jest przystojny?
jego partnerką jest Angelina Jolie?
rozwiódł się z Jennifer Aniston?
bo tak się tylko zastanawiam dlaczego jest o dobre 100 miejsc niżej niż taki Somerhalder,
Jason Statham czy Ed Westwick.
niestety nic się nie poradzi na chwilową modę... ;) i tak kazdy dobrze wie (lub przynajmniej powinien) który aktor ma jaki dorobek i który jest na prawdę dobry.
Ponieważ ludzie, którzy uważają się za znawców kina klasyfikują go jako produkt popkultury i dają niskie oceny.
Zgadzam się, Brad Pitt powinien być moim zdaniem w top10 bo jest na prawdę świetnym aktorem.
To że jest poza pierwszą setką jest na prawdę żałosne...
szczerze to żadnego z filmów, za który był nominowany nie oglądałam. ale wiem, że w Uśpionych pokazał klasę, a duet z Nortonem mam na zaraz na 2. miejscu, tuż za De Niro - Pacino, w moim osobistym rankingu mistrzowskich duetów.
to obejrzyj watpliwosc- streep i seymour hoffman. nie mowie zlosliwie-wiec nie uprzedzaj sie, po prstu polecam bo to koncert. alebo w imie ojca. a i jeszcze z 68 lew w zimie - hepburn, o`tole i mlody hopkins -pierwsza duza rola filmowa
mam wszystkie na mojej liście, ale jest ona dość długa, więc może mi się trochę zejść.