Brigitte Bardot

Brigitte Anne Marie Bardot

8,1
1 891 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brigitte Bardot

Czy ktos z Was wie, w jaki sposob otrzymac autograf Bardotki? Wiem, ze to mozliwe, ale nie mam pojecia - jak? :)
pozdrawiam

catherinemusic

własnie, ja też w sumie chce wiedzieć ;) pozdrawiam

dzieckorosemary

wysłałam w połowie sierpnia, zdjęcia doszły dzisiaj ;) kurcze ale się ciesze ;) dzięki za adres ;)
http://i51.tinypic.com/hs7wio.jpg
http://i56.tinypic.com/11jp6k1.jpg
http://i56.tinypic.com/2r7ncxy.jpg

dzieckorosemary

Czy Bardotce należy wysłać zdjęcie czy sama wysyła?!

Michaela

B.B wysyła sama zdjęcia ;) Wybiera naprawdę ładne

Claude_Claude

Ok dzięki...ale mam jeszcze jedno pytanie: czy te podpisy są naprawdę oryginalne?!...zanoszę się właśnie z zamiarem zdobycia jednego i chce wiedzieć wszystko.

Michaela

Są oryginalne, prawdziwe i jedyne w swoim rodzaju, bo Bardotka dedykuje je właśnie TOBIE!

bardotek69

Dzięki list już napisany pozostaje mi tylko wysłać. ;]

Michaela

a właśnie, zapomniałam się pochwalić :>

http://img683.imageshack.us/img683/818/obraz2014.jpg

i chyba muszę w końcu podłączyć skaner, bo mój aparat jest do niczego. -.-

Gotowka

Ładne ja już wysłałam i oczekuję...

Michaela

ja jestem ciekawa czy B.B zostawia sobie te listy czy się ich pozbywa.
Czy Bardotka sama osobiście odpowiada na listy czy ma sekretarkę ?

Claude_Claude

Oczywiście, że odpisuje sama. Z tego co wiem teraz dostaje ich około 100 tygodniowo, co się ma nijak do tych tysięcy w latach 60, ale i tak to dużo. Zawsze pisze coś od Siebie i w ogóle jest świetna.

Co do tego czy je Sobie zostawia to nie wiem, ale choć mam taką nadzieję, to wątpię, bo miałaby tego trochę za dużo. Gdzie to chować, no gdzie?

dzieckorosemary

Udało się...dzisiaj wyjęłam go ze skrzynki. Jest cudny!

Michaela

Pokaż, pokaż!

bardotek69

No właśnie POKAŻ ;-) Pochwal się, chcemy zobaczyć.

Claude_Claude

A ja sie nosze z zamiarem wysłanialistu do BB.
I nasunęło mi sie takie pytanie: Czy list pisaliście odręcznie czy wydrukowaliście i ręcznie podpisaliście?
pzdr

HETMAN_3

Wiem, że napewno słyszeliście (czytaliście) to miliony razy, ale czy wy wkładacie do koperty kupon międzynarodowy? Jeżeli nie to jaki inny środek płatniczy?

paulina05.93

ja zawsze piszę list ręcznie i nie wkładam kuponów, bo u mnie na poczcie ich niestety nie ma.

Gotowka

Hehe. Wczoraj sama pytała o rady, a dziś już ich udziela...

Jak ten czas szybko leci. To już rok od tego jak pytałaś o autografy po raz pierwszy... Starzejemy się, starzejemy...

bardotek69

co oznacza SASE?

HETMAN_3

SASE [ self addressed stamped envelope ] czyli koperta zaadresowana do nas i znaczek

paulina05.93

dzieki

bardotek69

rzeczywiście, pamiętam jakby to było wczoraj, jak się dopytywałam o to wszystko..

chciałabym znowu napisać do bardotki, ale nie wiem co, nie chce się powtarzać ani zbytnio narzucać.

Gotowka

Po dwóch tygodniach i 2 dniach dostałem zdjęcie. Jest przepiękne, szkoda tylko że zgięte w pół przez debili z poczty

HETMAN_3

a napisałeś na kopercie, żeby nie zginali ?

HETMAN_3

o kurcze ! ja bym była wściekła jak nikt...a pokażesz ?

Claude_Claude

jasne że napisałem
po polsu i angielsku
linka do zdjecia wrzuce tylko najpierw je zrobie :D

HETMAN_3

oni mają jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem chyba. czekamy. ^^

Gotowka

http://img526.imageshack.us/f/dsc03026g.jpg/

HETMAN_3

przeeecudowne <3

HETMAN_3

C'est magnifique ;-) Bardzo ładne zdjęcie Ci wybrała jak wszystkim zresztą. Ja osobiście uwielbiam te zdjęcia z tej właśnie sesji.Nie widać, aby obrazek był pozgniatany. Jakoś uratowałeś. Gratulacje !

Claude_Claude

Dzieki.
jak dla mnie zdjęcie super
Przeleżało całą noc pod encyklopedią toteż zgięcia nawet nie widać ku mojej wielkiej uldze;)

HETMAN_3

No widzisz ! Uratowałeś ! Super

Claude_Claude

wiecie co mnie tylko zastanawia?
Czy ona sama podpisuje te zdjecia. Jakbym ja miał pod osiemdziesiątkę to szczerze mówiąc niechciałoby mi się podpisywać czegoś takiego.
A to że jej podpis sie od x lat nie zmienia jak ktos juz tu wczesniej napisał jest dosc słabym wytłumaczeniem
Mimo wszystko wierze ze to jest jej ;)

HETMAN_3

wydaje mi się, że sama. w końcu listy idą prosto do jej domu, a chyba w domu z sekretarką nie mieszka. gdy wysyła się na adres fundacji to widać, że jest zupełnie inne pismo.
tak odbiegając trochę od tematu, bb bardzo szybko odpisuje. na autograf olivii de havilland ludzie czekają kilka lat..

Gotowka

Bardotka pod tym względem jest naprawdę niesamowita ! Sama wybiera śliczne zdjęcia i sama podpisuje.

HETMAN_3

Autografy od B.B. to NAPRAWDĘ autografy od Niej samej, wierzcie mi ;)

W przeciwieństwie do większości hollywoodzkich jak i brytyjskich gwiazd starego kina Brigitte jest jedną z nielicznych która podpisuje każde zdjęcie osobiście, a nie wysługuje się sekretarzem bądź też jak w przypadku co niektórych gwiazd specjalną maszyną, która tylko drukuje kopię podpisu na zdjęciu.

bardotek69

Niedawno sama wysłałam do cudownej Bardotki list, nie wiem jednak czy liczyć na odzew, bo nie wsadziłam do koperty znaczka ani kuponu międzynarodowego (pozdrawiam pocztę...), w każdym razie czekam na przebieg wydarzeń.

autumn girl

Na pewno otrzymasz odpowiedź, nie bój żaby i czekaj cierpliwie ;)

bardotek69

na pewno, ja zawsze wysyłam bez tego i otrzymuje piękne autografy : > tydzień temu wysłałam 3 list.

Gotowka

Pocieszyliście mnie i teraz już na pewno będę czekać na odpowiedź :D

autumn girl

Czekaj cierpliwie, a bedzie ci dane

HETMAN_3

jako i mnie było

HETMAN_3

a tak, właśnie mi się przypomniało, że nie dopisałam aby nie zginali, tzn. tak mi się wydaję, ale z moją pamięcią różnie bywa.

Gotowka

ja napisałem zeby nie zginali, a i tak pan listonosz zgiął i wepchnął list do skrzynki. Po wyjęciu list tworzył kąt ok. 86 stopni

HETMAN_3

ale zdjęcie uratowałeś ! a ten list zmieściłby się gdyby nie był zgięty ?

Gotowka

Ale to chyba każdy list musi swoje wycierpieć. Jak ja dostałam autograf od Bardotki to koperta była zgięta (zdjęcię w środku też). Jednak to napewno nie zdarzyło się podczas włakadania do skrzynki lecz w drodze do niej. Pozdrowienia dla Poczty Polskiej !

paulina05.93

nie zmieściłby sie, Gotówko. W sumie starałem sie zrozumeic listonosza ze ma miliard takich listów i ze nie chce mu sie ich odnosić z powrotem na poczte, pisać awiza i tak dalej, no ale skoro ktoś napisał czarnym markerem duże JAK BYK litery żeby nie zgniatać to powinien był jednak to uszanować

HETMAN_3

powinien, ale czego się po nich spodziewać. ja do bardotki pisałam dwa razy i miałam to szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł, żeby kopertę zgiąć. poza tym pisałam to 9 innych osób i tylko 3 odpisały więc bb jest pod tym względem niesamowita, zawsze odpisuje.

Gotowka

o jezu, babcia właśnie zadzwoniła, że list przyszedł, jaram się <3 i mi go przyniesie zaraz to wstawię skany. ^^ wysłałam w środę, za dwa dni minęłyby dokładnie dwa tygodnie.

Gotowka

dobra, serio nie wnikam w to dlaczego z 3 zdjęć zrobiły się dwa. nie napisałam jednak żeby nie zginali i zgięli, ale praktycznie nie widać. tylko wolałabym mieć jednak te trzy, które wysłałam. no ale może źle jej się napisało czy coś, staram się zrozumieć : <

http://i54.tinypic.com/j7qd6h.jpg