Chciałbym go zobaczyć w Teatrze TV albo w dramatycznej czysto roli ale skoro ten Pan występuje w Tesco za 3000 i opowiada dowcipy to nie jest zawodowstwo.
A mnie ciekawi, jakbyś ty wypadał w jego rolach. Cezary jest świetnym aktorem, i gra w najlepszych polskich komediach.
Im starszy tym gorszy. Kretynizmy na poziomie "Posterunku 13" to jeszcze nic co ostatnio wyprawia na
publicznym kanale numer 1. A tak dobrze się zapowiadał. W "Psach" super zagrał, w "Nic śmiesznego", a
ostatnio... eh, szkoda gadać.
Bo ostatnio polskie filmy są denne! Dlatego nie ma ciekawych ról dla niego. ja uważam, że to świetny aktor. Ma ogromny talent komediowy, ale nie tylko. Do tego to inteligentny, spokojny facet, dojrzały i przystojny. Oprócz Bogusława Lindy i Marka Kondrata mało ich w polskim filmie...
ZGADZAM W 100procentach. ale sam na taka opinie zasluzył. najgorsze jest że postanowił być komikiem, a NIE NADAJE SIę NA TO bardzo, bardzo.
w koncu ktos to zauwazyl,jest na poziomie michala wisniwskiego,odpustowy tandeciarz...porownywanie go do jima careya jest nie na miejscu,zal mi go gdy widze jak skacze na ekranie i robi miny jak dziesieciolatek ktory chce byc zabawny
Toć zobacz waść sobie Pana Pazurę w Teatrze TV. Pierwszy z brzegu spektakl: "KLUB KAWALERÓW" - gdzie nie ustępuje on kroku takim artystom jak Janusz Gajos czy Jerzy Stuhr. Polecam... :)