Cezary Pazura

Cezary Andrzej Pazura

7,9
85 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Pazura

HA HA HA

użytkownik usunięty

Przyczyniłem się do upadku jego noty ! Ufff skąd on ma tak wielu fanów? Aj beznadzieja

ale mu zaszkodziłeś że chocho i jeszcze troche :) jakoś średnie jest 7,70 czy jakoś tak

,,Ufff skąd on ma tak wielu fanów?''

bo gra w fajnych filmach komedjowych i to wystarczy tez już wiesz :)

Koleś ma i tak dwa Porszaki a ty masz małą satysfakcję małego człowieka który dał mu nisko notę, jedną spośród 6500...

Facet ma niespotykany często talent komediowy. "Łatwiej widza wzruszyć, niż rozbawic", jak ktoś kiedyś powiedział.
W latach 90. zagrał wiele świetnych ról. To smutne, że aktorzy tacy jak Pazura muszą teraz grać w przykrych serialikach, bo role pisze sie tylko dla Małaszyńskiego i innych takich gwiazdeczek.

A on twierdził, że "ona jest miła i jest miła" i wszystko jasne :)

Doprawdy śmieszne ! Rozbawiłeś mnie ! Naprawdę ! Czuje do ciebie respekt chłopie ! Bez kitu ! Normalnie boski jesteś ! Ja bym nie potrafił zmniejszyć ocenę jednym głosem z pośród 6500... Też nie potrafię pojąć czemu ma tylu fanów ? Może dlatego że gra w fajnych w filmach i jest dobry w tym co robi ! Albo znajduje ich w opakowaniach po jogurtach ? Hmmmm....

wojtassf

Dla mnie to jest klon Jima Carrey'a, którego zresztą też nie trawię. Rozumiem, że tacy aktorzy mają swoich fanów, ja wolę Palina, Idle'a i Cleesa.

użytkownik usunięty
Prorok_Lebioda

Na pewno się przejmie Twoją notą. Będzie płakał po nocach.