Oglądam mrocznego rycerza, i stwierdzam , że Jim Gordon w wykonaniu Gary'ego Oldmana, to wykapany Walter z pierszego sezonu. :) Cranston by znakomicie pasował do tej roli. Ale Oldman jest świetny w mroznym
Haha zazwyczaj wystawiam aktorom oceny, jak obejrzałem parę filmów z nimi. A Bryana widziałem tylko w BB, i w epizodzie w szeregowcu Ryanie :)
Co prawda nie gra tam badassa tak jak w BB (zawsze czekam jak gra w jakimś filmie, aż włączy mu się tryb 'Heisenberg'), ale warto zobaczyć, bo film to taki 'Taksówkarz' XXI wieku. Dziwi mnie słaba ocena
'Drive' to właśnie taki film, który albo pokochasz, albo znienawidzisz ;) trochę nostalgią czuć jak się go ogląda (muzyka robi swoje, soundtrack genialny, nigdy bym nie pomyślał, że mi się spodoba taki gatunek muzyczny).
PS. nie nastawiaj się na film akcji / sensacyny tak jak to ma wpisane w kategorii. Po prostu pomyłka na filmwebie i nie chcą tego zmienić. To zwyczajny w świecie kryminał z nutką dramatu psychologicznego.
Rzeczywiście pasowałby, a nawet w pewnym sensie FAKTYCZNIE sprawdził w tej roli nie gorzej niż Oldman. Cranston podłożył głos pod Gordona w animacji "Batman: Rok Pierwszy". Co też wam polecam zobaczyć.