Cezary Pazura - człowiek legenda, bo tak z pewnoscia mozna juz go nawzwac, to co robil kilkanascie lat wstecz w filmach jest wyczynem maksymalnym, ale czy terazniejszosc nie jest dla niego przeklenstwem?
Widzieliscie jego teleturniej, walka o milion czy cos, z calym , wielki, olbrzymim szacunkem do Cezarego mogę powiedzieć że godząc sie na udział w tym teleturnieju i bycie jego prowadzacym sprzedał się i dał dupy.
Dzisiejsze czasy to handel i coraz większa komercjalizacja, wciskanie taniej tandety wszystkim, więc trudno jest uciec od tego w szczególności w tzw showbiznesie. Ale jedno trzeba przyznać jako aktor jest prawdziwym artystom - zagra wszystko. Chociaż dzisiaj słowa artysta jest totalnie sponiewierane przez media (wystarczy że ośmieszysz się w jakimś reality i już nazywasz się artystą) Cezary to artysta w prawdziwym tego słowa znaczeniu - patrz filmy Pogranicze w ogniu, Sztos, Nic śmiesznego czy rola alkoholika w Tato...
ale myślisz, że będąc tak świetnym aktorem i grając w tylu już produkcjach ma problemy z kasą?
więc prowadząc Strzał w dziesiątkę [wg mnie] się nie sprzedał. musiał chcieć w tym występować.
ale fakt, wolę go jako aktora, ale jako prowadzącego wolę jego niż Ibisza:D
ja to skomentuje tylko 1 wyrazeniem
biznes to biznes
wielu dobrych polskich aktorow teraz sie "sprzedaje" chocby w reklamch ja osobiscie uwazam ze zaden pieniadz nie smierdzi
popieram.. aktor to aktor, a ten zabiera się za jakies tandetne teleturnieje których nikt nie ogląda, a szkoda, marnuje się facet.
"Dzisiejsze czasy to handel i coraz większa komercjalizacja, wciskanie taniej tandety wszystkim, więc trudno jest uciec od tego w szczególności w tzw showbiznesie"
nie zgodzę się, że trudno uciec, są aktorzy którzy mają pewne zasady, którzy nigdy nie wystąpią w reklamie czy teleturnieju. No chyba, że komuś sodowa uderze to nie myśli o tym czy jest aktorem, piosenkarzem czy sportowcem tylko pcha się tam gdzie są pieniądze. No wtedy fakt trudno się opamiętać.
"wielu dobrych polskich aktorow teraz sie "sprzedaje" chocby w reklamch ja osobiscie uwazam ze zaden pieniadz nie smierdzi"
wiesz w tym powiedzeniu chyba nie o to chodzi.. w showbiznesie występ w reklamie to pójście na ogromną łatwiznę, zero wysiłku a jaka duża kasa. Czy to jest zajęcie godne szanowanego aktora?
Poza tym aktor z założenia ma grać - czy reklama z jego udziałem jest WIARYGODNA?
pozdr.