Co jest, kurcze, aktor, który grał wiele bardzo dobrych ról jest tak daleko w rankingu
najlepszych aktorów. Wszyscy na niego tak wjeżdżają przez to że jest przystojny (głównie wg
kobiet) i do tego bardzo popularny.
Wiem, że to zabrzmi oklepanie ale on jest na prawdę bardzo dobrym aktorem.
Jak dla mnie powinien być w top10 ale od biedy to już niech będzie chociaż w pierwszej 50
listy aktorów.
Dokładnie to samo uważam ;)
Chcąc - nie chcąc filmy z nim są świetne, a on jest na prawdę bardzo dobrym aktorem. Wydaje mi się, że jest nisko oceniany przez jego życie prywatne, które przecież nie ma nic do aktorstwa. Gościu świetnie gra i na prawdę nie wiem czemu ma taką niską ocenę...
Oceny czy rankingi na Filmweb nie mają dużego znaczenia ;) Nie raz widzę jak ktoś ma ocenionego Brad Pitt'a bądź innego dobrego aktora/aktorkę dość nisko a Demi Lovato, Selena Gomez itp itd 10/10. To chyba raczej zależy od "popularności" i osób które korzystają z filmweb a widać coraz więcej zwolenników "barbie" a nie dobrego kina ;)
W ogóle czas już najwyższy, żeby Akademia przyznała mu Oskara! Niech za całokształt będzie, cokolwiek. To niesamowite, że tyle lat, tyle genialnych kreacji, a Pitt ciągle bez najbardziej prestiżowej nagrody! A swoją drogą skandalem jest, że spadł na filmwebie do 135 pozycji w rankingu. Niech sobie będzie Celebrytą i niech sypia z kim chce, nie zmienia to faktu, że jest aktorem na naprawdę przyzwoitym poziomie, a niektóre jego role przeszły do historii kina jako klasyki!