DLACZEGO M.IN. Brigitte Bardot i Sophia Loren W SWOICH GALERIACH MAJĄ PONAD 100 ZDJĘĆ, A PIERWSZA DAMA FRANCUSKIEGO KINA- Catherine Deneuve NIE MA ANI JEDNEGO... TO NIESPRAWIELIWE...
Niestety
Kiedys szukalam na necie jej zdjec. Znalazlam doslownie kilka :-(
A w ogole, to kto wie, co ona teraz robi, czym sie zajmuje, jak wyglada jej zycie?
Jakies ploteczki... ;-)
c.d.
Najgorsze jest to, ze polskie gazety jeśli już coś o niej piszą to wypisują a to o związku z Marcellem Mastroiannim, a to domniemanym romansie z Susan Sarandon itp... ale przecież to było ponad 20 lat temu! ... O jej dzisiejszym życiu przywatnym nie wiemy prawie nic...
Podaję ci adresy, na których znajdziesz mnóstwo zdjęć Catherine:
http://catherine.deneuve.actricesdefrance.org
http://toutsurdeneuve.free.fr
Jesli jeszcze ci nie wystarczywpisz jej imię i nazwisko w przeglądarce GOOGLE (w Onecie)...
Pozdrawiam !!!!!
Catherine is the best !
Thxn :-)
Dzieki :-)
Musialam zle wpisac jej nazwisko, bo teraz mi full zdjec wyskoczylo :-)
A mozesz cos wiecej napisac na temat tego romanus? Chodzi o film Hunger, czy cos wiecej?
Podrawiam
A mozesz cos wiecej napisac na temat tego romanus? Chodzi o film Hunger, czy cos wiecej?
Podrawiam
Zagadka nieśmiertelności
W "Zagadce niesmiertelności" Catherine Deneuve i Susan Sarandon występują w dość odważnych scenach łóżkowych (jeśli oglądałeś ten film to wiesz o co chodzi ;)... Dziennikarze spekulowali na temat domniemanego romasu obu pań, bo jak mówili sceny w "Zagadce..." są bardzo przekonywujące... Catherine nie komentowała tych rewelacji, natomiast Susan Sarandon powiedziała: "Jeżeli gra się z kimś tak pięknym wszystko jest możliwe..."
Brzmi zagadkowo ... :] , ale jak było naprawdę wiedzą tylko Catherine i Susan...
Pozdrawiam :D
Zagadka...
Ja to dziewcynka ;-)
Hmmm... w dobie komputerów i internetu... próbowałam sciągnąć sobie ten film z netu... ;-)
Niestety/stety na Kazaa są tylko fragmenty - słynna scena łóżkowa Susan i Catherine. Zajebioza... Az bym się zamieniła z pewną osobą, hehe.
Czy ten film jest w wypożyczalniach?
Pozdrawiam
...nieśmiertelności
HM... NAPEWNO JEST W WYPOŻYCZALNIACH... ALE JEŚLI NAWET BYŚ NIE TRAFIŁA NA TEN FILM TO DOŚĆ CZĘSTO EMITUJE GO STACJA TCM... POZDRAWIAM
P.S. Z JAKĄ OSOBĄ BYŚ SIĘ ZAMIENIŁA ??? ;]
Podrawiam
Zgadzam się z Wami. Szkoda, ze nie ma tu zadnego zdjecia Pani Deneuve. Próbowalam dodac, ale nie ma opcji dodaj zdjecie....Nie wiecie dlaczego??
Hm.. Dodałam już kilka plakatów, adresów stron, ale dalej oczekuje na akceptację, czy coś takiego. W każdym razie nie ma tego na stronie, a dodałam chyba 3 tygodnie temu... Pozdrawiam!
Miriam to z "Zagadki nieśmiertelności?" jak taqk to gratuluje gustu. Pani Deneuve jest moja ulubioną aktorka i ciesze sie że mogłam spotkać młodszą odemnie fanke. Miło mi poznać Dominika
Brawo!!! jesteś pierwszą osobą, która zorientowała się, że mój nick pochodzi własnie z "Zagadki nieśmiertelności"... Mi też miło cię poznać i zapraszam na moją stronkę... :] pozdrawiam
Galeria Sophii Loren liczy 34 zdjęcia, a lwią ich część stanowią te, pochodzące z amerykańskich "średniaków". Żadnych fotek prezentujących Jej najznakomitsze kreacje aktorskie (patrz filmy Vittorio De Sici czy "Szczególny dzień" Ettore Scoli).
Jak dla mnie, cała ta "galeria" i wstawka "znana z" to zwyczajny zamulacz, który zamiast wskazywać zainteresowanym wartościowe pozycje, promuje to, co nowe i/lub najbardziej kasowe.