Pitt to jedyny komercyjny aktor ktory ma szanśe podobnie jak teraz Clooney stać sie ikona kina niezaleznego Fight Club jest tego dobrym przykladem choć tamten obraz był nakr w Hollywood niestety...
Chociaz jest chyba znaczaca roznica wieku...to nie porownywalbym tego goscia do Pitt'a...oczywiscie mowie z perspektywy heteroseksualnego faceta (jak kobiety to do konca postrzegaja to nie wiem, chociaz w ich przypadku nie nalezy raczej zwracac uwagi na opinie, a na reakcje, bo zazwyczaj same swiadomie nie zdaja sobie sprawy do konca czego chca :-D )
PS z tym byciem przystojnym jak Bradd Pitt, to byl taki maly zarcik ;-)
"Mamsztyl" - co to, jakas dresiarska nowomowa ? :-D
Ksywa 'dr Freud' pasuje do mojego wygladu ? Znaczy wygladam na przenikliwego intelektualiste ? Mam to potraktowac jako komplement ?
...nieprzeniknione sa dla mnie sciezki Twojego rozumowania, a poziom elokwencji i merytorycznosci w wypowiedziach zawsze bedzie nieosiagalny :-DDD (<=== nuta ironi)
PS. To pochwal sie tym swoim wygladem. Chociaz tym ;-D
nie doktorku to ksywka jakiegos wariatuncia ktory mi pojechał w tej dyskusji nie chodzi o ciebie zrob se psychoanalize;D PITT IS DEAD
Ok, moj blad - nie zauwazylem...ale wygladalo to jak odpowiedz na mojego posta. Albo to problem z przejrzystoscia drzewka, albo nacisnale 'odpowiedz' na mojego posta, a nie na glownego...
Tak czy inaczej, nie widze jakiejs specjalnej 'jazdy' przynajmniej tutaj od 'mamsztyl' do Ciebie...no i reszte podtrzymuje
PS. Nie wiem jak slowo 'mamsztyl' moze cokolwiek czy kogokolwiek opisywac jak, o ile mi wiadomo, nie ma takiego w jezyku polskim...:->
PS II Twoje 'zalecenia' terapeutyczne pozostawie bez szerszego komentarza :-)
Hmmmm przynajmniej widze ze jesteś inteligentny i masz ładny , przejrzysty styl wypowiedzi... czego niestety większosci osob na forach fiolmwebu brakuje niestety:(
o stary:) nie chce nic mowic, ale jak to była prowokacja, to chyba jedna z lepszych jakie ostatnio udalo mi sie odgrzebac tu na forum.. seryjnie, niezly ubaw mialem czytajac odpowiedzi na Twoj post:) juz sam nie wiem co jest smieszniejsze: prowokatorzy, czy ludzie bioracy to na serio... chyba jednak Ci drudzy.. łał:D pozdro!
Dziękuję ci Candy man - a przez nich po prostu zazdrość przemawia , bo widzisz ja po prostu ... JESTEM ŁADNIEJSZY ;D
Który paker do mnie no który ? Komuś rypnąć no dalej dalej mi nawet Pitt nie dorówna ... Może ty no dawaj dawaj ... JESTEM ŁADNIEJSZY
Piosenka o Bradzie :
Jestem Brad , Brad Pitt
wszystko w czym zagram to zajebisty hit
więc przestańcie mi tutaj wstawiać kit
że wszytkie me filmy to zwykły shit
Byłem kiedyś zwykłym chłopcem
co jak był dzieckiem - miał swe klocki
z klocków lego budowałem
potem w koncu aktorem zostałem
Jestem kurde bardzo piekny ,
wszystkie cizie juz uklękły
nie do tego o czym myślicie ;D
pasmem sukcesów jest me życie
jestem super piękny men
zaakceptuj fakt już ten
nie bądz dzieckiem głupie dziewczę
pod pierzynką Cię uleczę
hej dziewczyno hej dziewczyno
będę twoją sex maszyną
powiedz tylko jedno slowo
w wyrku bedzie nam szałowo
Jestem piekny Mr . Pitt
który wprawdzie dziś juz zbrzydł
ale tylko trochę miła
ściągaj majty - moja siła
Tu też jest śmiesznie http://www.filmweb.pl/film/Zmierzch-2008-462441/discussion/Posiedzenie+Zmierzcho wego+rz%C4%85du.,1689108?page=9
No tak pozwolić dzieciom na dostęp do internetu a efektem tego są wpisy podobne do tych które prezentowane są tutaj.
Aż żal czytać.
Przepraszamy, że nie piszemy o jedzeniu fekaliów, wtedy rzeczywiście poziom byłby porównywalny do Twojego.
Oj nie wymiguj sie moja droga od faktu iż na twoim blogu poruszanych jest wiele innych tematów gorszych od tych moich tych za które tak mnie nienawidzisz.
A tutaj powyżej twój najdroższy kolega jak wnioskuję po jego postach jest lekko nie tego na bańce lub poprostu udaje dorosłego będąc dzieckiem próbuje w swojej głupocie udowodnić jaki to jest męski i to że ci aktorzy których wymienił nie są tymi za kogo on ich uważa.
Zauważ datę tej prowokacji i utworzenia tematu... Nie zrozumiałeś, że to jest PROWOKACJA i najzwyczajniejsze w świecie JAJA?
Mogę pokazać swoją facjatę, niestety nie zwykłam rozpowszechniać czyichś twarzy, tym bardziej bez zgody właścicieli.
Tak więc twoje słowa cytuję "Za to Miles jest najpiękniejsiejniejszy na świecie" mogą być kłamstwem.
OMG platin! Podbiłaś mój dawny temat który już prawie zakisł i ząśmierdział ze starości!
w przeciągu 2 lat od utworzenia tamtego tematu przyiebałem się w klacie i mułach. Tyle w temacie...
To był żarcik w moim stylu ty lubisz żarciki o czyichś matkach a ja lubię takie "Zamulony to jesteś faktycznie."
Sąd inąd dziwię się tobie cytuje ciebie...
"Śmiałabym się o ile to by były żarty, a nie mówiłby na serio by go obrazić".
Bulgoczesz się na tego typu moje zarciki a nie ruszają ciebie żarciki pomówieniowe że ktoś jest gejem a nim nie jest.
Powiadam ci dziwna z ciebie dziewczyna nie ruszają ciebie żarciki o gejostwie a ruszają ciebie żarciki że ktoś jest przymulony.
Spokojnie, próbuję pierw go przycisnąć;) Ale do tego trzeba powolutku i z wyczuciem. Słuchaj Tomku, jak dla mnie bez sensu jest wykłócanie się na forach. Mogę cię ewentualnie przeprosić i tyle (choć nie wiem do końca za co). To czy sobie te przeprosiny w dupę wsadzisz to już nie mój problem.
Czemu w dupę raczej do serca je przyjmę.
Jestem tego samego zdania nie kłóćmy się o byle gówno.
Przeprosiny bezproblemowo przyjmuję :) (choć dobrze wiesz za co nie udawaj greka tj. za aprobatę lżenia z mojej matki na twoim blogu).
A kiedy ślub z milesem platynko planujesz ?
Sam też przeprosić powinieneś... A Twojej mamy nigdy nie obraziłam;] A jeśli chodzi o tego białego jelenia... Sama często żartuję sobie, że tym zęby myję kiedy ktoś mi się pyta skąd mam takie białe;p
A wiesz, moi bracia też między sobą czasami dla jaj mówią "twoja stara...". Dodatkowo są po 30tce... Widzisz, to są typowe głupkowate żarty. Na fw nie wchodze po to by sie spinac i uważać na to, żeby wszystkie zdania były idealnie dopieszczone. Ja tu wchodzę się rozluźnić i ty też czasami powinieneś.
A kiedy ślub to nie wiem, nie gada w ogóle o tym. Wolę go nie popędzać, bo mi jeszcze ucieknie:/
Ale ja już ciebie gdzieś przepraszałem i jeśli uleciało ci to z pamięci to Przepraszam jeszcze raz :)
Co do starej to też czasami z bratem tak mówimy ale nie chodzi mi o samo znaczenie tego słowa tylko o żarty twoja stara to tamto np twoja stara ściera rzodkiewki kolanem. Nie lubię tego i już.
Moja droga ja jestem tak luźny jak czasami mój stolec po zjedzeniu kapusty kiszonej.
Powiadam ci że przymnie większość ludzi zrywa boki ze śmiechu a żartów z matki nie trawię i już.
Ps. zajebisty ten twój tekst "dupa szatana" ahahahaaha.
A kiedy ślub z Milesem chętnie złożył bym wam życzenia osobiście ?
Ty niuńka a co na to mówi Geńka tj. na wasz związek i wasz przyszły ślub.
Przecież Miles jest chodzącym testosteronem, ucieleśnieniem męskości, ma piękne muły i rozbudowaną zarośniętą klatę i wielkiego wacka (o wacku gdzieś się chwalił tu na FW).
Nie boisz się że ci go Geńka odbije i popodbija ci przy okazji gały i skopie ciebie po podpiździu jednocześnie rwąc ci twoje piękne włosy z głowy ?
Ona nas wspiera, Adek ją teraz na trójkącik przekonuje. Ja tam otwarta na propozycje jestem. No Adek jest najwspanialniejszy, najsilniejszy i w ogóle naj naj. Nie boję się, bo sama jestem dla niego ładna więc jest ok;p