Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
85 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura
ledzeppelin_filmaniak

Pazura jest idealnym aktorem w filmach i rolach, które gra. Czyli beznadziejne charaktery - beznadziejny aktor. Nie wypowiadając się na temat jego życia private. Zrobił z siebie idiotę, współczuję mu.

arcadia33

Nie mowie o jego zyciu prywatnym, nawet nie wiem, co on robi w zyciu prywatnym, ale gdy widze takich gosci, jak Pazura i Linda, to rzygac mi sie chce od tej sztucznej gry, oni sa po prostu wkurzajacy, nie mowiac juz o tym, ze graja jak amatorzy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aleksandro

Twoje wypowiedzi sa wybitnie ubogie, jednokomorkowcu. dobry aktor komediowy i pazura - to do siebie po prostu nie pasuje. rozumiem, ze mozna sie klocic, kto lepszy, czy DeNiro czy Pacino, czy Kinski, czy Łomnicki, ale zeby nie widziec tej sztucznosci w grze i ogromnych brakach w warsztacie tego aktora i im podobnym, trzeba - co tu duzo mowic - lizac dupe kiczowatej popkulutrze i byc zwyklym polaczkiem - idiota.

aleksandro

C'est la vie.
hahaha ;]

ledzeppelin_filmaniak

Sam jesteś ubogi. Cezary Pazura to aktor z klasą.

maxior

chyba żartujesz
Do końca życia będzie mi się kojarzył z durnym policjantem z Trzynastego posterunku i właściwie nadaje się tylko do komedii. Wszystkie role filmowe w których grał NORMALNEGO po prostu mu nie wyszły.

ledzeppelin_filmaniak

Wg mnie zawsze gra tak samo.

Arda_22

otóż to, i do tego bardzo nienaturalnie....

ledzeppelin_filmaniak

dla mnie też nieźle zagrał w psach

ledzeppelin_filmaniak

Przejadł się. Mam wrażenie, że ostatnio gra tylko jedną postać, jak aktor kabaretowy mający jedną osobowość sceniczną.

tenszin

Jest nieco drewniany i malo przekonujacy... Chyba jako aktor ma maly zasob trikow, jest powtarzalny.

skibson91

Temat na poziomie. Co druga wypowiedź to: Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ledzeppelin_filmaniak

Nie przesadzaj. W Krollu i w Psach Pasikowskiego byl po prodtu fenomenalny. Szkoda tylko, ze sie rozmienil na drobne...

ledzeppelin_filmaniak

Aktor 10/10 . Aktor fenomenalny . i również jako reżyser "Weekend" 10/10 .

dominik453

haha a jaki ten Pazura stary. jedna noga już w grobie

użytkownik usunięty
ledzeppelin_filmaniak

Aktor dla ubogich? Braki w warsztacie?
---> http://www.youtube.com/watch?v=_94ToOe_T2U
scena w 2:50
To jedna z najlepszych scen w filmie. Dziękuję. Do widzenia.

poziom Stevena Seagala. Dziękuję. Do widzenia.

użytkownik usunięty
Penis_Rozrabiaka

powiedział człowiek z Chajzerem na avatarze i wiadomym nickiem. Dziękuję. Do widzenia.

powiedział człowiek, który ocenił film Harry Potter i Zakon Feniksa na 8/10. Dziękuję. Do widzenia.

użytkownik usunięty
Penis_Rozrabiaka

No Pan to ma się naprawdę czym pochwalić. Tyle filmów ocenionych że aż dech zapiera.

Od idiotycznych filmów wolę czytać mądre książki. No ale widocznie Panu odpowiada taka rozrywka dla nastolatków. Może sam Pan nim jest?

użytkownik usunięty
Penis_Rozrabiaka

Każdy posiada odpowiedni gust filmowy, ale po to jest 10 stopniowa skala w ocenie filmów, żeby ją wykorzystać. Jednym film się podoba, innym nie. Nie uważam się za wielkiego znawcę kina, który każdy film ocenia niczym światowej klasy krytyk. Jestem fanem HP i oglądając kolejne gorsze lub lepsze ekranizacje powieści, siłą rzeczy przypadają mi one do gustu - po prostu jest tam to co lubię. Pozostaje tylko ubolewanie nad nieszczegółowym ujęciu wydarzeń z książki, ale to już inna sprawa.
A co do czytania mądrych książek, to zdecydowanie jestem za. Sam nieraz odstępuję od lekkich lektur typu HP i sięgam po nieco poważniejsze pozycje. Jednak jesteśmy na portalu filmowym, więc tutaj raczej porównujemy swoje opinie na temat kina.
Mam 17 lat.