oh dziecinko jaka jesteś głupia. Nie jest dnem bo potrafi zagrać właściwie każdą role. Pewnie widziałaś tylko jeden film lub serial z jego udziałem. Daruj sobie takie komentarze.
No wlasnie. Ja tez uwazam, ze Czarek Pazura potrafi zagrac wszystko!
Czy to jest komedia, czy dramat, C.Pazura potrafi! Za to bardzo lubie tego aktora.
Bardo lubie rowniez aktora Andrzeja Chyre, bo mysle, ze on jest jeden z najzdolniejszych polskich aktorow! Bardzo utalentowany czlowiek. Jednak Chyra potrafi zajebiscie grac tylko tak zwane powazne postaci, jak Gerarda Nowak w "Dlugu", czy Lucka Bohme w "Komorniku", czy Adasia Miauczynskiego w "...Chrystusach...". Jesli chodzi o komediach, to w tej dziedzinie lepiej Andrzejowi sie nie pokazywac.
Zgadzam się z wami...I ja również uważam, że Czarek Pazura dobrze gra.. a ty "briteko" jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej w ogóle nie pisz.. Po co komentować kogoś kogo się nie lubi?!! Bezsensu...
A jeśli chcesz wiedzieć co my w nim widzimy..to samo co ty widzisz w swoich ulubionych aktorach/aktorkach... Bo przecież ja też mogę powiedzieć, że gwiazda jaką lubisz, jest beznadziejna...i tyle.. xPP
Dla mnie to najlepszy polski aktor =]. Najbardizej mi się podoba gdy grał w "Show" i "Faceci do wzięcia" xD... Pzdr.