Brittany MurphyI

Brittany Anne Bertolotti

8,0
10 518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brittany Murphy

Witam was, moi drodzy filmwebowcy. Mam na imię Michaił Yebiewdenko, posiadam ukraińskie korzenie, jednak urodziłem się w Polsce. Jestem znanym krytykiem filmowym, pracującym za Oceanem. Na pewno część z was o mnie słyszała, ale to tak abstrahując od głównego wątku. Chciałbym teraz przejść do meritum sprawy, a mianowicie dziwi mnie fakt, dlaczego tak kiepska aktorka, która nie posiada za grosz talentu, może zajmować tak wysoką pozycję. To chyba żart, powiadam wam. Rozumiem, umarła- jednak na aktora, należy patrzeć przez pryzmat jego umiejętności.

Dawanie tej świętej pamięci kobiecie tak wysokich ocen, świadczy jedynie o naszym społeczeństwie. Jak to wspomniał już mój bliski znajomy, Michael Juff, pracujący również na co dzień w branży filmowej, my Polacy mamy najgorszy możliwy gust. Wystarczy śmierć dosyć znanej aktorki (która zagrała w kilku kasowych filmach), obrana w obfite szlochy i mamy aktorkę numer jeden na świecie. Cała ta sytuacja jest nawet nie warta komentarza, pokazuje ona jedynie waszą mentalność, moi drodzy filmwebowcy. Myślę jednak, iż to nie wasza wina. Jesteście na tyle zmanipulowanym narodem przez media i po sowieckich urzędników, zajmujących aktualnie wysokie stanowiska, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Mam nadzieję, że mój post otworzy choć dla kilku z was umysły. Nie oczekuję jednak cudu, na to potrzeba czasu. Nie mniej jednak, życzę wam, abyście przejrzeli na oczy.

Pozdrawiam- Szanowany reżyser amerykański, Michaił Yebiewdenko.

Lotress

Przestaję obserwować to gówno -.- Było śmiesznie do czasu, ale wraz z kolejnymi komentarzami robi się to przykre. Panie Jebiewdenko, wyłapał pan potencjalnych kretynów, którzy byli skłonni uwierzyć w tą całą historyjkę :P

cinek_1988

Witam wszystkich i dziękuję zarówno za te pozytywne, jak i negatywne opinie. Ostatnio miałem bardzo dużo pracy, tak więc nie byłem w stanie regularnie odwiedzać tego tematu. Mniejsza z tym, przejdźmy do sedna. Rzekome pogłoski, jakobym pracował nad najnowszym filmem zatytułowanym "2012- Rydzyk atakuje" to zwyczajne bzdury. Radzę traktować tego typu "newsy" z dystansem.

Pozdrawiam, Michaił Yebiewdenko.

Lotress

Tak tak panie Jebie w denko oczywiście 30 pozycja Brittany Murphy w rankingu Filmwebu świadczy o poziomie społeczeństwa polskiego... :D ciekawe rozumowanie.

Lotress

Nie rozumiem dlaczego w ogóle odpisujecie na tak denne posty "Szanowanego reżysera amerykańskiego", który w swoich wypowiedziach zaprzecza sam sobie?!

Swoją drogą ten cały temat to marna próba prowokacji, która wzbudza we mnie politowanie i szczerze mnie bawi. Także dziękuje drogi Yebiewdenko za poprawienie mi humoru. Nie pozdrawiam...

sylwinka_1993

Droga Sylwinko, chciałbym abyś wskazała mi, gdzie rzekomo sam sobie zaprzeczam.

Pragnę zauważyć również, że twoje zachowanie jest zupełnie nie na miejscu. Zachowujesz się w iście impertynencki sposób, a nawet śmiem twierdzić, iż pozbawiona jesteś ogłady i poloru towarzyskiego. Przez takich ludzi jak wyżej wspomniana Sylwinka, obcokrajowcy wyrabiają sobie negatywną opinię na temat Polaków. Nie wstyd Ci, młoda damo?

Lotress

Otóż piszesz Drogi Yebiewdenko w swoim poście tak "Jesteście na tyle zmanipulowanym narodem przez media i po sowieckich urzędników, zajmujących aktualnie wysokie stanowiska, że to przechodzi ludzkie pojęcie..." przy czym kilka linijek wyżej zaznaczasz, że urodziłeś się w Polsce i nazywasz sam siebie Polakiem. Czyżbyś również był zmanipulowany przez media itd. Hmm najwidoczniej tak.

"Nie wstyd Ci, młoda damo" Czy jest mi wstyd?? Muszę Pana rozczarować ale nie. Dlaczego? Ponieważ jak Pan sam widzi moje zdanie na temat Pańskiej wiarygodności oraz tych wszystkich rozważań o mentalności Polaków nie jest odosobnione. Bardzo bym prosiła o jakiś dowód istnienia Michaiła Yebiewdenko i jego niezliczonych jak mniemam osiągnięć. Tym razem to ja się rozczaruję no ale cóż...

sylwinka_1993

W takim razie, powiedz mi co wspólnego fakt, że KIEDYŚ urodziłem się w Polsce, z tym, że AKTUALNIE jesteście manipulowani? Pisałem też przecież, że mieszkam już od wielu lat w USA. Głupoty pleciesz straszne. Czytając twoją wypowiedź, dochodzę do wniosku, że albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, albo jesteś strasznie infantylna i szukasz zaczepki, ponieważ nie nie jesteś w stanie podać mi tutaj konkretnych argumentów, mogących jednoznacznie poprzeć twoją tezę.

Moja opinia na temat mentalności Polaków nie jest bezpodstawna. Nie zaprzeczysz chyba, że ludzie apriorycznie zaczęli wystawiać tej kobiecie masę pozytywnych opinii i ocen, na które de facto nie zasłużyła, czyż nie? Trudno chyba Ci to jednak pojąć, ponieważ w akcie desperacji, zaczynasz negować istnienie mojej osoby. Czy tak postępuje osoba rozsądna i trzeźwo myśląca? Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Dowody dostarczę niedługo, ponieważ właśnie do kin wchodzi moje najnowsze dzieło, a nawiasem mówiąc- jestem z niego niezwykle dumny. Będzie głośno o mnie i w Polsce, zobaczycie jeszcze niedowiarki.

Dam ci jeszcze taką małą radę na przyszłość- jeżeli nie umiesz dyskutować, to tego po prostu nie rób, a zaoszczędzisz sobie wstydu.

Lotress

Stary przestań się bawić w przebieranki. Twój profil wskazuje że ostatnio logowałeś się z okolic Elbląga, trochę to daleko od USA nie uważasz? Poza tym który krytyk filmowy podpisałby się w ten sposób: <Imię Nazwisko> szanowany krytyk filmowy blablabla. Przecież to parodia jakaś. No ale widzę że w znajomych masz Miley_16 więc masz znajomości w Hollywoodzie. Haha.
Co do tych ocen to często ludzie (i to nie tylko Polacy) doceniają coś dopiero kiedy to utracą. O tym nie pomyślałeś?

Lotress

Lotress offline

* ostatnio zalogował(a) się o 20:11, 20 stycznia 2010
* (Tczew, Gdansk, Polska)
Tak a propos wielkiego świata za oceanem i wizyty u rodziny..... wakacje się przedłużyły? W sumie to krytykować można przez internet.
Natomiast gdybyś faktycznie mieszkał w USA to byłoby przykre bo to oznacza, że awansowałeś społecznie i uważasz, że daje Ci to prawo do krytykowania kraju w którym się urodziłeś. Mnie również udaje się wyjeżdżać a nie krytykuje całej nacji. Osobiście czuję się urażona Twoją opinią na temat Polaków.Ja jestem Polką a nie wystawiłam pani Murphy żadnej oceny i nie rozumiem czemu również stałam się ofiarą Twojej krytyki (generalizowanie na temat całego kraju ogólnie wywołuje negatywny odzew).
Natomiast jeśli jesteś poważnym krytykiem czy też reżyserem to może zacznij umieszczać swoje komentarze w poważnych gazetach a filmweb'owiczów zostaw w spokoju.
Na koniec dodam tylko, że gusta są różne. Nikt nie musi się zgadzać z opinią krytyka tylko dlatego, że jest krytykiem. Może i posiada on wiedzę i ma świadomość gry aktorskiej.... ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? M. Monroe podobno nie umiała grać wogóle a kochały (i kochają) ją miliony.
A jeśli tak bardzo Cie irytują pozytywne opinie o B. Murphy poczekaj aż inna aktorka umrze i uwaga przeniesie się na nią.

Lotress

Czekaj, czekaj...
To kim Ty w końcu jesteś?
Reżyserem, czy krytykiem? O.o

Pytam z ciekawości xD

Pozdrawiam. - Zwykła użytkowniczka zwykłego portalu dla MAS!

/ To samo mówili o Jacksonie, Swayze i Ledger. Olał Cię.
Nie masz co robić, to najeżdżasz na świetnych zmarłych artystów.

A tak poza tym, to trochę szacunku dla zmarłych.

Lotress

Nie będę komentować kim Pan jest bo nie o to na tej stronie chodzi. Ale popieram Pańskie zdanie na temat tej aktorki chodź ją lubię. Śmierć w młodym wieku to nie wszystko żeby stać na ołtarzu, trzeba jeszcze coś osiągnąć.

klaudusia761212

Ja też popieram

Lotress

Nie no czytam to już piąty raz i płaczę ze śmiechu.

Nazywam się Michaił Yebiewdenko, a nie mam na imię MY. xD
Tu jest tyle śmiesznych błędów, że odpadam.

Pozdrawiam Pana znanego krytyka reżysera xD

Sonya____filmaniak

"Jestem Michał i jebię was w denko" xD nawet tu sie mozna posmiac wez cos jeszcze napisz niezwykle mądrościowego to iż gdyż wzyż mozę mnie przekonasz O WIELKI;D;D;D;D;D;D;D

Lotress

Pierwsza strona komedii - wspaniała:) Druga - nudna, dowcip się wypalił. Proponuję autorowi postu wymyślic jakiś inny prowokująco-zabawny temat.

Pozdrawiam

Lotress

Panie Yebiewdenko, uśmiałam się co niemiara. Dawno już nie było mi tak wesoło. Dzięki! Czysty absurd, nonsens - to jest to! Trochę wulgarna konwersacja... No cóż... Można przymknąć na to oko ze względu na duży procent humoru w owej rozmowie. W każdym razie, nie żałuję, że tu zajrzałam. Pozdrawiam - Cherryl Beryl Roma Lucia Guinn Country

Lotress

Skoro jest pan tak znanym i szanowanym krytykiem oraz reżyserem,dlaczego traci pan czas na takich ludzi jak my z okropnym gustem więdząc, że nic pan tym nie zmieni?

niska0314

W mojej skromnej opinii pan Michaił nabija nas w butelkę, co do swojego fachu. Inaczej rzecz ujmując je*** w denko. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję pomysłu:)

Lotress

Żaden z ciebie Polak. ukraińcy jacy są każdy wie, kto zna historię wołynia. w ameryce tak samo jesteś tylko przybłędą. a co do krytyków filmowych, każdy wie że to ci "filmowcy", którym się nie udało zostać reżyserami
ROTFL

Lotress

Dobre. Naprawde dobre Panie "Jebadełko" Dawno się tak nie ubawiłem

Bastard666

Haha. A ja Kocham ten temat, a się naśmiałam.
Michał jebie w denko ;)
Jak tam pana Praca za "Oceanem" ?
Bo coś nic nie słychać, a widać że jest Pan w Polsce.

Funnyxd

Witaj piękna damo, niezmiernie cieszy mnie fakt, iż ktoś wciąż pamięta o mej skromnej osobie. Nie udzielałem się w tym wątku, bowiem przez ostatnie 2 miesiące, w pocie czoła pracowałem nad najnowszym filmem, zatytułowanym "Transcendentalny guru", który trafi do kin w 2010 roku. Dodam tylko, że moim filmie użyte będą pośmiertne partie wokalne samego... a, niech to już pozostanie dla Ciebie tajemnicą. Niestety, powoli czuję, że się wypalam... jakiś czas temu, myślałem nawet o emeryturze, wyobrażasz to sobie? JA, człowiek posiadający ogromny i niewyobrażalny talent, chciałem zaprzestać robienia tego, czego kocham... stałem się zupełnie inną osobą, "Wyższe sfery" mnie powoli wyniszczają. Czas zakończyć mój mały wywód, liczę na twą szybką odpowiedź, moja Droga Funnyxd.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Lotress

:) ha ha ha albo ty robisz sobie jaja albo faktycznie jesteś chory na schizofrenię ja osobiście obstawiam to pierwsze ale coś mi się wydaję że i tak nie jesteś normalny

Apeluję, byś zaprzestała szerzenia swej bandyckiej i nic nie wartej propagandy. Jestem zdrowym człowiekiem, reżyserem i krytykiem filmowym. Plwam na wasze insynuacje.

Lotress

To już nie jest śmieszne. Jedynie żenujące.

5IN

Wiem. Co więc zamierzasz teraz zrobić z tą informacją?

Lotress

Wymyśl coś nowego;)

5IN

Aktualnie nawet nie mam ochoty, robienie sobie jaj z motłochu łykającego każdą gadkę zrobiło się niestety nudne.

Lotress

Zawsze mi się wydawało, że dyskusja o czymś jest jednak ciekawsza. Podejrzewam, że już o wchodzeniu na profil tej aktorki i zawyżaniu jej oceny wszyscy zapomnieli również. Taka ekscytacja jest krótkotrwała.

użytkownik usunięty
Lotress

po prostu jesteś debilem dziecko po co zaśmiecasz filmweb takimi bzdurami nie masz co robić w życiu????? to musi być choroba

Wybacz, ale z ćwierćinteligentami nie potrafiącymi poprawnie skleić zdania, już nie dyskutuję.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Lotress

MICHALE JEB SIĘ W DENKO INACZEJ W KOŃCU ZAJEB SIĘ W DENKO:)

Drogi Mihaiłu, a więc odpisuje.
Z niecierpliwością czekam na twój nowy film.

Zagorzała Fanka Kiczu i Tandety.
Funnyxd

Funnyxd

A mi się wydaje że drogi pan YebieWDenko robi sobie jaja podając się za osobę która jest tylko w swoich marzeniach bądź snach uważam że ten temat wypadało by zamknąć , ze względu na to że strona nie została stworzona do takiego typu kłótni.

Pozdrawiam
Syn Jamesa Bonda Agenta 007

Lotress

Witam.
Jestem cenionym scenografem, Fryderykiem Kozynapolu; pracowałem przy wielu europejskich produkcjach, z reżyserami takimi jak Lars von Trier,Emir Kusturica czy właśnie z p. Michaiłem.
Przeglądając ten temat, ze smutkiem patrzyłem, jak leci na dno. Wydaje mi się, że jest to spowodowane, m.in., brakiem znajomości filmografii p. Michaiła Yebiewdenko i zaufania do tego niszowego reżysera. Smuci mnie to tym bardziej, że jego filmy zasługują na poklask i uznanie(nawet bracia Coenowie czerpią z jego twórczości, o czym można przeczytać w nr. 03/2007 "Małego Gościa Niedzielnego".)
Mimo wszystko mam nadzieję, że pańska sława w Polsce rozpowszechni się, np. dzięki pani ZFKiT - Funny, czy potomku Jamesa Bonda.Nawiasem mówiąc, świadczy to także dobrze o samym Filmwebie, że korzystają z niego ludzie znani i cenieni w wielu kręgach.
Pozdrawiam, Fryderyk Kozynapolu.