Catherine Deneuve

Catherine Fabienne Dorléac

8,1
7 470 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Catherine Deneuve

DLACZEGO M.IN. Brigitte Bardot i Sophia Loren W SWOICH GALERIACH MAJĄ PONAD 100 ZDJĘĆ, A PIERWSZA DAMA FRANCUSKIEGO KINA- Catherine Deneuve NIE MA ANI JEDNEGO... TO NIESPRAWIELIWE...

użytkownik usunięty
miriam_b

Niestety
Kiedys szukalam na necie jej zdjec. Znalazlam doslownie kilka :-(
A w ogole, to kto wie, co ona teraz robi, czym sie zajmuje, jak wyglada jej zycie?
Jakies ploteczki... ;-)

c.d.
Najgorsze jest to, ze polskie gazety jeśli już coś o niej piszą to wypisują a to o związku z Marcellem Mastroiannim, a to domniemanym romansie z Susan Sarandon itp... ale przecież to było ponad 20 lat temu! ... O jej dzisiejszym życiu przywatnym nie wiemy prawie nic...

Podaję ci adresy, na których znajdziesz mnóstwo zdjęć Catherine:

http://catherine.deneuve.actricesdefrance.org
http://toutsurdeneuve.free.fr

Jesli jeszcze ci nie wystarczywpisz jej imię i nazwisko w przeglądarce GOOGLE (w Onecie)...

Pozdrawiam !!!!!

Catherine is the best !

użytkownik usunięty
miriam_b

Thxn :-)
Dzieki :-)
Musialam zle wpisac jej nazwisko, bo teraz mi full zdjec wyskoczylo :-)
A mozesz cos wiecej napisac na temat tego romanus? Chodzi o film Hunger, czy cos wiecej?
Podrawiam

użytkownik usunięty
miriam_b

A mozesz cos wiecej napisac na temat tego romanus? Chodzi o film Hunger, czy cos wiecej?
Podrawiam

Zagadka nieśmiertelności
W "Zagadce niesmiertelności" Catherine Deneuve i Susan Sarandon występują w dość odważnych scenach łóżkowych (jeśli oglądałeś ten film to wiesz o co chodzi ;)... Dziennikarze spekulowali na temat domniemanego romasu obu pań, bo jak mówili sceny w "Zagadce..." są bardzo przekonywujące... Catherine nie komentowała tych rewelacji, natomiast Susan Sarandon powiedziała: "Jeżeli gra się z kimś tak pięknym wszystko jest możliwe..."

Brzmi zagadkowo ... :] , ale jak było naprawdę wiedzą tylko Catherine i Susan...

Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
miriam_b

Zagadka...
Ja to dziewcynka ;-)
Hmmm... w dobie komputerów i internetu... próbowałam sciągnąć sobie ten film z netu... ;-)
Niestety/stety na Kazaa są tylko fragmenty - słynna scena łóżkowa Susan i Catherine. Zajebioza... Az bym się zamieniła z pewną osobą, hehe.
Czy ten film jest w wypożyczalniach?
Pozdrawiam

...nieśmiertelności
HM... NAPEWNO JEST W WYPOŻYCZALNIACH... ALE JEŚLI NAWET BYŚ NIE TRAFIŁA NA TEN FILM TO DOŚĆ CZĘSTO EMITUJE GO STACJA TCM... POZDRAWIAM

P.S. Z JAKĄ OSOBĄ BYŚ SIĘ ZAMIENIŁA ??? ;]

użytkownik usunięty
miriam_b

Zagadka
Zamieniła bym się z ... SS ;-)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
miriam_b

Podrawiam

miriam_b

Zgadzam się z Wami. Szkoda, ze nie ma tu zadnego zdjecia Pani Deneuve. Próbowalam dodac, ale nie ma opcji dodaj zdjecie....Nie wiecie dlaczego??

miriam_b

Jak chcesz dodać zdjęcie to kliknij na "DODAJ PLAKAT"... pozdrawiam :]

miriam_b

Hm.. Dodałam już kilka plakatów, adresów stron, ale dalej oczekuje na akceptację, czy coś takiego. W każdym razie nie ma tego na stronie, a dodałam chyba 3 tygodnie temu... Pozdrawiam!

miriam_b

Miriam to z "Zagadki nieśmiertelności?" jak taqk to gratuluje gustu. Pani Deneuve jest moja ulubioną aktorka i ciesze sie że mogłam spotkać młodszą odemnie fanke. Miło mi poznać Dominika

jablonka83

Brawo!!! jesteś pierwszą osobą, która zorientowała się, że mój nick pochodzi własnie z "Zagadki nieśmiertelności"... Mi też miło cię poznać i zapraszam na moją stronkę... :] pozdrawiam

miriam_b

Galeria Sophii Loren liczy 34 zdjęcia, a lwią ich część stanowią te, pochodzące z amerykańskich "średniaków". Żadnych fotek prezentujących Jej najznakomitsze kreacje aktorskie (patrz filmy Vittorio De Sici czy "Szczególny dzień" Ettore Scoli).

Jak dla mnie, cała ta "galeria" i wstawka "znana z" to zwyczajny zamulacz, który zamiast wskazywać zainteresowanym wartościowe pozycje, promuje to, co nowe i/lub najbardziej kasowe.