Według mnie aktor który z latach 90 był ceniony i lubiany nie powinien staczać się na scene chałturnika który jeździ po wybrzeżu i chałturzy . Czy to jest normalne.. Facet jest stoczony dałem mu ocene 7 Za Psy, Krolla, Kilera!!!!!! A teraz facet który odwołuje występ ponieważ jest za mało ludzi i kasy bedzie miał za mało gdzie tu szacunek dla publiczności!!! Faceci do wzięcia serial gówniany jak aktorzy w nim występując. Panie Pazura "kończ waść wstydu oszczędź"
eeeh wiesz, że to nie On odwołuje występy tylko impresariat? Eeeh wogóle słyszałeś co to jest impresariat? Pan Cezary za każdy występ bierze jakąś umówioną działkę - bez względu na ilość przybyłych widzów. Np. w grudniu Cezary wystąpił dla 13 swoich fanów, w Łodzi... bo został zaproszony osobiście, a nie przez impresariat. :) Pan Pazura jest wybitnym aktorem i ma świetne programy kabaretowe - szczególnie ostatni autorski B.U.T. czyli Bardzo Uniwersalne Tematy.
Zapraszam na stronę Oficjalnego Fan Clubu Cezarego Pazury.
www.fanclubcezaregopazury.blog.onet.pl
Ała... ale się naśmiałam ...
"Facet jest stoczony" - Te, oświeć mnie co to znaczy....
jak gada pewna polonistka - "polska języka, trudna języka"
Walisz jakieś dziwolągi słowne, twierdzisz, że jesteś "krytyk filmowy", szczeliłeś w avatarze fotkę Wojewódzkiego i szczęśliwy, tak?
napiszę wszem i wobec, powołując się na pewną reklamę:
PRAWIE jak Kuba