Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

miejsce 147. bo?

użytkownik usunięty

jest przystojny?
jego partnerką jest Angelina Jolie?
rozwiódł się z Jennifer Aniston?

bo tak się tylko zastanawiam dlaczego jest o dobre 100 miejsc niżej niż taki Somerhalder,
Jason Statham czy Ed Westwick.

Blame teenagers...

użytkownik usunięty
justareader

ręce opadają.

niestety nic się nie poradzi na chwilową modę... ;) i tak kazdy dobrze wie (lub przynajmniej powinien) który aktor ma jaki dorobek i który jest na prawdę dobry.

Papiryj

147 to i tak za nisko

Ponieważ ludzie, którzy uważają się za znawców kina klasyfikują go jako produkt popkultury i dają niskie oceny.

Zgadzam się, Brad Pitt powinien być moim zdaniem w top10 bo jest na prawdę świetnym aktorem.

To że jest poza pierwszą setką jest na prawdę żałosne...

ale akurat nominacja za buttona nie wiadomo za co

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

szczerze to żadnego z filmów, za który był nominowany nie oglądałam. ale wiem, że w Uśpionych pokazał klasę, a duet z Nortonem mam na zaraz na 2. miejscu, tuż za De Niro - Pacino, w moim osobistym rankingu mistrzowskich duetów.

to obejrzyj watpliwosc- streep i seymour hoffman. nie mowie zlosliwie-wiec nie uprzedzaj sie, po prstu polecam bo to koncert. alebo w imie ojca. a i jeszcze z 68 lew w zimie - hepburn, o`tole i mlody hopkins -pierwsza duza rola filmowa

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

mam wszystkie na mojej liście, ale jest ona dość długa, więc może mi się trochę zejść.

Obecne top 100 to niestety jakaś żałosna parodia.