Britt Robertson

Brittany Leanna Robertson

7,7
12 189 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britt Robertson

Czy tylko mnie tak irytuje ta aktorka? Chyba żadna nie działa mi tak na nerwy jak ta.. WIECZNIE rozdziawiona buzia z miną pokrzywdzonego cielęcia, tragicznie gra, oglądałam z nią kilka filmów, serial i po prostu jak dla mnie porażka. Zawsze ma tę samą minę - zła, smutna, załamana, wściekła, wystraszona, zdziwiona - lekko nadęte usta, otwarta buzia, zmarszczone brwi. ZAWSZE ma identyczną minę. Gra jak dziecko w przedszkolu, jakby za kamerą cały czas stał ktoś kto jej podpowiada, a ona walczyła ze sobą, żeby nie patrzeć w kamerę. Tak bardzo hmm.. sztucznie? Jak w jakimś szkolnym przedstawieniu, jasełka? :D Czuję, że poleci fala hejtu, bo to przecież GENIALNA aktorka.. Do mnie ona nie przemawia. Jestem zaskoczona jej filmografią i tym, że ma tyle ról. Obawiam się, że jest to spowodowane tym, że jest typową gwiazdą Disneya i ma wzięcie.

Magdaa456

Mnie się podoba, jest naturalną,ciepłą blondynką. Wygląda świetnie a co do ról może nie we wszystkich jest genialna lecz ma to coś. W ogóle śmieszy mnie że to większość kobiet jej nie lubi. Zazdrość? Pewno tak

Magdaa456

Nie wiem co masz na myśli mówiąc typowa gwiazdka Disneya - Bo jednak większość gwiazdek Disneya jest znana z jeden roli, i trudno u nich później o jakkolwiek większą rolę poza produkcjami Disneya .