http://film.wp.pl/p/h,1,id,185,cezary_pazura,osoba.html [film.wp.pl/p/h,1,id,185...] byłem w szoku powiem szczerze. Bo tam nawet P:aris ma ponad 6...
NAJLEPSZY POLSKI AKTOR!!!! potrafiący grać tak zróżnicowane role [przykład: włączcie se w niedzielę tvp1 "Faceci do wzięcia" [ok. 18] i tvp2 "oficerów"[ok. 20]]ik TYLE?!?!?!?!?! może źle wstawili przecinek? powinno być chyba 28,5/10...!
W moim pytaniu nie zostało zawarte stwierdzenie, że znawców filmu, na których niedosyt cierpi - moim zdaniem - WP, znaleźć można na filmwebie. Pytanie jest pytaniem - nie doszukujmy się w nim od razu podtekstów. Pozdrawiam!
No faktycznie, ale nie chodzi o znawców tylko o opinie innych. Zreszta nie ma kogoś takiego jak znawca kina wg mnie, bo Ci wszyscy krytycy to też mają odmienne zdania od siebie samych. Jakby na prawdę sięznali to ich opinie by były zgodne a nie są. Można traktować każdego jako znawce\krytyka.
Myślę, że wielu ludziom Pazura po prostu się przejadł. I rozumiem ich - swego czasu można go było zobaczyć dosłownie wszędzie. To, że potrafi grać zróżnicowane role (a potrafi!) przestaje mieć znaczenie gdy zaczyna grać co popadnie. Moim zdaniem role takie jak w "E=mc2", czy niektórych serialach zaszkodziły jego wizerunkowi. Mimo to szanuję go nadal i mam nadzieję, że trafi mu się jeszcze w życiu jakaś porządna rola. Zgadzam się też, że 2,85/10 to gruba przesada. Biorąc pod uwagę jego CAŁY dorobek filmowy to daję mu 7/10 - za to, że kilka razy po prostu się sprzedał.