Brigitte Bardot

Brigitte Anne Marie Bardot

8,1
1 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brigitte Bardot

Czy ktos z Was wie, w jaki sposob otrzymac autograf Bardotki? Wiem, ze to mozliwe, ale nie mam pojecia - jak? :)
pozdrawiam

HETMAN_3

Dokładnie raz jeszcze przeczytaj wątek, bo nikt nie będzie powtarzał tego wszystkiego. A jest dobrze wytłumaczone.

Claude_Claude

Wszystko super, tylko mam pewną obawę, czy to zdjęcie rzeczywiście podpisuje sama Brigitte? Oglądałam zdjęcia i rzeczywiście podpis zawsze jest taki sam, do tego ma bardzo charakterystyczne pismo, takie lekko kwadratowe... Ale skąd wiadomo, że to ona?

paolka16

No bo.... tego....................echhhh...........................................

HETMAN_3

skoro to jej adres domowy..

Gotowka

Ktoś tam na pierwszej stronie bardzo wyśmiał, że podpisuje to Brigitte... Marzy mi się taki autograf, no ale jeżeli to podpisuje jakaś sekretarka, to to wszystko straci swoją magię...

paolka16

na pewno nie. mam cztery autografy od bardotki, moja mama też ma jeden i warto jest wysłać list, uwierz. ja dzięki temu zaczęłam zbierać autografy innych gwiazd starego kina. w domu chyba nie trzyma sekretarki :D

Gotowka

i zobacz, jak kiedyś wysłałam jej trzy zdjęcia do podpisania to odesłała tylko dwa. gdyby ktoś podpisywał za nią to na pewno miałby już wydrukowane dużo zdjęć tego typu, bo zawsze tak jest w przypadku tych agencji.

Gotowka

myślę, że więcej zdjęć właśnie sama wysyła i ma ich ona, albo agencja bardzo dużo. Po prostu za piękne mi się to wydaje...a bardzo bym chciała...

Gotowka

Adres B.B jest nadal aktualny? ;D

PiQa

pewnie tak. :)

HETMAN_3

dzięki. ;>

użytkownik usunięty
dzieckorosemary

Witajcie :) Tak się cieszę,że trafiłam na to forum. Już mam ochotę wysłać listy do wszystkich podziwianych przeze mnie piosenkarzy/aktorów/kompozytorów itd. Czy do Bardotki można napisać po ang, czy np. tłumacz google dobrze tłumaczy? Mam z nim przykre wspomnienia. I jeszcze dotyczące znaczka zwrotnego. Czy jak wsadzam tą kopertę ze znaczkiem zwrotnym to po prostu proszę o taki europejski w poczcie? Bo niestety mam słabe doświadczenie.

Tłumacz google jest jeszcze niedoskonały, tłumaczy tylko najprostsze zdania. Wszyscy tu chyba pisali po angielsku..

dzieckorosemary

Właśnie dostałam zdjęcie z autografem!!! Ludzie próbujcie, warto!!! Płakać mi się chce ze szczęścia. Pisałam Brigitte o zwierzętach, dość namiętnie i intymnie, i kochana podpisała zdjęcie "Pour Marie, mon amie des animaux"....

darkmarry

Gratuluje, pochwal sie fotka;)

bardotek69

http://darkmarry.tumblr.com/image/84950871315

Proszę! Dziękuję bardotku za pomoc!

darkmarry

Nie ma za co, ciesze sie z Toba;)

Zwlaszcza, ze dostalas takie specjalne zdjecie BB! A to dlatego, ze to ujecie z ostatniej sceny jej ostatniego filmu, ktore symboluje jej odejscie z kina I poswiecenie sie walce o prawa zwierzat. Brigitte czesto wspomina ten obrazek;)

bardotek69

Właśnie wiem, jestem zaszczycona. Bardzo chciałabym poznać BB osobiscie... Mam do wyboru Francję lub Włochy, jeśli chodzi o wakacje. Spotkałeś kiedykolwiek BB?

darkmarry

Spotkalem I mimo ze bylo to moze z 5 minut to bez watpienia dzien ktory na zawsze zostanie jako magiczny w moim umysle I sercu. Bylo to w Paryzu, pod drzwiami jej fundacji, w dniu 75. Urodzin Bardotki, 28 wrzesnia 2009. Czysty przypadek ale czas I swiat sie dla mnie zatrzymal I mimo ze cale zycie przelecialo mi przed oczami I zabraklo mi jezyka w gebie to byla to chwila wyjakowa, zwlaszcza gdy poproszono mnie bym podszedl do auta ktorym BB juz wracala do Saint-Tropez I przeslala mi buziaka:-)

To byla chwila, ulamki czasu ale widac jak sie czegos bardzo pragnie, marzenia sie spelaniaja;)

Smiem watpic by Tobie sie udalo spotkac Bardotke ale bardzo ci tego zycze:)

bardotek69

Warto spróbować. :P

darkmarry

Napisz do SophiI Loren, to drugs obok BB, wciaz zyjaca ikona swiatowego kina!

bardotek69

Czytasz mi w myślach. Przed chwilą sprawdziłam na forum filmwebowym, czy jest w którymś temacie jej adres i jest! Masz autograf od Sophii Loren?

darkmarry

Jasne, ze tak, podalem tam jej adres:)

Z wielkich gwiazd ekranu najbardziej, poza BB sie ciesze z Elizabeth Taylor, gdyz jest juz to unikat nie do zdobycia a ja mam jej kilka podpisow;) co prawda ponoc conajmniej 2 sekretarskie, ale zawsze!

Poza tym autografy Claudii Cardinale, ktora rowniez spotkalem w 2011 roku w Lodzi, 3 dni pod rzad:) wspaniale chwile!

Napisz takze do Deneuve, Julie Andrews I innych wielkich! Powodzenia!

bardotek69

Masz nade mną tą przewagę, że zapewne jesteś ode mnie dużo starszy, a ja mam zaledwie szesnaście lat. Coś czuję, że czeka mnie dużo pisania! A do Alaina Delona pisałeś?

darkmarry

Az tak wiele statszy nie jestem, ale jednak;)

Pisalem do Delona I to kilka razy ale nigdy nie odp:/ zaluje tylko, ze wyslalem mu takze zdjecia w wiekszym formacie z BB juz poprzednio przez nia podpisane:/ ale wiem, ze czesto odpisuje wiec probuj.

bardotek69

Masz adres?

darkmarry

Zdaje sie, ze zamieszczalem na jego forum?

bardotek69

Jesli nie to wpisz "IMIE I NAZWISKO on fanmail.biz" w Google I znajdziesz adresy I komentarze do autografow do niemal kazdego celebryty w swiecie;)

bardotek69

Dziękuję! :)

darkmarry

Proszę! ;)

darkmarry

Wspaniałe zdjęcia jako tło autografu a pismo B.B. jest takie jak pisałaś - fantazyjne, a do tego eleganckie i bardzo staranne.

madz20

Dokładnie. :)

darkmarry

piękne zdjęcie, gratuluję

HETMAN_3

Dziękuję. :)

darkmarry

czy ktoś jeszcze z Was zagląda na forum... ? :)

dzieckorosemary

W dniu dzisiejszym, po prawie 2 miesiącach dostałam list ze zdjęciem i autografem Brigitte :)