon moze jeszcze grac gdzies w tej samej lidze... a reszta... :-)
PS. Co ty z tym Prison Break
Chala jakich malo - nie rozumiem jak sie moze znalezc w jednym zdaniu z 'Bratem' :-D
Pisze w którymś punkcie, że użytkownik tomucho77 może wszystko i nikt nie ma prawa mu zwracać uwagi?
Nie zmienia to faktu, że to co napisałeś było żałosne. Dodatkowo cechujesz się totalnym brakiem poczucia humoru. Nie wspominając już o Twoich uprzedzeniach. Nie rozumiem do końca z czego ty jesteś taki dumny...
Masz fajowy specyficzny humor platynko ciekawe co byś zrobiła gdyby ktoś porobił sobie trochę żartów z twojego chłopaka używając słów fajny z niego gej skoro dobrze wiesz że nim nie jest.
Jęśli ktoś otwarcie mówi tak jak np. Travolta że jest gejem to nie neguję tego ale przypisywanie gejostwa np. Pittowi, Tomowi Cruise i Mattowi Damonowi jest pomówieniem które jest zabronione na FW.
Jak chcesz to zgłoszę ten wpis do admina z uzasadnieniem "pomówienie o gejostwo" i zobaczymy co się stanie czy go zablokują czy uznają to jako prześmieszny żart .
Moja droga FW nie jest piaskownicą z okolic twojego bloku wokoło której zbieracie się ty ze swoją gwardią przyboczną i robicie sobie tam prześmieszne żarciki twoja stara obiera ziemniaki łokciem albo Rusell Crowe jest pedałem bo rozwiódł się z żoną.
"Masz fajowy specyficzny humor platynko ciekawe co byś zrobiła gdyby ktoś porobił sobie trochę żartów z twojego chłopaka używając słów fajny z niego gej skoro dobrze wiesz że nim nie jest."
Śmiałabym się o ile to by były żarty, a nie mówiłby na serio by go obrazić.
"Jęśli ktoś otwarcie mówi tak jak np. Travolta że jest gejem to nie neguję tego ale przypisywanie gejostwa np. Pittowi, Tomowi Cruise i Mattowi Damonowi jest pomówieniem które jest zabronione na FW."
Nadal nie rozumiesz, że to było pisane dla żartów? Ale z Ciebie sztywniak, serio.
"Jak chcesz to zgłoszę ten wpis do admina z uzasadnieniem "pomówienie o gejostwo" i zobaczymy co się stanie czy go zablokują czy uznają to jako prześmieszny żart ."
Proszę bardzo, udowodnij, że jesteś konfidentem.
"Moja droga FW nie jest piaskownicą z okolic twojego bloku wokoło której zbieracie się ty ze swoją gwardią przyboczną i robicie sobie tam prześmieszne żarciki twoja stara obiera ziemniaki łokciem albo Rusell Crowe jest pedałem bo rozwiódł się z żoną. "
Oczywiście. Nie jest również Twoją piaskownicą gdzie obowiązują tomuchowe zasady i gdzie Pan Tomucho może obrażać wszystkich, a inni nawet dla żartów nie mogą czegoś napisać. Ty nigdy nie żartujesz i Twoich wpisów zablokowano więcej aniżeli wpisów Milesa (które swoją drogą były napisane LATA temu).
Może po prostu dasz już spokój z tą swoją dumą, bo jesteś po prostu złośliwy i czepiasz się najmniejszych pierdół byle żeby się przyczepić. JESTEŚ UPRZEDZONY i nawet jeśli, którekolwiek z nas napisałoby wpis zawierający samą prawdę i nie zawierałoby oszczerstw to ty byś to negował. Tyle w temacie.
Z jednej strony masz rację ale z drugiej nie i nie równaj wszystkich swoją miarą. Nie wszyscy muszą być tak przezabawni jak ty i nie wszystkich muszą bawić przygłupawe żarciki w stylu "twoja stara". Gdyby np. było to np "tomucho trze ziemnaki czołem" to pal licho uśmiechnął bym się z tego.
Ale robienie sobie głupich żarcików z mojej matki której ty i ten twój miles nawet nie znacie nie mogę zaakceptować. Dla mnie słowo Matka jest święte tak jak i i jej osoba.
Żal mi ciebie troszkę i tego twojego prześmiesznego podejścia do osób trzecich o których wypowiadasz się razem z twoim kolegą a nawet ich nie znasz osobiście.
Skąd inąd w wieku 21 lat powinnaś już trochę spoważnieć ale skoro bawią ciebie takie głupiutkie żarciki to być może twój wiek jest zupełnie inny od tego który podawałaś.
"Nie wszyscy muszą być tak przezabawni jak ty i nie wszystkich muszą bawić przygłupawe żarciki w stylu "twoja stara". Gdyby np. było to np "tomucho trze ziemnaki czołem" to pal licho uśmiechnął bym się z tego. "
I ciągle to wywlekasz? Współczuję Twojej przyszłej żonie. Przez 10 lat będziesz biedaczce wygadywał, że kupiła zbyt drogie buciki...
"Ale robienie sobie głupich żarcików z mojej matki której ty i ten twój miles nawet nie znacie nie mogę zaakceptować. Dla mnie słowo Matka jest święte tak jak i i jej osoba."
Ależ ja sobie nie robie żarcików z Twojej matki.
"Żal mi ciebie troszkę i tego twojego prześmiesznego podejścia do osób trzecich o których wypowiadasz się razem z twoim kolegą a nawet ich nie znasz osobiście."
Żałuj pierw siebie zamiast skupiać się na innych. Spójrz na swoje zachowanie, może zauważysz coś niepokojącego...
"Skąd inąd w wieku 21 lat powinnaś już trochę spoważnieć ale skoro bawią ciebie takie głupiutkie żarciki to być może twój wiek jest zupełnie inny od tego który podawałaś."
Bawią mnie różnego rodzaju żarciki, jak wiadomo różne ludzie mają poczucie humoru. Podejrzewam, że gdybym się śmiała z matki Milesa i ci wtórowała to uważałbyś, że mam przeinteligentne i dojrzałe poczucie humoru.